עונה ../images/Emo9.gif
שמך: מריאן גילך: 15 וחצי מקום מגוריך: אשדוד מאכל אהוב: פיצה, ספגטי [ג'אנק פוד] צבע אהוב: כחול ושחור, גם אפור, לבן גם נחמד... משקה אהוב: נסטי אפרסק!!!
זמר/ת אהובים: רוני סופרסטאר!!!
[צוחקת...] להקה אהובה: סיסטם
סוג מוזיקה: מטאל, רוק, פאנק, וכל מה שיפה בעיניי. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: נמלטים
, ויש עוד מלא. סרט אהוב: אפקט הפרפר, הג'וב האיטלקי, וכו'. חבר/ה יש?: אין. אם לא, רוצה חבר/ה?: בנתיים לא. מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: אביה, הדר, שירן ואור. מקצוע עתידי:
, לא בא לי לדבר על זה. מקום מגורים עתידי: בנתיים זה אשדוד, אבל אין לדעת... התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: מזה השאלות האלו?!
מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: קוטותי נומה נומה היי?: מזכיר לי ת'פסטיגל, אבל מה לעזאזל אמורים לכתוב כאן?! ספורט אהוב: כדורסל
, ואני אוהתב ספורט בכלליות. עוסק בספורט?: כע
אם כן, בתור תחביב או יותר?: בנתיים זה תחביב פלוס פלוס, בקרוב אולי זה יהיה יותר. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: חצאית. סתם... אמממ, טי-שרט וג'ינס. רוצה להיות המין השני?: לא חושבת. רוצה למות?: לפעמים. ניסת למות? לא, רק חשבתי על זה. המעשה הכי נועז שעשית: אממ, לא עשיתי משהו כ"כ נועז בחיים שלי. התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: הוו, כאלה היו הרבה. התחרטת?: בחלקם כן, בחלקם לא. מאמין/ה באלוהים?: כן. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: מלא. אם כן, ספר לנו עליו: לא בא לי
אחים/אחיות?: כן כמה?: 2, אח ואחות היית מחליף אותם?: לפעמים כן ולפעמים לא
. שיר אהוב: יש מלא, וזה כל פעם מתחלף. שקיעה/זריחה?: זריחה
חורף/קיץ?: אביב
גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 7 מקצוע אהוב: לא חושבת שיש כזה מקצוע שנוא: כמעט כולם, מתמטיקה בעיקר. אה, ודינים, תושב"ע וכל השיט. אבל מתמטיקה בעיקר
. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: :X בזבזן/ית\חסכן/נית? בזמן האחרון בזבזנית, מקווה להתחיל לחסוך. מתגעגע/ת ל: משחקים של מכבי ספר על פדיחה שהייתה לך..: סיפרתי לא מזמן פה בפורום, ומאז לא קרה משהו חדש. ושים תמונה לכיף...