אנרגיות וכל מיני

רותי 11

New member
אנרגיות וכל מיני

מדברים הרבה על אנרגיות, על תדרים אנרגיה חיובית אנרגיה שלילית, אנרגיית אהבה אנרגיית אור ועוד... מדברים כל הזמן גם על תדרים - תדר נמוך, תדר גבוה ועוד... מדברים על תדרים דחוסים ותדרים קלילים ועוד ועוד ועוד ובסוף כל זה עוד אומרים תזרמו עם זה ... בתוך כל קלחת של התדרים והאנרגיות והזרימות אתם לא מרגישים לפעמים שאתם הולכים לאיבוד? שמרוב כל כך מילים האנרגיה באמת הולכת לאיבוד? האם אתם באמת מבינים למה הכוונה בכל המלל הזה?

אני חושבת שאת טיב האנרגיה

אפשר לזהות לפי מה ש"מרגישים" כלפיה. וזה גם אולי ההסבר לכך שיש אנשים שלא עשו לי שום דבר רע ואני מסיבה לא מודעת לא מעוניינת להתקרב אליהם. ולהיפך כמובן, כאלו שמתקרבים אליהם מיידית. האם את מתכוונת גם לקארמה חיובית/שלילית?

astrowise1

New member
נקודה מצוינת

"מרוב כל כך הרבה מילים האנרגיה הולכת לאיבוד" נכון, לשים את הכול בהגדרות ובמינוחים מוריד הרבה מהעוצמה ומהאמת של הדברים, אבל זה ככה בכל התחומים הרוחניים אני חושבת, שלהכניס משהו לתוך מילה זה אומר לצמצם ולגמד אותו. והעלית עוד נקודה שהיא כל המלל שלפעמים נתקעים במלל וזה מסתיר את המשמעות האמיתית, גם אני מאוד מרגישה ככה.

astrowise1

New member
כן

אמת. "חיים ומוות ביד הלשון"- מילים יכולות להיות מרוממות מחכימות ומרגיעות ומצד שני רק להסתיר את האמת

אלמקס

New member
אני רוצה להגיד משהו בעניין...

אני עובד בעבודה שמהלך היום אני פוגש הרבה אנשים שונים. ישנם אנשים קבועים שכשאני ניגש ולוחץ להם יד או מנשק בלחי- אז אני פשוט מרגיש את האנרגייה שלהם. אני חושב שאלו שיש להם אנרגיה דחוסה- אלו אנשים שפועלים מתוך פחד, חרדה. או שלפעמים אני מרגיש שהם מנסים להיות אלי נחמדים בכוח (בגלל שהם צריכים אותי) וקשה להם עם זה. מרגישים את זה ואני לא חושב שזה כזה מבלבל...

רותי 11

New member
התחושות שאתה מדבר עליהן אינן מבלבלות

אני מדברת על כל המילם והאימרות שנזרקים באוויר כל מיני משפטים כל מיני מצבים. ובאמת הכי נכון זה להיות נוכח בכל מצב ומצב והלרגיש את האנרגיה משום שאין כמו התחושה וזאת בעצם הכוונה לזרום

למעלה