אנפילאות? ווס?

shiraaaa8

New member
אנפילאות? ווס?

הסקתי מתוך ההקשר שמדובר על עיתון? אבל לא מצאתי במאגר המילים ללימודה שמופיעותב אתר של האייקיו...

אנפילה=נעל בית...

וזה מופיע במילון של היי קיו, לפחות נכון למועד אוקטובר האחרון. איך בדיוק הגעת למסקנה שמדובר על עיתון? אושרית.

עדידי20

New member
מופיע גם במילון של קידום

אנפילאות= נעל בית, דרדסים

shiraaaa8

New member
עדיין לא קיבלנו מילונים

ניגשת לאפריל... והתחלתי לשחק במשחקים ולתרגל דרך האתר, את הרב אני מצליחה אבל עדיין נתקלת במילים שאני לא מכירה. כבר נפתח המילון שהסקתיש הוא שלם באתר, אז פניתי אליו במטרה לגלות. אבל לא מצאתי שם את המילה. האמת שגם מה שאני חשבתי וגם הנעלי בית בהקשר הזה אוד הגיוניים בקשר למשפט שהיה נתון
אבל יופי אחרי אשכול מיוחד לאנפילות כבר אזכור. תודה רבה.

linorly

New member
אם את בקורס הנט של הייקיו../images/Emo108.gif

את לא תקבלי מילון...המילון זה האתר, יש בו את כל המילים.. וגם המילה אנפילות מופיע שם... (תבדקי אולי ביחיד ולא ברבים...)

shiraaaa8

New member
חיפשתי באתר

ראיתי את האפליקציה החדשה היום גם התחיל הקורס אז הסבירו עליה לא שהיה צוטרך בהסבר... אפליקציה באתר בסך הכל... אבל וואלה לא מצאתי את המילה. יכול להיות שפספסתי, אבל חיפשתי באתר. ניחא
להבא אשתמש במילון שבאתר אחלה של אפליקציה ששכחתי שקיימת מאז ההדרכה הקלילה על האתר לפני חודש וחצי. תודה בכל אופן!
האממממ השעור הראשון... תצודה לאל שרב הלמידה דרך האתר אחרת הייתי מתחרפנת על בליינד. עושה רושם לא סבוך במיוחד העניין המילולי ואני מקווה לטוב ואשקוד ואשתדל. מעט בלבל אותי השיטות בהשלמת המשפטים. אצלי זה עבד מעולה אינסטנקטיבית... אולי זו תוצאה ישירה של ידיעת השפה העברית. אבל להתחיל להציב את האופציות הפוך ובלה בלה פלוס מינוס, מה שחיובי ומה ששלילי וסוגי הקשרים ביניהם... מי רציך את זה, בקריאה אחרי סיווג ראשוני בסיסי, ניתן לדעתי עלשותא ת זה בצורה המסורתית הטבעית. אני טועה? ללכת עם ההמלצות בקורס או שכל אחד מומלץ שילך גם עם הנטייה הטבעית שלו לצורת פתרון כל עוד היא שימושית וטובה לו? מה דעתכם המקצועית בעניין?

linorly

New member
צודקת..גם אותי זה בילבל../images/Emo108.gif

ה"שיטה" שלהם להשלמת משפטים...אז התעלמתי..את לא חייבת לקחת הכל..זה האמת הדבר היחיד שהתעלמתי ממנו... לקרוא ולפתור רגיל יוצא מהר וטוב.. אבל שוב..הכל תלוי בבנאדם..

shiraaaa8

New member
כנראה שזה גם מה שאני אעשה

יחד עם זאת כשהמשפטים מאוד ארוכים אולי זה כן כדאי. איך את הסתדרת עם המשפטים המאוד ארוכים? ובנוסף השיטה של לתת עדיפות נמוכה לאחת התשובות, העניין של האחד שלוש הזה... השאלה איך עובדים עם זה כשהאברים באותו מקום לא בבירור נפרדים...

linorly

New member
אז ככה../images/Emo108.gif

גם כשמשפטים נורא ארוכים אני פותרת רגיל...השיטה שלהם בילבלה אותי.. אני אבל משתמשת בשיטה של לתת עדיפות נמוכה לאחת מהתשובות, אבל כשאיברים באותו מקום לא בבירור נפרדים אז אני שוב פותרת רגיל..

shiraaaa8

New member
ואת לא מוצאת

את החיפוש אחרי התשובה לה תתני עדיפות נמוכה כמשהו שמאט אותך... לבטח אם לאחר מכן בכל מקרה את לעיתים נאלצת לפתור מהתחלה בלי השיטה ?

shiraaaa8

New member
גם אני לא ../images/Emo13.gif ניסוח זוועתי

אני אנסח מחדש: והיה ואת משתמשת בשיטת ה"פסילה" (העדפה פחותה) של אחת התשובות, ואת רואה שמאוד סבוך ומסורבל לזהות את הדמיון בין האברים בכל תשובה, או לחליפין לא מצאת שום הכרעה בעניין הזה... הרי בשביל לפתור כמו שפותרים בצורה אינסטנקטיבית, לוקח די הרבה זמן לבטח אם המשפט ארוך מאוד ומסורבל. לא הרגשת שלבדוק את האפשרות הזו של הצמצום של האופציות (התשובות) פגעה במהירות בה הגעת אל התשובה לבסוף? שאלה נוספת: עשית שימוש בקשרים לוגיים? או שחלוטין אינסטנקטיבי? אני פשוט חוששת להתקבע מלכתחילה על צורת עבודה שגויה... כשאולי באמת הצורה עבודה שמלמדים אותנו נכונה ופשוט עדיף לשבור עליה את הראש.... באילו ספרים של חברה אחרת יש פירוטים ברורים בנוגע לשיטות והמלצות לפתירה מובנית? אולי כדאי לרכוש ספר של חברה מתחרה וככה למצוא את הדרך האידילית עבורי?

linorly

New member
אז ככה../images/Emo108.gif

אני לא מוצאת ששיטת הפסילה גוזלת זמן..אני עושה את זה במהירות בלי לחשוב יותר מדי אם לפסול או לא... וכן, עשיתי שימוש בקשרים לוגיים.. אין לך מה לדאוג...השלמת משפטים היא לא מסובכת...אבל להיי קיו יש הרגל לשם בסימולציות ממש סימפורים בהשלמות משפטים..תתרגלי לזה..במבחן הבנתי שזה ממש לא ככה... אני לא חושבת שיש עוד שיטות לפתור את זה ובגלל זה מיותר לרכוש ספרים רק בשביל השלמת המשפטים..תפתרי במהירות אחד אחד השני (אם המשפטים קצרים ודומים אז תנסי את שיטת הפסילה)...זה לא צריך לקחת יותר מחצי דקה לשאלה...

shiraaaa8

New member
בדקתי באתר

את ההצלחה שלי בהשלמת משפטים במבחן הדיאגנוסטי הראשוני (שהציון שקיבלתי בו היה נמוך למדי... אני מתנחמת בזה שלא היה לי מושג איך בכלל בנוי המבחן..., זו הפעם הראשונה לי), אבל בהשלמת משפטים היו לי מאה אחוזי הצלחה. השאלה היא, האם מנסיונך הרמה במבחן הדאגנוסטי הראשון שנעשה דרך המחשב היא רמה מייצגת? כי אם כן אז אעשה איך שאני רואה לנכון וגמרנו...

linorly

New member
כן, הרמה של ההשלמת../images/Emo108.gif

משפטים בדיאגנוסטי היא מייצגת... למרות שיהיו לך סימולציות, כמו שאמרתי, עם השלמות משפטים ארוכות..ממש כמו סיפור... אבל אפשר לעשות אותן...אם אני רואה השלמה כזאת אני חוזרת אליה רק בסוף, כי צריך ריכוז, ואם זה בא אחרי כמה השלמות משפטים הריכוז קצת יורד, אם את רואה שבהשאלה ה4-5 של ההשלמה את בלי ריכוז, תדלגי, תעשי הגיון ואז תחזרי..מנסיון זה עוזר! ואל תתייחסי לדיאגנוסטי....אני שפרתי עד עכשיו ב150 נקודות ממנו... (וזה רק בגלל שהאנגלית הורס לי הכל..יכלתי לקבל הרבה יותר)...

AcE666

New member
גם אני אתמול הייתי בשיעור הראשון

אולי היינו באותו השיעור? (המדריך שלי הוא ארז. קריון, ראשון ורביעי, ערב) בכל מקרה, אני ממליץ להתאמן בצורה אינטנסיבית על מה שהמורה לימד, ואם באמצע הקורס תראי שזה לא הולך וזה פחות מהיר מפתרון בשיטה האישית שלך תחזרי לשיטה האישית שלך.

למעלה