אנשושיםםםםםם תזכירו לי שוב איך קוראים לדיסק החדש של גוד ומתי הוא יוצא?
G Gc FaN New member 16/8/04 #1 אנשושיםםםםםם תזכירו לי שוב איך קוראים לדיסק החדש של גוד ומתי הוא יוצא?
E EleVaTioN New member 17/8/04 #2 לדיסק קוראים../images/Emo129.gif The chronicals of life and death והוא יוצא... אמ...בחמישי לאוקטובר
R Riot girl69 New member 17/8/04 #4 קבלי תיקון.. [: The -Chronicles- Of Life And Death ככה קראתי באתר של אם טי וי.. חע, במילון, הפירוש של זה הוא הספר דברי הימים שבתנ"ך. מוזר
קבלי תיקון.. [: The -Chronicles- Of Life And Death ככה קראתי באתר של אם טי וי.. חע, במילון, הפירוש של זה הוא הספר דברי הימים שבתנ"ך. מוזר
E EleVaTioN New member 17/8/04 #5 הפירוש של הכל או..../images/Emo129.gif רק של המילה Chronicles? או איך שלא כותבים Chronicles כידוע לי זה מסע בזמן כזה או משו (מושפעת מטומבריידר 5 )
הפירוש של הכל או..../images/Emo129.gif רק של המילה Chronicles? או איך שלא כותבים Chronicles כידוע לי זה מסע בזמן כזה או משו (מושפעת מטומבריידר 5 )
E EleVaTioN New member 17/8/04 #9 או שאני טועה../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif מוזר עכשיו בדקתי גם במילון וזה כן דברי הימים נמ מוזררר......הייתי בטוחה שפעם אחרונה שבדקתי זה היה מסע בזמן אעעעעעע בטח בגלל בתרגום המסריח של דברים פה בארץ
או שאני טועה../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif מוזר עכשיו בדקתי גם במילון וזה כן דברי הימים נמ מוזררר......הייתי בטוחה שפעם אחרונה שבדקתי זה היה מסע בזמן אעעעעעע בטח בגלל בתרגום המסריח של דברים פה בארץ
B brody armstrong New member 17/8/04 #11 אממממ... שאני בדקתי את עניין השם וניסתי להבין אותו, הבנתי את זה בקטע של הרשימות של החיים והמוות או משהו כזה....=\ -זה גם נשמע יותר הגיוני...לא?
אממממ... שאני בדקתי את עניין השם וניסתי להבין אותו, הבנתי את זה בקטע של הרשימות של החיים והמוות או משהו כזה....=\ -זה גם נשמע יותר הגיוני...לא?
R R I O T girl New member 19/8/04 #15 הדיסק יוצא ב2 גירסאות ../images/Emo168.gif למי שלא ידע.. גירסה אחת של LIFE וגירסה אחת של DEATH עכשיו ההבדל בינהם זה העטיפה.. ושיר הבונוס
הדיסק יוצא ב2 גירסאות ../images/Emo168.gif למי שלא ידע.. גירסה אחת של LIFE וגירסה אחת של DEATH עכשיו ההבדל בינהם זה העטיפה.. ושיר הבונוס
מ מישמשונית New member 19/8/04 #17 יוו איזה מגניב! חח אז יהיו בעצם שתי עטיפות שונות אבל אותם שירים כן?
E EleVaTioN New member 20/8/04 #18 ../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif לא פייייייייר מה נצטרך לקנות 2 דיסקים כדי לשמוע הכל? מזה המסחור הזה?!
../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif לא פייייייייר מה נצטרך לקנות 2 דיסקים כדי לשמוע הכל? מזה המסחור הזה?!