אנקורי שכונה

Alongi

New member
אנקורי שכונה

איזה בעסה זה שמבלבלים לך את המוח לפני ומבטיחים שלא, זה לא כיתת ואוצ'רים ומקסימום 30 איש ובלה בלה ובסוף אתה מוצא את עצמך בכיתה שכולם ואוצ'רים (תכלס לא אכפת לי אבל למה הם אומרים אחרת?) ועם 35 איש (שזה דווקא כן אכפת) וגם היום עשיתי את הסימולציה השנייה - עזבו את זה שהיא קשה ברמה שנראה לי לא הגיונית מהמציאות (יצא הפרש של 90-85 נקודות מה10H), היו גם טעויות בהדפסה של החוברת, בתשובות של הבדיקות אחר -כך, ואז צריך לוודא ולהצליב תשובות ולוקח יותר זמן לבדוק ובקיצור - 2 מסקנות : 1. שביזות 2. אנקורי שכונה וואלה לא יודע מה הולך בבתי ספר אחרים, אבל אתם גם מרגישים ככה?

a1b2c3333

New member
לא נורא

:) עוד שנייה אתה מסיים עם זה..(נכון? אתה בפברואר, רייט?) ו...אם אתה ממש בשביזות מעניין הסימולציות שלהם-אז אתה יכול להשיג סימולציות של מכונים אחרים,ולא לעשות את של אנקורי...

אני בלחמן

ורובם בסטטוס של בזמן/אחרי צבא (משמע הקורס זול) *אבל* הספרים והמדריכים מקצועיים וזה מה שאכפת לי... וטעויות הדפסה זה טעויות אנוש, מעצבן אבל מפה ועד להתבאס על המכון.... ועל הרמות- כל בחינה יכולה להיות קשה/קלה. המבחן פתיחה שעשיתי בלחמן היה מזעזע. גם הציון בהתאם.. אבל כי באמת אני עוד לא מכירה ויודעת את רוב הנושאים. אני מקוה שעוד חודש אני כבר אדע לפתור אותה..

מרגישה ככה

אבל מסיבות אחרות.. אני אשמור בינתיים על זכות השתיקה מעבר לזה (כי עוקבים אחרי פה..
)

Chris Redfield

New member
לא יודע מה הבטיחו לך

כנראה, קראת יותר מידי הנפצות פה בפורום, אני מתקשה להאמין שהנציג שרשם אותך לקורס הבטיח לך שהכיתה היא מסוג כלשהו ולא אחר. בקשר לכמות התלמידים, אצלי בכיתה יש 22. זה תלוי בכמה שנרשמו, אין מה לעשות בקטע הזה. לגבי הסימ', גם בקידום אישי, קורס של 5000 יש לך סימולציות כ"כ מטורפות ולא הגיוניות שנראה לך שאתה הולך להוציא גג 400.

אל תתפלא...

ששאלתי אם זאת כיתה של חיילים, אמרו לי שלא, שזאת כיתה "מעורבת". נו טוב הרוב שם באמת לא חיילים אלה אחרי צבא עם ואוצ'ר. כן עיצבן אותי אבל מה לעשות? לפחות המדריכה בסדר. אגב אנחנו מדברים על אנקורי.

4667

New member
קודם כל זה יכול להיות שיש הפרש כזה

כי 10H קלה ביחס למבחן ורק 6 פרקים, וסימולציה 2 יותר קשה מסימולציה 1, שגם היא קשה יותר מהמבחן. הבעיות בחוברת באמת מעצבנות, אבל קורה שיש טעויות. זה לא סוף העולם. יש עוד מספיק פסיכו פלוסים שלמים ואגדנים שאפשר להבחן עליהם ויש את סימולציה שלוש. אני בדיוק במצב שלך. קיבלתי 60 נקודות פחות בסימולציה 2. בסדר, לא קרה כלום.

painapple

New member
אנקורי דיי שכונה

הסימולציה השניה הרגישה [לי לפחות] קלה יותר מהראשונה, ואחרי שבדקתי אותה באתר שלהם גיליתי שירדתי ב30-40 נק' מהממוצע שלי עד עכשיו, ואז גיליתי את טעויות ההדפסה [לפחות התעודדתי שלא טעיתי בכמה שחשבתי בהתחלה]. בקיצור, ממש דיכאון איתם. גם במבחן עצמו הייתה שאלה באנגלית שבקושי היה אפשר לקרוא בגלל האיכות של ההדפסה.. אבל איכות הדפסה זה לא הצד החזק שלהם, אי אפשר לקרוא חצי מפסיכו2007.

Alongi

New member
../images/Emo41.gifסיכום../images/Emo41.gif

1. ההדפסות של אנקורי לא טובות 2. אל תאמינו לאף אחד שמנסה למכור לכם לא משנה מה (ובמיוחד אם הוא אומר לכם -"תאמין לי אל תאמין לאף אחד") 3. פסיכומטרי זה הדבר שלוקח הכי הרבה תשומת לב, השקעה, וזמן מבנאדם ביחס למהירות שאחרי זה כבר לאכפת לו מזה ואחרי שהוא קיבל את הציון שהוא צריך הוא ניגב איתו והוריד ת'מים 4. עזבו אתכם מלימודים, בואו לקרנבל 5. איחלתי לחייל בהצלחה. שבת שלום ושיעבור כבר ה19.2

למעלה