אנקדוטה.

מנסון1

New member
הנה לך עיצה

תגיד לאבא שלך שאתה הולך להתחתן עם פולניה. תסביר לו קצת על המחותנים לעתיד שיהיה לו. תן לו להיות מזועזע חודשיים. ואז תגיד לו שאתה הומו, והוא יברך הגומל. סליחה מראש מהפולנים. זה נעשה לשם מצוה.

SmartToyBoy

New member
אפק אתה לא מאמין...

אני נשבע לכם שרציתי עוד לפני שבועיים לשאול את השאלה הזאת אבל חשבתי שיחשבו שאני מטומטם/פרנואיד או משהו בסגנון או שסתם יגידו שאני מגזים, ושגם "דתיים גאים" היה בעייתי בעניין החלונות (אבל הוא ל-א ה-י-ה !!). בקיצור - אמרת גם את דבריי סקר חדש: מה דעתכם על העובדה שכתוב למטה הומואים דתיים כשממזערים? סבבב, לטיפולך :)

סבבב

New member
יכול להיות שאתה מסתלבט עליי?

אתה מסתלבט על הסקרים שלי? תיזהררררררררררררררר!!!!!! עד הסקרים!!!!!!!!!!!! ועכשיו ברצינות, אני חושב שהליכודניק ואני הבאנו שיטות פשוטות כיצד להתמודד עם הבעיה. ומי ייתן וזו תהיה הבעיה הכי קשה בחייכם...

הרבה יותר פשוט

ואני מציע עצה פשוטה בהרבה: לא לגלוש בפורום בנוכחות מי, שאיננו רצוי לנו (והלא כל עניין הכינוים הנסתרים לא בא אלא להסוות את זהות הגולשים...), וברגע, שסיימנו את הקריאה או את כתיבת דברינו, להתנתק מהפורום... מה יש? היכן מצאנו בשו"ע או בשותי"ם, שהפורום חייב להיות פעיל 24 שדעות ביממה?

dkey

New member
כמה חבל ששם הפורום שונה

לא אופתע אם זה היה תוצאה של לחץ של כמה אנשים שהמילה גאווה הטרידה את מנוחתם. במקום לשדר פוזיטיביות ואקטיביות נבחרה מילה אנמית יותר לא ישראלית. כן, אני גאה להיות הומו בשונה והפוך ממדוכא, נרפה וחסר עמוד שדרה כפי שהיו סקטורים בחברה הדתית מעוניינים להנציח אותי. בודאי שלא מדובר בגאוותנות במשמעותה הדתי. יוחזר השם הקודם!

סבבב

New member
התגעגעתי לויכוחים בינינו...

כהרגלי, אני הנגטיב של עמדותיך... אז לגבי החלפת השם - הפורום הזה ששותפים בו לשמחתי גם חילוניים, מוגדר כפורום לדתיים. לדתיים שבין הגולשים הפריעה המילה "גאים" משתי סיבות. הראשונה - כי רובם לא גאים בכך. השניה - הקונוטציה השלילית שיש למילה "גאווה" ביהדות. אני קיבלתי פידפקים חיוביים על החלפת השם מכל מנהלי הפורומים באשכול גאווה, ובהם גם יודי, שהיה מנהל פה לפניי. הם טוענים שזה טוב שאנחנו אומרים הומואים, ולא מסתתרים מאחורי מילת קוד כזו או אחרת. אבל כל אחד ועמדתו...

dkey

New member
אני כנראה לא אטעה בניחוש

מי הדתיים הגולשים שהמילה גאים הפריעה להם (רמז, הכרותי עמם מפורומים אחרים). בוא נחשוב רגע מה יותר יפריע לדתי צר האופקים, המילה הומו או גאווה...

אני חייב להסכים, אבל מסיבה אחרת-

אומנם כבר דיברו על זה פה, אבל יש המון בעיתיות בשם "הומואים דתיים"... למיטב הבנתי, הפורום הזה מיועד להלב"ט דתיים, ולא רק להומוסקסואלים מביניהם...
השימוש בכותרת "הומואים" בלבד בשם הפורום, מוציא מן הכלל אנשים אחרים, שהפורום מיועד להם בדיוק באותה המידה... אני אישית מרגיש פחות נוח פה בפורום, מאז שאני יודע שהשם שלו גורם לשמירה על הטרוגניות כמעט מוחלטת בקרב חברי הפורום- והטרוגניות היא מן הדברים המאוסים ביותר בעיני...
עם זאת, כמובן שאני מכבד את בחירתם של רוב חברי הפורום בשם זה, והוא עדיין מהפורומים המועדפים עלי... שבת שלום!!
מושיקו

למעלה