אנשושים! *חזרתי*

Meijen Shaggy

New member
אנשושים! *חזרתי*

אני יודע, אני יודע - לא הרגשתם בחסרוני; אבל חפיף - גם אני לא הרגשתי בחסרונכם. אז הייתי במחנה קיץ של תשעה ימים בצופים, היה ענק, היה טראנסים בלאגן - ועכשיו חוזרים לריל לייף... אז מישהו מוכן לעדכן אותי בנוגע למה שקרה פה בשבוע וחצי האחרונים? פליז? (אני יודע שתוך - אה - שלוש דקות מקסימום ההודעה הזו תפנה את מקומה בראש הפורום לטובת מפלצת ההודעות הענקית ההיא... אז הנה, אני מכין את עצמי לזה נפשית [כאילו שזה יעזור], וברגע שאני אראה שזה ירד אני אגיב לזה בעצמי *חוכך ידיי בחיוך זדוני*) טוב, זיבלתי לעצמי מספיק את השכל לעשר הדקות הקרובות... ביי בינתיים! ותהיו טובים ותגיבו.... אני מתחנן... אוהב אתכם תמיד, Meijen Shaggy טוען לאי-שפיות זמנית (של 15 שנה)

Lady_Voldemort

New member
המ......

יצאת לחלוץ נכון...באיזה הנהגה אתה? ח..בנתיים אנשים הצטרפו יש גשם של פאנפיקים ועוד אני לא זוכרת.... יש מישהו שיודעה טאת זה יותר טוב ממני,.... אינווי מקווה שנהנתה שם כמו שאני נהנתי מהמחנק שלי.... מצטרפת לטיעון שלך של אי שפיות זמנית (14.5+ שנים) אני החפרפרת הלורד מיצי שולט ואבידגור המלך

Nagini Potter

New member
היי מייג´ן! חזרת! ../images/Emo24.gif

כבר חשבתי שנטשת אותי לבדי בעולם הקר והאכזר...
ועכשיו עוד פעם ההודעה שלך תהיה למעלה (באופן זמני בלבד) איזה יופי בלי קשר - מה עם הסיפור על סופי זאתי? אני רוצה לדעת מה קורה בהמשך! Nagini Potter

S.tal

New member
ברוכה השבה!

סליחה שרק עכשיו אני עונה, כי רק עכשיו שמתי לב להודעה הזו שלך... אז, ברוכה השבה! ונכתבו פה לאחרונה מלא פאנפיקים וסיפורים ממש יפים! תדפדף אחורה ותקרא! וגם, אם אני לא טועה, עזבו עוד כמה ילדים! וכפי שאתה רואה פיתחנו דיון מאוד מעניין על חשופיות ועל חרקים שנדבקים לנעל, אחרי שמועכים אותם..., מרתק! טל, t@l

Meijen Shaggy

New member
הממ...

כתבת את ההודעה חצי בלשון נקבה וחצי בלשון זכר... אז רק שתדעי - אני בן. Meijen Shaggy

S.tal

New member
אני יודעת שזה ברוך השב!

ואני יודעת שאתה בן! פשוט יותר כיף ונחמד לכתוב ברוכה השבה!!!!!!!!! טל, t@l

אמממ

אופסי....זו היתה ההודעה שלך באסק, מה? *מבט מתנצל* טוב...אהההה....ברוך השב? (זה לא מסתדר בלשון זכר...!) -ליאת-

einzuc

New member
הכי פשוט זה לרשום

welcome back!!! גם באנגלית, וגם נשמע טוב, ומתייחס לשני המינים... לא הכי פשוט? -עינת-

למעלה