אנרקסיה..

pillit

New member
אנרקסיה..

את בטח מכירה את הלינק הזה אבל רק עכשיו גיליתי אותו וזה הזכיר לי אותך, רק בלי הצבעים המדהימים שלך...

anarxiya

New member
כן, ראיתי את עבודות שלה,

במת יש דמיון עם הסיגנון שלי, איורים מאוד נחמדים

mk77

New member
מה זה?

אחרי זה שואלים למה ילדים קטנים רוצחים ילדות קטנות ברחוב. שיתבייש לו, מה אני אגיד לכם. וכל מי שחושב: מיושן, טמבל, לא מבין כלום, אז מצידי שיחשוב עלי את כל הדברים בעולם עד סוף ימיו ושאני לא יהנה אפילו דקה מהתמונות האלה.

nirc2

New member
אתה טועה

עדיף שהאדם האלים יראה את זה באינטרנט ולא ירצה לראות את זה במציאות. כי אם לא יהיו אף אתרים פדופילים או אלימים ברשת זה לא יגרום להם לא להיות פדופילים.

לא, אתה טועה

פדופילים רבים משתמשים באינטרנט (גוגל) למצוא חומרים ו"השראה". ולפדופיל הלטנטי האינטרנט הוא מקור רב השפעה להוציא ממנו את המפלצת שבו. העבודות מהאתר הנ"ל רוויות בפדופיליה, עטופות בגרפיקה יפה.

mk77

New member
אם אתה חושב

שתמונות כאלה מספקות את מי שסובל מהפרעה נפשית שכזו אתה טועה ומטעה. הכי חמור לדעתי זה הלגיטימציה שנותנים ליצירות כאלו בשם האמנות1

נו תחליט -

זו אמנות או פרוורסיה? ומאיפה לך לדעת מה משפיע על סוטים? לקחת קורס בהפרעות מיניות?

uria79

New member
רגע

אתה רוצה להגיד שילדים אלימים בגלל שהם קראו את מקס ומוריס? ואנשים נאיביים כי הם אוהבים את פו הדב? והגזענות פורחת בגלל הדרדסים? הפשע גוהה בגלל פופלריות של סרטי טרנטינו?! טוב, הבנת את הנקודה שלי... הטענה כי פדופילים מחפשים השראה באינטרנט בדברים כאלה ממש לא רלוונטית.

mk77

New member
רגע רגע

איך הגעתם לזה ממה שכתבתי? הכוונה שלי הייתה קצת שונה.. לא יודע מה איתכם אבל משהו לא מסתדר לי טוב עם ציורים וולגרים של אברים של ילדות בגיל 7.. הדיון על גבולות ומשמעותן באמנות הוא רחב אבל לא ענייני לטעמי במקרה הנל. ואם כבר כתבת, אז יש מחקרים רבים בספרות על השפעות כאלה ואחרות של ספרים ובכללם של מקס ומוריץ שמאוד עודן דרך אגב בתרגומו לעברית. וכן, אנשים לומדים מפו הדב המון, ובכלל מה הקטע של כל הדברים האלה אם לא להשפיע או להביע משהו?! טוב, אני כותב מהפלאפון אז נתפסו לי האגודלים.. אשמח להתייחס יותר מאוחר..

uria79

New member
שני דברים

האחד- לא יודע למה אתה נתפס לציורים האלה כפדופילים, לי הם נראים תמימים (אולי אני תמים?). אני רואה בהם בדידות, מלנכוליה וניכור. לא משהו שמעורר לי איזשהו יצר (חוץ מיצר היצירה, שזה נראה לי חיובי). השני- מקומם אותי שאנשים אומרים "לזה יש השפעה רעה" ו"בגלל זה יש סוטים רוצחים/ אלימות" וכו. הרבה לפני המצאת המדיות השונות, כולל הדפוס, נאמר כי טבע האדם רע מנעוריו. אני לא חושב שיש קשר בין החשיפה לוולגריות לבין ההבחנה בין טוב לרע. על כל מחקר שמוכיח את הקשר, יש אחר שמוכיח אחרת. בכל אופן, זו רק דעתי.

mk77

New member
אני מודה (מודה מודה)

שפסיכולוג וקרימינולוג אני לא. אז לגבי משפיע או לא משפיע על פדופילים, כן נכנסים לאינטרנט או לא תעזבו אותי. מה שכן- אני עדיין נגד שימוש בעירום של ילדות מהגן באמנות. בעיקר כשהוא מוצג ככה. למה? ככה. זה עושה לי רע. אולי זה מה שהאמן רצה להשיג? אולי. מלנכולי? ניכור? שיהיה.

uria79

New member
אבל זה פורנוגרפי בערך כמו הצילומים

העצמיים של שמחה שירמן.

למעלה