אנרגיה קוסמית

achokler

New member
אנרגיה קוסמית

אתמול מישהו ניסה לשכנע אותי לעשות רייקי והסביר לי שיש אנרגיה קוסמית שוא מתעל לראש שלי
אמרתי לו שאני יודע שאנרגיה זה מסה כפול מהירות ואני לא מכיר דבר כזה אנרגיה קוסמית. מה דעתכם על השימוש במילה אנרגיה לדברים הללו
האם גם לכם יש דוגמאות

voguemaster

New member
יא אסטרו... ../images/Emo6.gif

מסה כפול מהירות זה תנע....
(לפחות תנע קנוני צמוד למע' קרטזית
) בכל אופן, אהבתי את התשובה שלך

Calgone

New member
מסה כפול מהירות זה אנרגיה במובן אחד

אתה מדבר על המשוואה של איינשטיין המשוואה אומרת שניתן לתרגם אנרגיה למסה ע"י שימוש במקדם המרה - מהירות האור. אפשר לומר שאנרגיה קינטית זה אכן מסה כפול מהירות... מהירות בריבוע, חלקי שתיים. אז מה אתה רוצה? מסת כף היד שהוא מזיז מעל לראש שלך כפול המהירות שבה היא נעה לחלק לשתיים....

טל ר

New member
מקדם ההמרה

מקדם ההמרה הוא מהירות האור בריבוע, לא מהירות האור.

voguemaster

New member
לא..............

אני דיברתי על התנע של חלקיק חופשי: p = mv. המשוואה של איינשטיין היא קירוב לאנרגית המנוחה שיש לגוף - זוהי האנרגיה "האצורה" בחומר שבו. בכל מקרה, זה מהירות בריבוע. גם אנרגיה קינטית היא מהירות בריבוע (חלקי 2 אבל לא חשוב כרגע). נראה לי התחרפנת (או אני)

טל ר

New member
יש גם "אנרגיות חיוביות"...

יש כאלו המשתמשים באוסף מונחים נטולי משמעות על מנת לשכנע בעומק דבריהם, כגון: אנרגיות חיוביות. אנרגיות שליליות. תעלות אנרגיה בגוף. ועוד, ועוד.

achokler

New member
מה עם הילות

יש כאלו שטוענים שהם רואים הילות שזה השדה המגנטי/חשמלי האופף את הגוף. וזה בצבעים שונים ואיפה שכואב כהה/בהיר יותר ואני לא מדבר על ראיה תרמית או משו דומה. אין גבול לשטויות

dor_ian

New member
יש שיטה לחשוף את רואי ההילות

למקרה שתתקל באחד שכזה. הכנסו שניכם לחדר חשוך באופן מוחלט. אם הוא מצליח לאתר אותך אזי הוא אכן רואה הילות. והמסקנה תהיה שיש דברים כאלה. והמסקנה היותר חשובה היא שמיד צא עם אותו אדם למסע הופעות ברחבי העולם ותעשה הרבה כסף.

Fonia

New member
לא שאני מחסידי הניו-אייג', אבל

יכול להיות שהם משתמשים במילה אנרגיה פשוט כי אין תיאור אחר יותר טוב לדברים האלו. זה עדיין לא אומר שהכל מופרח.

achokler

New member
חוזים עתידות וכו'

הודיני השקיע את מרבית חייו בניסיון ליצור קשר עם אמו המנוחה לפני שהיא נפתרה היא מסרה לו מילת קוד כדי שאם מישהו יצליח לתקשר איתה , הוא יוכל לבדוק שזה נכון. הייתי שמח לשמוע על מסעי צלב שכאלו. למשל כוסות תה של מישו אחר שיקראו בתוכו את העתיד והעבר, כתב יד של מישהו אחר (אולי אפילו מפורסם) צילום כף יד של אדם שנפטר (שיקראו לו את העתיד)

למעלה