אנשושים שאלון!!!

ssdd12345

New member
אנשושים שאלון!!!

שמך: גילך: מקום מגוריך: מאכל אהוב: צבע אהוב: משקה אהוב: זמר/ת אהובים: להקה אהובה: סוג מוזיקה: תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: סרט אהוב: חבר/ה יש?: אם לא, רוצה חבר/ה?: מאוהב/ת?: שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי: מקום מגורים עתידי: התנשקת?: ספר לנו על זה..היה כיף?: מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: נומה נומה היי?: ספורט אהוב: עוסק בספורט?: אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: רוצה להיות המין השני?: רוצה למות?: ניסת למות? המעשה הכי נועז שעשית: התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?: יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: כמה?: היית מחליף אותם?: שיר אהוב: שקיעה/זריחה?: חורף/קיץ?: גלידה/ארטיק?: מספר מזל: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בזבזן/ית\חסכן/נית? מתגעגע/ת ל: ספר על פדיחה שהייתה לך..: ושים תמונה לכיף...

ssdd12345

New member
מ ש ע מ ם - ו ח ם ! ! !

שמך: דאלי גילך: 17 מקום מגוריך: מטולה מאכל אהוב: פיצה..ואורז צבע אהוב: שחור משקה אהוב: בירה זמר/ת אהובים: רוברט פלאנט להקה אהובה: לד זפלין סוג מוזיקה: רוק.. מטאל... deathmetal ...רוק כבד.... תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: אבודים.. סרט אהוב: pink floyd-the wall חבר/ה יש?: כן אם לא, רוצה חבר/ה?: אבל יש מאוהב/ת?: לא.. שמות החברים הכי טובים: לוציפר...וכול דבר שלא זז.. מקצוע עתידי: ממשקית ממטרות מקום מגורים עתידי: לונדון...בתקווה התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: כן מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: קוטותי נומה נומה היי?: ג'ימליה ג'ים!! ספורט אהוב:חחחחחחחחחח.... עוסק בספורט?: חלילה לא... אם כן, בתור תחביב או יותר?: ואם לא...אז בואו לא נדבר על זה.. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בגדים..להתחלה.. רוצה להיות המין השני?: לפעמים... רוצה למות?: כן ניסת למות? לא המעשה הכי נועז שעשית: מממ....לא יודעת עשיתי הרבה דברים טיפשיים שאפשר לקרוא להם נועזים! התחרטת?: לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: מממ....לא יודעת עשיתי הרבה דברים נועזים שאפשר לקורא להם טיפשיים! התחרטת?: לא מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: לא אחים/אחיות?: לצערי יש כמה?: שלושה היית מחליף אותם?: רק מחליפה..הייתי לוקחת אותם לאצמע היער ...מענה אותם..תולה אותם על עץ גבוהה עם הראש כלפיי מטה..שופכת עליהם דם ונותנת לחיות היער להנות משאר העבודה!!!.. שיר אהוב: Going to California שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: ארטיק..וגם גלידה מספר מזל: 6..3..9 מקצוע אהוב: בסוף התחביב שלי יהפוך למקצוע שלי..אבל אני לא בטוחה שאני אוהבת את זה! מקצוע שנוא: ליצן!!!! בודק פצצות..נשיא של כול מדינה.. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אני דיי נגד רומנטיקה..אבל הבייתי שמחה להיות במקום בודד חסר אנשים ועם דברים שאני אוהבת..והמישו הזה שאני גם אוהבת... בזבזן/ית\חסכן/נית? גם וגם... מתגעגע/ת ל: חורף ספר על פדיחה שהייתה לך..: מממ פאדיחה מממ...הלכתי ואז נפלתי..קשה לי לחשוב עכשיו בגלל שכמה ילדים מזורגגים העירו אותי כי הם עשו רעש..אווו אם רק אבא היה מוצא מספיק כדורים בשביל לירות לכול אחד מהם בראש!!! ושים תמונה לכיף...שירבוט קל..וגרוע

Shlomit586

New member
זכיתי להיות העונה הראשונה../images/Emo6.gif

שמך: שלומית גילך: עוד מעט 14 מקום מגוריך: ירושלים מאכל אהוב: אני אוהבת לאכול ההההכל צבע אהוב:כל הצבעים, בעיקר כתום, תכלת משקה אהוב: בירה שחורה זמר/ת אהובים: שרית חדד
להקה אהובה: יש מלא XD סוג מוזיקה:בעיקר רוק, שומעת כל הסוגים תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:מדיה פאלטה(נגמר
), רולאבוגן אממ... סרט אהוב: כל הסרטים חבר/ה יש?: לא
אם לא, רוצה חבר/ה?: כן
מאוהב/ת?: בהחלט! שמות החברים הכי טובים: לא חשוב
מקצוע עתידי: מנהלת, מהנדסת משו בסגנון מקום מגורים עתידי: מעלה אדומים נראה לי התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: כן
מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: צבוטותי נומה נומה היי?: נומה היי ספורט אהוב: כדורסל או טניס
עוסק בספורט?: לרוץ זה נחשב? אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב, בעצם לשמור על הגוף
מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס רוצה להיות המין השני?: לא
רוצה למות?: ממש לא
ניסת למות? לא! המעשה הכי נועז שעשית: להודות באהבה שלי
התחרטת?: לא
המעשה הכי טיפשי שעשית?: להודות באהבה שלי
התחרטת?: לא
מאמין/ה באלוהים?: צריך להאמין במשהו.. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: יש מלא אם כן, ספר לנו עליו: למי יש כח לכתוב
אחים/אחיות?: גם וגם כמה?:יש לי עוד אח אחד ואחות אחת היית מחליף אותם?: חס ונרגילה!
שיר אהוב: דרימינג, קיל רוקנרול, שפל חח נו יש מליון
שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: קיץ
גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 0 מקצוע אהוב: אין
מקצוע שנוא: תנ"ך
מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בים מול השקיעה
בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית
מתגעגע/ת ל: אהובי
ספר על פדיחה שהייתה לך..: נו נמס לי מהשאלה הזאת בכל שאלון! כל החיים זאת פאדיחה אחת גדולה
ושים תמונה לכיף... אאארררררררררר נו התמונה הידועה>>

pluplup

New member
בוקר טוב!!!

שמך:דור גילך:כנעט 14 מקום מגוריך:טל-שחר(חור במרכז) מאכל אהוב:שוקולד וסושי צבע אהוב:שחור ולבן משקה אהוב:קולה! זמר/ת אהובים:MOBY להקה אהובה:נחשו
סוג מוזיקה:רוק ומטאל על כל סוגיו תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:מועדון לילה סרט אהוב:אוסטין פאוארס חבר/ה יש?:לא אם לא, רוצה חבר/ה?:למה לא... מאוהב/ת?:לא שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי:נגן בלהקה או מהנדס תוכנה מקום מגורים עתידי:איפהשהו בארץ ישראל התנשקת?:לא ספר לנו על זה..היה כיף?: מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?:את עצמי
נומה נומה היי?: מה זה? ספורט אהוב:שונא ספורט!!!!!!!!!!!!!! עוסק בספורט?:לא!!!!!!!!! אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:לבן מכף-רגל עד ראש!!!! רוצה להיות המין השני?:לא רוצה למות?:חס וחלילה!! ניסת למות?לא ממש המעשה הכי נועז שעשית:לא זוכר התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: כנ"ל התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?:כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:לא שאני זוכר אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?:2 לצערי כמה?:2 נו היית מחליף אותם?:כן באוויר!! שיר אהוב:סיגרו של סיסטם שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:קיץ
גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:5 מקצוע אהוב:אין ממש מקצוע שנוא:מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:הולנד!!!!! בזבזן/ית\חסכן/נית?מנסה לחסוך מתגעגע/ת ל:סבא שלי ז"ל ספר על פדיחה שהייתה לך..:לא!!!!!! ושים תמונה לכיף...אין לי כח כי כבר לחצתי על 'הוספת תגובה מהירה' ואני לא יכול לשים תמונות היה כיף!!!!! ^^

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאתה!../images/Emo11.gif

די המחשב הדפוק שלי
הוא מנתק לי את השיחות עם כולם

די עם הפדיחות! אין לי מה לכתוב בזה!

שמך: ג'ים גילך: 17.5 מקום מגוריך: קריית טוב AKA קאנסרוויל מאכל אהוב: בשר
הרבה ממנו
צבע אהוב: שחור-כחול משקה אהוב: קולה!!!!! קולה!!!!!!!!!!!!!!! זמר/ת אהובים: פרדי מרקורי. להקה אהובה: קווין
סוג מוזיקה: פאוור\ת'ראש מטאל תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: ורוניקה מארס!!!! סרט אהוב: ספרות זולה, HAIR, סנאצ' חבר/ה יש?: לא:\ אם לא, רוצה חבר/ה?: קצת
מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: חברים הכיהכי? פותינקה, קוטנר ודורון. מקצוע עתידי: גיטריסט שלא מצליח לפרוץ. מקום מגורים עתידי: הבית של חבר שלי, או עם דורון בחו"ל. התנשקת?: יותר מדי
, סתם, כן. ספר לנו על זה..היה כיף?: XDDDDDDDD, היה נפלא בד"כ. מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: המוות
נומה נומה היי?: נומה נומה יאי! ספורט אהוב: כדורגלללללללללללללל עוסק בספורט?: אכן, כל יום שני בלילה. אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב :) מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בוקסר מכנסיים וחולצת מטאל רוצה להיות המין השני?: לא, למרות שהן יותר יפות
רוצה למות?: נמאס לי לרצות את זה, יש דברים יותר מאגניבים ניסת למות? ... המעשה הכי נועז שעשית: פשש, קינקי התחרטת?: לא החלטתי מה לכתוב חח המעשה הכי טיפשי שעשית?: פפף, יש יותר מדי התחרטת?: בד"כ מאמין/ה באלוהים?: אכן כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: הרבה מהם אם כן, ספר לנו עליו: לא רוצה אחים/אחיות?: אחיות כמה?: 2 היית מחליף אותם?: לעולם לא שיר אהוב: Queen - Bohemian Rhapsody שקיעה/זריחה?: אוי, זריחה. חורף/קיץ?: חורףףףףףף גלידה/ארטיק?: גלי
מספר מזל: 7 |נדוש| מקצוע אהוב: מתמטיקה - אני כבר לא לומד את זה. מקצוע שנוא: לשון - ואני כבר לא לומד גם את זה! מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אני בנאדם רומנטי, לא מבין במקומות. בזבזן/ית\חסכן/נית? מנסה לחסוך. מתגעגע/ת ל: מפגשי פאוור :\ ספר על פדיחה שהייתה לך..: לא יודע מה לכתוב שם!

pluplup

New member
לא!!!!!../images/Emo7.gif

למה באלימות ג'ים????? אני קטן ותמים מדי כדי למות!!!!!!! לא צריך להרוג אותי בגלל שאני שונא את מגהדת'
בוא נעשה שלום נו מה לא שמעת את בום? רוצה שאני אזכיר לך מה אמרת לי פעם? "בום בסט" ג'ים אני מבקש סליחה נו, חבל לי למות
וגם זה לא חוכמה, אתה גדול ממני במשו כמו 3 וחצי שנים אם לא יותר תזכור, חבל להרוג אנשים סתם ג'ים אז אני שונא את מגהדת', אז מה?

אז יש לך טעם רע במוזיקה

ובנוסף לזה אתה גם קטן, אולי נחכה שזמר תרביץ לך, היא בגילך, בטח גם היא יותר חזקה.

Ipecac0

New member
נו זה הטעם שלו, מה לעשות!

אם כולנו היינו אוהבים אותו דבר במוזיקה העולם היה כ"כ משעמם. עזבו ת'בן אדם, שיאהב מה שבא לו. מוזיקה זה עניין של טעם ואנחנו צריכים ללמוד לחיות עם זה.

pluplup

New member
../images/Emo45.gif

לא הורגים בנאדם בגלל מה שהוא אוהב ומה שהוא לא אוהב רק ערסים עושים את זה

ssdd12345

New member
למען האמת..

אם כולנו היינו אוהבים את אותה המוזיקה..|המוזיקה שאנחנו אוהבים| אז לעלום היה טעם ממש טוב במוזיקה... ואז לא היינו צריכים לרדת על האבלים כסילים שלא אוהבים את מגהדת'.. ולא היינו צריכים גם לשמוע ברדיו את המוזיקה מחרידת האוזניים של כול הערסים והפרחות!!!

Ipecac0

New member
אם כולנו היינו אוהבים אותה מוזיקה

לא היה מספיק גיוון ולהקות לא היו מתפתחות ולא היו נוצרות להקות חדשות ושונות. להקות שונות לא נוצרות רק מהצורך להיות שונה משאר המוזיקה הנוכחית, אלא מהשפעות מסוגי מוזיקה שונים. ואין ספק שהרבה מהלהקות שעשו הסטוריה הושפעו מסגנונות שונים לגמרי של מוזיקה. אז אני עדיין חושבת שזה טוב שלא כולנו שומעים את אותו הדבר. והייתי נמנעת מהסטראוטיפים ("ערסים, פרחות") כי הם לא תורמים לעולם. חפרתי, מצטערת

Ipecac0

New member
*את ג'ים

לפני שיהרוג את דור... (מצטערת, לא הייתי מובנת)

למעלה