אנסטסיה שולטת :>

Systemnir

New member
אנסטסיה שולטת :>

שלום :> אני מעריץ של אנסטסיה , יש לי את האלבום החדש שלה:> אני גם בפורום הרשמי של אנסטסיה :> האתר הרשמי כמובן הוא www.anastacia.com תמיד תוכלו להכנס לקרוא עליה . אני מציע שתראו בMTV או בערוצים אחרים את הקליפ של Sick And Tired הוא כזה שולט :>

Aviv6

New member
היא כזאת מושלמת בקליפ החדש

היא חייבת לעזוב את המשקפיים האלה לצמיתות! היא פי אלף יותר יפה כשהיא בלי משקפיים. סוף סוף אפשר לראות את הפרצוף היפה שלה!!
בכלל, עשו אותה פ33ה בקליפ הזה

FreakOfNature

New member
גם אני חושב שהמשקפיים גורעות מהיופי

שלה (במיוחד המשקפיים הגדולות, שחוץ מבסדרת התמונות של ODIYL מוסיפות, כמעט תמיד מפריעות לראות את היופי שלה...). אבל כשהיא עם משקפיים עדינות (ע"ע עטיפת הסינגל SAT, תמונה מצורפת) היופי שלה עדיין נשמר. משום מה, אחי חושב שיותר יפה לה עם משקפיים...

FreakOfNature

New member
כמה דברים:

ברוך הבא לפורום
אתה מוזמן להישאר ולכתוב
אתה לא מספר לנו משהו חדש - אנו יודעים שאנסטסיה היא המלכה של העולם וצריך לסגוד לה
לגבי הפורום - אתה כותב בפורום הרשמי או ב- AFU
ומה הניקניים שלך שם
אני דווקא קורא שם הרבה... ולגבי SAT - אנחנו מכירים אותו (ואפילו יש לי את הסינגל...) ד"א - איך קוראים לך
אני יגאל, בן 17 מפ"ת.

FreakOfNature

New member
ועוד משהו../images/Emo26.gif

אתה מוזמן להשתתף במשחק שאנו עורים -
החוליה החלשה
אם אתה רוצה הסבר, אז תכתוב

Aviv6

New member
התכוונת אליי?

אם כן, כבר השתתפתי במשחק החוליה החלשה

Systemnir

New member
אממ

אני בן 13 מיהוד , ומי שאמר לגבי המשקפיים , לא! אתה טועה :> המשקפיים עושים אותה יותר יפהההה:> המשקפי שמש! רולז :] ומזה AFU ? אני מגיב בפורום - Anastacia Fan Clan יש שם אנשים נחמדים וניק שלי שם זה System...

mattttan

New member
אני לא יודע אם המשקפיים עושים אותה

יותר יפה כי היא כבר יפה מטיבעה... אבל הן בהחלט מוסיפות לה קצת צבע וסיגנון ליופיה הטבעי.

arke02

New member
קצת מצחיק שאתה כותב את זה...

הרי כולנו מעריצים.....
ברוך הבא לפורום
, גם אני הצטרפתי לפני חמש דקות

למעלה