אנשושיםםםםםםםםםםםםם!

אנשושיםםםםםםםםםםםםם!

סוףףףףףףף סוףףףףףףף חזרתיי אליכםם!!! אחרי שבועעעעעעעע של גיהנוםםם!!! כל היום ישנתי במיטה עם חום השתעלתי והוצאתי נזלת כמו ברז...(בעעעע לא נעיםם .. חחחח ) עכשיו אני מרגישה יותר טוב..ואני יכולה להיות בפורום.. טיפונת סחרחורות... אני ירגיש טוב...!! מאוד התגעגעתי אליכםםםםםםם אאאאאאאאאא
________________________________ כמו ששמעתם באמת לא התקבלתי למת להיות 2...כנראה שבאמת אני לא שרה דומה למאיהה....אל תמציאו תירוצים אם אמרו את שלהםםם!!! וזהו..חולה על כל מי שכתב לי את ברכת החלמה מהירהה!! בננותת חולה עליכןןן קוש ממי שליייייייייי!!

טלוששששששששש

נשמהההה שלי מסכנה אני מקווה שעכשיו תרגישי הרבה יותר טוב וסופסוף חזרת אלינווו ישששששש

k a b o o k

New member
טלו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

התגעגענו בטירווווף נשמה
שמח שחזרת אלינו
וזה שטויות טלו'ש
, המון זמרים בארץ יכולים להעיד שבעבר לא קיבלו אותם לכל מיני תחרויות, והיום הם מפורסמים מאוד
.. זה שצוות של איזה 3 אנשים אמר לך את זה.. זה לא אומר כלום

טלושקונית שלי !!

ממוש אני כל כך שמחה שחזרת פיצקית שלי!! התגעגעתי המון!! העיקר שאת בריאה ושלמהה אוהבת אותך מואה!!

אהממממממ אהמממממממ

ללהקה צבאית צריך פרוטקציותתת ו דבר שני איך את מסבירה את זה ש...........אהמ אהמ...אאאאאאאאא. מכותתתתתתתתתתתתתתתתת

טלוש נשמההההההההה

-----תיזהרי ממני כי אני לא ממציאה תירוצים ואת יודעת שאת שרה מעלףף!! -----אני שמחה שחזרת אלינו!!!! -----אני מקווה ליראות אותך ביום ארשון בבוקר באוטו
סתם ממי חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

טלוששששש כנסי

באמת היית חסרה נורא וטוב שאת לפחות יוכולה להגיד מה קורה איתך וזה!! החלמה מהירההה דיקוש

למעלה