אנקורי או קידום

cliox

New member
אנקורי או קידום

שלום עשיתי קורס פסיכומטרי של קידום לפני שנה והוצאתי 600 אני מעוניין לשפר את הציון אך מתלבט בין קורס של אנקורי 300 שעות או קידום אישי. מה לדעתכם יותר טוב ? תודה.

XnirX

New member
עצה

קודם כל תכין את עצמך לכך שאתה הולך לקרוע את התחת , אחר כך תעשה שיקולים כלכליים ושיקולי מרחק ונוחות , ובסך הכל הרוב תלוי בך. אני בכלל הייתי ממליץ לך על מכון אחר , אבל אם אתה נעול על קידום ועל אנקורי מתוך מניעים אישיים אז תכין את עצמך להשקעה מעל ומעבר

cliox

New member
שאלה נוספת

ראיתי שבעיקרון השיטות לפיתרון התרגילים של שני המכונים הן ממש דומות, מלבד ההצרנות. כמו כן שמתי לב שבמבחן סימולציה ה-1 של אנקורי, רמת האנגלית בהשלמת משפטים ממש נמוכה יחסית לזו שבקידום, האם יש עוד הבדלים כאלו, ולמה ישנו הבדל גדול כזה בנושא זה. ושוב פעם, איזה קורס לדעתכם עדיף מבין שניהם, בלי להתחשב בתקציב. והאם ייתכן שאם לקחת את אותו הקורס שוב פעם יהיה אפשר לשפר מסביבות 600 ל 650 ומעלה ? תודה.

XnirX

New member
תשובה

באופן כללי הייתי ממליץ לך ללכת על הקורס של קידום [אישי] ואתה יכול לשפר אפילו למעל 700 במקרה הטוב. אבל עצם העובדה שכבר עברת קורס אחד אצליהם לא עדיף לך לספוג ידע משני המכונים , דהיינו ללכת דווקא על אנקורי ? אבל קידום אישי לפי גורמים מסויימים הוא קורס די טוב ולכן לפי דעתי זאת צריכה להיות הבחירה שלך, בתנאי שאתה מרוצה מהשיטות של קידום .

למעלה