אנשושים שאלון!!!

avril24

New member
../images/Emo15.gif אז בגלל מה?!

אם אתה לא רוצה לדבר פה לפני כולם לפחות תענה למסר ששלחתי לך

pluplup

New member
אין לי בעיה לדבר לפני כולם

את יכולה לפרסם פה בפורום את כל מה שכתבתי לך בחזרה אני לא עד כדי כך נואש

avril24

New member
../images/Emo15.gif וגם אני לא נואשת עד כדי כך כד

כדי לנסות לשכנע שתסלח לי ואני אפילו לא יודעת על מה סליחה שאני אוהבת את מגהדת'!! סליחה באמת שהצדקתי את ג'ים לטובת אחלה להקה! זה אומר שאני שפוטה שלו?! נמאס לי מהילדותיות המסריחה הזאת לא רוצה לדבר איתי? ל-א אכפת לי

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאל תתעצבן!

אני תמיד אוהב אותך

מריאן 3

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שמך: מריאן גילך: 15 וחצי מקום מגוריך: אשדוד מאכל אהוב: פיצה, ספגטי [ג'אנק פוד] צבע אהוב: כחול ושחור, גם אפור, לבן גם נחמד... משקה אהוב: נסטי אפרסק!!!
זמר/ת אהובים: רוני סופרסטאר!!!
[צוחקת...] להקה אהובה: סיסטם
סוג מוזיקה: מטאל, רוק, פאנק, וכל מה שיפה בעיניי. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: נמלטים
, ויש עוד מלא. סרט אהוב: אפקט הפרפר, הג'וב האיטלקי, וכו'. חבר/ה יש?: אין. אם לא, רוצה חבר/ה?: בנתיים לא. מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: אביה, הדר, שירן ואור. מקצוע עתידי:
, לא בא לי לדבר על זה. מקום מגורים עתידי: בנתיים זה אשדוד, אבל אין לדעת... התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: מזה השאלות האלו?!
מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: קוטותי נומה נומה היי?: מזכיר לי ת'פסטיגל, אבל מה לעזאזל אמורים לכתוב כאן?! ספורט אהוב: כדורסל
, ואני אוהתב ספורט בכלליות. עוסק בספורט?: כע
אם כן, בתור תחביב או יותר?: בנתיים זה תחביב פלוס פלוס, בקרוב אולי זה יהיה יותר. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: חצאית. סתם... אמממ, טי-שרט וג'ינס. רוצה להיות המין השני?: לא חושבת. רוצה למות?: לפעמים. ניסת למות? לא, רק חשבתי על זה. המעשה הכי נועז שעשית: אממ, לא עשיתי משהו כ"כ נועז בחיים שלי. התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: הוו, כאלה היו הרבה. התחרטת?: בחלקם כן, בחלקם לא. מאמין/ה באלוהים?: כן. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: מלא. אם כן, ספר לנו עליו: לא בא לי
אחים/אחיות?: כן כמה?: 2, אח ואחות היית מחליף אותם?: לפעמים כן ולפעמים לא
. שיר אהוב: יש מלא, וזה כל פעם מתחלף. שקיעה/זריחה?: זריחה
חורף/קיץ?: אביב
גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 7 מקצוע אהוב: לא חושבת שיש כזה מקצוע שנוא: כמעט כולם, מתמטיקה בעיקר. אה, ודינים, תושב"ע וכל השיט. אבל מתמטיקה בעיקר
. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: :X בזבזן/ית\חסכן/נית? בזמן האחרון בזבזנית, מקווה להתחיל לחסוך. מתגעגע/ת ל: משחקים של מכבי ספר על פדיחה שהייתה לך..: סיפרתי לא מזמן פה בפורום, ומאז לא קרה משהו חדש. ושים תמונה לכיף...

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifאניאניאניD:

שמך: ברר גילך: 12 מקום מגוריך: פרדסיה מאכל אהוב: קורנפלקס
ועל האש. ושניצל תירס. אוף, הרבה. צבע אהוב: נמנ שחור , אפור, אדום, גם כחול כהה זה נחמד, וסגול דודבן>< משקה אהוב: בירה שחורה^54^&%# זמר/ת אהובים: יוני בלוך ועוד המוןןןןןןןןןןןן^&$@# להקה אהובה: נחשוP: סוג מוזיקה: רוק ומטאך תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: שנות השבעים בעיקר סרט אהוב: לאזוכרת ראיתי הרבה טובים.. חבר/ה יש?: לא
אם לא, רוצה חבר/ה?: כן
מאוהב/ת?: כן
שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי: מוזיקאית. מקום מגורים עתידי: צפון! התנשקת?: לא ספר לנו על זה..היה כיף?: מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: קוטותי כי אין דבר כזה קוט נומה נומה היי?: דץ עושה לי תה ספורט אהוב: ג'ודו בעיקרון. וטניס זה נראה מעניין עוסק בספורט?: לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: פעם היו לי שעורי ג'ודו. בתור תחביב. אבל הבנתי שספורט זה לא בשבליP: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: חולצה וג'ינס? רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: ניסת למות? המעשה הכי נועז שעשית: התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: הרבה,הרבה התחרטת?: ממ מאמין/ה באלוהים?: לא יודעת יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כןןן המון אם כן, ספר לנו עליו: יש יותר מדיי אחים/אחיות?: אח ואחות גורה כמה?:2 היית מחליף אותם?: לא, מה זה שיר אהוב: פף זה יותר מדי ספציפי. אבל כרגע אינ מיי פלייס של קלדפליי זה שיר שחוזר על עצמו בלופים הרבה אצלי בזמן האחרון שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: חורף! גלידה/ארטיק?: ארטיק. אבל תלוי איזה:X מספר מזל: 27 ^^ מקצוע אהוב: :X מקצוע שנוא: היסטוריה וגיאוגרפיה!!!!!!!!111111111111111 מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בבית שלי?XD סתם, לאדעת. :S בזבזן/ית\חסכן/נית? חוסכת ומבזבזת וחוסכת ומבזבזתP: מתגעגע/ת ל:שיינר שלא ראיתי אותו מחנוכה. והמון המון אנשים ספר על פדיחה שהייתה לך..: נו דיי עם זה ושים תמונה לכיף... הצעצוע הנחשק של לואי שעושה קולות.

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifוואו! מגניב!

חח במקור הפיל הוא אדום, אבל זה בהחלט מגינבP:

avril24

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif

שמך: זמר גילך: 12 וחצי מקום מגוריך: ראשון מאכל אהוב: צ'יפס צבע אהוב: אדום ושחור משקה אהוב: קולה זמר/ת אהובים: אבריל לאבין להקה אהובה: סיסטם, לינקין, MCR סוג מוזיקה: רוק ומטאל תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: מכושפות, שנות ה70, מדיה פאלטה [
] סרט אהוב: כל מיני חבר/ה יש?: לא אם לא, רוצה חבר/ה?: לא ממש מאוהב/ת?: כן שמות החברים הכי טובים: יש כמה מקצוע עתידי: אמנית מקום מגורים עתידי: לא יודעת התנשקת?: לא ספר לנו על זה..היה כיף?: ><" מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: אף אחד מהם אני בעד שלום
נומה נומה היי?: דווקא לא, תתפלאו ספורט אהוב: איכס עוסק בספורט?: ריקוד נחשב? אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וחולצה שחורה רוצה להיות המין השני?: לא ממש רוצה למות?: לפעמים ניסת למות? לא :O המעשה הכי נועז שעשית: לא התחרטת?:לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: הרבה התחרטת?: כן מאמין/ה באלוהים?: כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כולם אם כן, ספר לנו עליו: לא אחים/אחיות?: יש כמה?: 1 היית מחליף אותם?: לא
שיר אהוב: הרבה שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 4, 2 [ומזה נוצר המספר 24 בכינוי לכל המעצבנים ששואלים למה כתוב 24 אם אני לא בת 24] מקצוע אהוב: אמנות מקצוע שנוא: מורות מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אני יודעת..? בזבזן/ית\חסכן/נית? שניהם מתגעגע/ת ל: לונדון ספר על פדיחה שהייתה לך..: היינו בהרצאה בביצפר של אחד מעצבן שדיבר על הולוגרמות הוא הסביר איזה שעתיים על כל מיני שטויות ולא הקשבתי ואז הוא אמר כזה אתם מבינים הכנתי לכם 5 שנות לימוד של אוניברסיטה והוא גימגם ולא הבינו מה הוא אמר ואז הוא חזר על מה שהוא אמר ואמר הבנתם?? אז אמרתי אני לא הבנתי כל כך חחחחחחחח כי חשבתי שהוא מדבר על ההולוגרמות
ושים תמונה לכיף...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה תמונה ענקית!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשאלון קצר יחסית../images/Emo3.gif

שמך: גלי גילך: 16 מקום מגוריך: אזור ירושלים מאכל אהוב: צ'יפס צבע אהוב: סגול משקה אהוב: קולה
זמר/ת אהובים: אקסל רוז
להקה אהובה: סיסטם, גאנס סוג מוזיקה: רוק/מטאל/פאנק תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: שנות ה-70 סרט אהוב: שר הטבעות חבר/ה יש?: בערך.. אם לא, רוצה חבר/ה?: כן מאוהב/ת?: כן שמות החברים הכי טובים: דודי, מעיין מקצוע עתידי: אין
מקום מגורים עתידי: ארה"ב התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: XDDD כן!!! מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: כוטותי נומה נומה היי?:
ספורט אהוב: לשבת ולהסתכל על אנשים מזיעים עוסק בספורט?: חס וחסה! אם כן, בתור תחביב או יותר?: - מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וגופיות רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: לא ניסת למות? לא המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת
התחרטת?: - המעשה הכי טיפשי שעשית?: מה שעשיתי אתמול
התחרטת?: מאווד!! מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן.. אבל לא עולה לי בראש כרגע אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: אחים ואחיות כמה?: 2 היית מחליף אותם?: לא שיר אהוב: I Don't Wanna Miss A Thing של אירוסמית' שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: ג'ים
מספר מזל: 3 מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: פיזיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: לא יודעת
בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: נועם ספר על פדיחה שהייתה לך..: לא בא לי
ושים תמונה לכיף...

למעלה