אנרכיזם

manic_subsidal

New member
שלטון עם מפלגה אחת דמוקרטית

זה עדין דיקטטורה ולא דמוקרטיה כל הרעיון של מפלגות זה הייצוג של מרבית הדעות בעם עם תהיה מפלגה אחת אז מה ההיגיון? אין לי תשובה... עדין לפחות :) אבל הרעיון בדמוקרטיה זה שלכל האנשים בעם תהיה נציגות שהם תומכים בה.. ולדעתי האישית ( כאילו תגידו מה שבא לכם אני אישית חושב שבארץ זה חרא... ובכלל... שום דבר לא נעשה בדרך דמוקרטית באמת... בעיקרון היום אפשר לעשות דמוקרטיה ישירה בקלות עצומה.. אבל יהיה קל לחבל בה ולצערי זה בחיים לא יעבוד... תחשבו שלכל אחד בבית היה מכשיר קטן עם 2 כפתורים של
ו
וההצבעות של כל דבר יעעשו ככה... אז ברור שיהיה מי שידפוק יחבל ויהרוס גם עכשיו כל שנה תמיד מתלוננים על הבחירות שמזייפים הכל... בתכלס אני מזיין את השכל אין לי מושג כבר על מה אני מדבר אני לא חושב שיש תשובה אני רק יודע שאם לא חיינו עכשיו במדינה דמוקרטית .. סביר להניח שלא היינו יכולים לנהל את הדיון הזה.. .

lithium1914

New member
כרגע אין מדינה בעולם שהיא

דמוקרטיה טהורה. רובן הן רפובליקות דמוקרטיות. כבר עיצבנתי את כל הכיתה שלי עם ההטפה הזאת
, כל פעם שאני אומר את זה כולם מתנפלים עלי בצעקות
אבל דמוקרטיה לדעתי זה גם חרא של דבר בגלל שאין לדעתי עם בעולם שאפשר לסמוך על רובו להחליט את ההחלטות הנכונות.

ALMIGHTY

New member
זה היופי בדמוקרטיה...

אמנם הרוב קובע, אבל לכל אינדבידואל יש את הזכות קיום שלו, מה שדיקטטורה ופשיזם שוללים..כולם יכולים להגיד מה שהם רוצים, אבל דמוקרטיה זו הדרך הטובה ביותר להביע וליישם את האינטרסים שלך...בהנחה שאתה לא מנהיג ואז זה ברור מאליו שההחלטות עוברות דרכיך.. אתה יכול להסכים אותי שזה בלתי אפשרי לרצות את כל האזרחים במדינה כי זה פשוט בלתי אפשרי... לעם יש את אותם עקרונות משותפים, למה אי אפשר לסמוך עליו שלא יעשה את ההחלטות שישפיעו על עתידו וישמרו על האינטרסים שלו??? ברור שאפשר, אחרת הם לא היו נקראים "עם".

ALMIGHTY

New member
זה לא בר ביצוע מהרבה סיבות

דיברתי על דמוקרטיה ישירה. זה לא בר-ביצוע מהרבה סיבות שאני לא מתכוון לפרט אבל העיקריות זה שצריך להוציא הרבה כסף כדי לאפשר זאת,מה שיגרום לכלכלה תהפוכות (כי כל האנשים מצביעים, יום חופשי). וגם לא לכולם יש את התבונה לדעת מה טוב בשבילם. (עיין ערך - שחיתויות בפריימריז של הליכוד).

cider IS great

New member
לא נכון

אתה יודע כמה כסף מוציאים על המסע בחירות ולא צריך יום חופשי נו באמת עם הטכנולוגיה היום אני בטוח שאפשר לקמבן איזה משו ובוא נגיד האנשים שלא יודעים מהחיים שלהם גם ככה מצביעים תקול שלהם למפלגה שתעשה אותו דבר צריך לקוות שיש במדינה הזאת רוב של אנשים חכמים

למעלה