אנפרניל

שלום

בת 29, נשואה ללא ילדים. מרוצה מהעבודה שלי בגדול, תואר שני בפסיכולוגיה. דבר נוסף ממש ממש על גבול הפסיכוטי שקרה לי עכשיו זה כשיש מצב בעייתי מתחיל לרוץ לי בראש ללא הפסק "לחץ לחץ,חרדה חרדה". אני ממש מתביישת, עבדתי כל כך קשה על עצמי לניגמל מהבנזודיאפינים כדי לגלות שצירופי מילים או דמות דימיונית גמשגעות אותי???הם גם מקללות אותי וקוראות לי להתאבד. אני בחורה בריאה בנפשה וזה כבר הורג אותי. יש מישהו מכם שמוכל לדבר איתי בטלפון?אני נורא לבד בקטע הזה וכבר התחלתי לחשוב שיש לי סכיזופרניה או משהו, שיש לי פיצול אישיות...נמאס לי לשיר כל הזמן כדי לא לשמוע את המחשבות שלי. איך יכול להיות שכל המחשבות שלי נגדי???

אנפרניל

שלום, אני חדשה כאן וכיון ועד עתה תמיד תוייתי כחרדתית. אחרי משבר גדול שחוויתי לפני כשנה, ואחרי הגמילה מכדורי ההרגעה שמתי לב שמתחילות להופיע לי מחשבות מוזרות ה"קוראות" לי לעשות התקפי חרדה. בהתחלה חשבתי שזה מה שאני רוצה ושאני מזוכיסטית ממש אני שומעת מעין דמות כזו שנראית כמוני ורק מענה אותי בכל מיני צורות. יש לציין שאני לא שומעת קולות אלא הכל בגדר מחשבה. ניסיתי כבר הכל, לשיר כל הזמן, ללכת עם גומיה על היד, לשים שלט עצור, להיות עסוקה מבוקר עד לילה. וכמובן שככל שאני מתנגדת לזה זה גובר. אני על גבול הייאוש, אשמח לשמוע מניסיונכם על יעילות התרופה. אני בטיפול פסיכולוגי התנהגותי כבר למעלה משנה והבעיה היא ש"הדמות" הזו יודעת את כל הטריקים שלי. ברור לי שזה חלק ממני וזה הכל בראש אבל אני ממש מרגישב רדופה.... נשמע מוכר?

מאוד מוכר ציחקוקית יקרה

ברוכה הבאה לפורום
אני גם עם אנאפרניל, וייתכן במינון גבוה מדיי. אני מרגישה כמוך בדיוק בימים אלה ממש שאיזשהיא דמות השתלטה עליי וקוראת לי בדיוק כמו שתיארת לעשות התקפי חרדה. זה מדהים התיאור שלך, הוא כל כך ברור לי. יש לי פגישה דחופה ביום שני כדי לברר אם לרדת במינון. ויום שני נראה לי כל כך רחוק. אחרי שבלילה לקחתי חצי קלונקס, לקחתי עוד חצי גם בבוקר. המחשבות משתלטות עליי וזה מפחיד. אני כמוך מתקשה להסביר את זה בלי להסתכן בפסיכוטיות. כי הרי זה קול אחר, אין לו ווליום, זה לא (!) משהו פיזי שאני שומעת, זה המחשבות, זה האוסידי מדבר. גם לאנשים "רגילים" יש קול שמדבר, רק אצלנו, לפחות אצלי הקול/האוסידי לא מפסיק לדבר וצועק כמו ילד קטן שרוצה תשומת לב, עכשיו עכשיו וכל הזמן.
זה מעייף אותי. אני רוצה שזה יפסיק. אני רוצה לחזור לרמה שבה אני מסוגלת להשתלט עליו ולא לעשות כל מה שהוא אומר. והייתי במקום כזה בעבר. זה לא היה מזמן...

אבי 122

New member
? ?

שלום ציחקוקית וברוכה הבאה לפורום האם תוכלי לספר על עצמך קצת יותר: מה את עושה ביום- יום ? האם את בזוגיות ? באיזו מידה את מרוצה ממה שעובר עלייך במשך היום ? לדעתי מציאות מתסכלת- עלולה להשפיע לרעה על מצב נפשי. בהצלחה אבי

למעלה