אנריקו מספריקו

reviss

New member
אנריקו מספריקו

ידעתן שערוץ הופ משדר בשעה חמש לפנות בוקר? אז אני לא ידעתי והיום בבוקר כשנשברתי בסביבות השעה 5 והבנתי שלישון לא נישן כבר, הדלקנו אורות וטלוויזיה וגילינו שיש חיים בשעות הבוקר. אז מה היה לנו- אנריקו מספריקו, רחובות הקסם, קובידוביות ושתי בובות/כובעים מעצבנות בצבעים כחול ואדום שמצחקקות כל הזמן (יכול להיות שבשעות סבירות יותר הייתי יותר סובלנית כלפיהן). משום מה היה לי דז'ה וו לגבי שני המעצבנות ונראה לי שהן זכורות לי עוד מילדותי! אבל קשה לי לזכור. אולי עכשיו כשאני עם קפה בעבודה אני אצליח לזכור אם גם אני ראיתי אותן בעבר ואם כן- אז זה מה שמראים לילדים שלנו- סדרות מלפני 30 שנה?

דש1דש

New member
אוי - אז היה לילה לבן????

יש סיבה נראית לעין או שגם אצלך לא אוהבים חורף???? ויש שם כמה סדרות שמעלות לי את הסעיף (איזו מכונית דבילית שדורסת את כולם
) אבל לרוב יש שם דברים בסדר, לא??? (לא שאני רואה מספיק כדי לחוות דעה, בנתיים) אין לכם וודאו / DVD שעונה על הצורך בדמויות זזות???

reviss

New member
לילה לבן? !!!

איזה לילה. ואצלי דווקא מאוד אוהבים חורף אבל אצל אריאל כנראה אוהבים פחות כי כבר שכחתי מתי ישנתי רבע לילה רצוף. אבל אתמול היה השיא הוא פשוט לא ישן כלללללללללללל הלילה. בדרך כלל אנחנו רואים קלטות ולא טלוויזיה אבל כל כך מוקדם בבוקר לא היה לי כח לשמוע שוב את גימבו הליצן שר (בדרך כלל אין לי בעיה אישית עם גימבו - אבל בחמש בבוקר?) או אפילו את הנעימות של בייבי מוצארט כך שהתמקדנו בהופלה. האמת לא מציאה. חשבתי שהתוכניות יותר מעניינות ומעשירות אבל איזה פחד היתה תוכנית אחת (רחוב קסם) שסופר שם על איזה שני שובבים שגונבים גלידה ואחר כך כולם חושדים בהם ומפחידים אותם על ידי שימוש במפלצת...אמאלה. טוב שאריאל לא מבין. נראה לי שבלילות הלבנים שיהיו לנו (ואני מקווה שיהיו מעטים כאלה) נמשיך לצפות בקלטות עד שהקונצונים שאריאל אוהב אותם, מתחילים לשדר. דרך אגב למכונית שדורסת קוראים בראם. תוכנית גרמנית מה הפלא!

וול

New member
המכונית בראם....

אינה דורסת....היא מכונית נחמדה...ותמיד יוצאת לעזרה לאלה שזקוקים לה... תסתכלי על התוכנית...מהתחלה עד הסוף. בראם אף פעם לא עשה דברים נפשעים.
וזו תוכנית הולנדית.

38ישראלה

New member
הודעה מוקדמת-ליבי איתך-

יקירתי, לבוקר המוקדם יש את היתרונות שלו, שקט שלווה, כוס קפה+עוגיה תהיני לך|
|

יתרונות של בוקר מוקדם?

קפה+עוגיה? אחרי לילה לבן לגמרי? עם עצבים של חוסר שינה ופעוט סרבן? מה אני אגיד? ממש לא נשמע כמו יתרונות שניתן להינות מהם, אפילו לא בבוקר מוקדם...

דש1דש

New member
אחרי עוד לילה לבן...

הכיף שלי? יערה משחקת ואני קוראת אתכן - כדי להחזיר לעצמי את שיווי המשקל.... אילו רק יכולתי להניח את הראש ו-ל-י-ש-ו-ן.... קפה?? עוגה?? ממש ממש לא בא לי!!!! כרית?? כן

reviss

New member
הלילה יחסית היה שקט

סוף סוף אחרי כמה לילות רצופים ישנתי פה ושם. אבל ההמלצה שלי כמו שכתבתי בשרשור אחר בפורום היא לנסות ולישון או אפילו לנוח במיטה שעה תמימה בלי ששום פשוש או פשושה מצטרפים. אצלי זה עבד אתמול מצויין וזו היתה פעם ראשונה שהרשתי לעצמי פשוט להתמוטט במיטה ולנוח אז אמנם לא ישנתי אבל המנוחה עזרה פלאים ואפילו הצלחתי לחזור לעירנות מדהימה -הכנתי בואיקוס בעשר בלילה ולא נראתי כמו זומבי (מוזמנות לבוא ולטעום). מדהים מה יכולה שעת מנוחה לחולל. דשדש אני מבינה שאצלך הלילות עדיין לבנים. מקווה שזה יעבור בקרוב ואפילו כבר היום בלילה במיוחד שיערה בדיוק התחילה לנסות ולישון לילה. בהצלחה.

אור רון

New member
את רחוקה לי מדיי...

וזה המזל, אחרת הבויקוס היו בסכנה...
ורק רציתי להגיד לך שהצצתי בכרטיסך, ולהלן ההורוסקופ היומי שכתוב לך שם: "זהו יום קל יחסית לימים קודמים, ואתם מתחילים לחזור לעצמכם." אז ברוח זו מאחלת לך שאכן המצב יוסיף להשתפר, ושתישני לילות ארוכים!!!

למעלה