אנשושים נכבדים,

קרןk

New member
אנשושים נכבדים,

בס"ד אני מזמינה את כ-ו-ל-כ-ם לדיון משפטי - מדוע רובכם לא מפסקים ת'הודעות שלכם בפסיק אחרי משפט מאוחה, או משפט כולל וכד'? כמו כן, תרגעו, קחו אויר בין משפט למשפט, ע"י השמת נקודה בסוף המשפט, מבלי ליצור גיבוב מילולי קונסקוונטי בעליל!!! מדוע לדעתכם רווחת התופעה הזו - בפרט בפורום ספציפי זה?! האם הדבר נובע מחוסר ידע דקדוקי ולשוני? כי לי אישית, זה ממש מקשה להבין את הנימה הווקאלית, שנושבת מרוח דבריכם.. SORRY ** אשמח מ-א-ד לראות שפור בנידון!! **

אולי בגלל ש לא למדנו לשון בישיבה

אני חושב שבנות כותבות יותר טוב מבנים, בבית יעקב כן מלמדים לשון

אתה יודע, בעלי למד בישיבה

ובכולל. מעניין הוא שהוא יודע היטב לפסק. הוא גם יודע היטב דקדוק.

MENIMEN M

New member
אתם לא זוכרים

מבית הספר/חידר דיקדוק בסיסי? אני אישית גולש מסלולרי ואין לי כח לפסק.

בני ברק

New member
כי גלישה בסלואלרי

זה אחד מהפורומים שרוב החברים בו כותבים דרך הטלפון הסלולאר, וכידוע לך להוסיף נקודה ופסיק צריך להקיש הרבה פעמים על הסיפרה 1 או כוכבית..תלוי איזה דגם טלפון יש לך. אני בדרך כלל גולש דרך המחשב שהוא מחשב נייד... אבל כלל החברים כותבים ע"י הסלולאר... תדוני אותם לכף זכות, אני הייתי ביום שני במירון וצפת וגלשתי מהאורנג, זה מאוד מסובך למי שלא רגיל...

BigKay

New member
נכון. זה הסיבה. כי

עד שכותבים משפט בסלולרי יורקים דם...

אם לא הבנת אז

שיהיה ברור שזה היה במטרה להדגיש את ה"בורות" של המשתתפים. אל תיקח ללב..

מתנדב

New member
קרן אם את רוצה שיתייחסו

תבקשי ואל תבואי בצורה של דרישה זה לא יפה

לביא4

New member
היא "מפקדת הפורום"../images/Emo13.gif

אז חברים יקרים, נא לציית! (הרי יש הרבה מהאמת בדבריה!).

קרןk

New member
מתנדב..

בס"ד לא בקשתי, ואף לא דרשתי מאום מאיש.. רק באתי להביע את אשר על ליבי, ולנתח אנליטית ממה הדבר נובע.. ובהחלט, מודה באשמה, לא חשבתי על האופציה הפרובלמטית של בעית הסלולרי
ברשת .. תגיד, מה דעתך, הדבר מפריע גם לך?

מתנדב

New member
זה קצת מפריע אבל...

אני מבין את אלו שגולשים מהסלולארי, שקצת קשה להקפיד על זה...

מני 23

New member
המורה גרטנר ב"אור זורח"

הוא זה שלימד אותי עיברית, אם יש לך בעיה בנושא אני מוכן לקרא אותו לסדר. וחוץ אני יודע שיש לי שגיעות כתיב ואני מנסה למנוע את זה בנתיים ללא הצלחה מרובה כמו שאתם רואים. אבל זה מה יש. טוב? טוב! לא טוב? עוד יותר טוב!

למעלה