מה הטעם שלך, אבל דווקה באינטרנט מצאתי אנקונדות צהובות ממש יפות.לפי דעתי לפחות. ואומרים שהאנקונדות הירוקות מהצבע הירוק הופכות לחום אבל כרגע בשבי לא שמתי לתופעה הזו רק בטבע. ולדעתי גם האנקונדה הירוקה הרבה יותר יפה מהצהובה אבל הגודל זו הבעיה בעיקר.לא הייתי מתנגד לקחת ירוקה בייבי לגדל קצת.
לא ירוקות ולא צהובות. גם אין לי מושג לגבי מה שמגיע מחו"ל. מה שאני כן יודע זה שלא לוקחים אנקונדה של מטר וחצי לגידול כחיית מחמד אלא כחיית תצוגה נטו. כחיית מחמד,מומלץ להתחיל עם בייבי ולראות איך הוא מתנהג,תגובות,צרכים וכו'. לקבל ביס בהפתעה מנחש כזה זה לא נעים בכלל. או בתשובה לשאלה האחרונה שלך,"זה כבר משהו אחר".
אצל צחי משפיים הייתה השרצה לפני כמה שנים ויתכן מאוד שהיו עוד כמה מאז. הייתה גם השרצה לפני שנתיים בספארי ברמת או בגן החיות התנ"כי. אני מאמין שכל האנקונדות הצהובות שמגיעות לארץ הן ילידות שבי או לכל הפחות השרצות בשבי של נקבות שנתפסו בטבע. קשה להרגיל אנקונדה צהובה לידיים ומניסיוני הן יותר עצבניות מאנקונדות ירוקות. בכל מקרה לא הייתי סומך עליה כעל פיתון מתכדר לדוגמא.
אמרת שאתה רוצה אנקונדה בייבי ושתגדל אותה קצת...אתה מוכן להסביר מה זה לגדל מעט כי אם אינני טועה המימדים האישיים שלך די קטנים ולהישתלט על אנקונדה שני מטר ויותר יהיה לך טיפה קשה,לא?...אני כבר מתחיל לידאוג לך...ואני מקווה שאתה לוקח את כל ההערות שלנו בפרופורציות הנכונות ושתבין שאף אחד לא תוקף אותך חלילה אלא מתוך דאגה במיוחד במיקרה הזה אז קח את הכל בסבבה ופעם אחת תסביר לכולם לאן אתה שואף להגיע ואיזה הפתעות נוספות אתה מכין לנו...? בכל מיקרה שיהיה לך בהצלחה.
שלא היה אכפת לי אם היו מביאים לי לדוגמא אנקונדה ירוקה בת חודש והייתי מגדל אותה עד שהיא היית מגיע ל-1.5 מ'.הייתי מרגיל אותה לידיים למישהו לדוגמא.לזה הכוונה.
רע, יש אחת באורך 60-70 סנטימטר בחנות בחיפה, ממוקמת בבן גוריון, אבל היא תוקפנית רצח, לקחתי אותה בידיים הביאה לי המון ביסים, קפוץ לחיפה, הבחור רוצה עליה 1100 שקל, אנקונדה צהובה אכזרית לאללה, נראה לי עוד שנתיים היא תבלע אותך
בחיפה, כמו השנזיר המרחף אמר, היא מאוד תוקפנית. אני מציע לך לחשוב 10000 פעם ולשאול אנשים שמבינים (לא את המוכר בחנות שם!) לקרוא הרבה ורק אז לקנות. אנקונדה שמגיע ל2 מטר מסוכנת לבני אדם, וזה לא כל כך פשוט להיפטר ממנה. נראה לי גם שאנקונדה היא חיה מסריחה, היא מפרישה ריחות. (תקנו אותי אם אני טועה) אנקונדה זה נחש יפה, אבל דיי קשה לגדל אותו, ולא חסרים נחשים יפים. אני ממליץ לך לרדת מזה.