אנסו אותי

אנסו אותי

קמתי בבוקר,התקלחתי,הורדתי שערותו בוש האחד ו 17:00 | 21/10 עליתי על המיני ונעלי העקב,שרפתי את החזיה שלי.השארתי את התחתונים במגירה,התאפרתי וחשבתי מי יאנוס אותי היום? הזמנתי מונית אמרתי לנהג שאין לי כסף לשלם אבל אם יביא אותי למקום עבודתי אנו נסתדר.הוא לקח אותי לחורשה,מצצתי לו. אמרתי לנהג שאם לא יביא לי מאתיים שקל אני הולכת למשטרה ומתלוננת על אונס. שילם המנאייק,הפראייר,גברים רק סקס יש להם בראש. אני מזכירה בכירה,מנהלת לישכה,התפקיד שלי למצוץ לבוס,להזקיר לו,להגיש קפה. יש לי משכורת טובה מאד,אני בלונדינית,חטובה,נראית מצויין ואמא שלי גאה בי מאד. עליתי ממוסקבה שם יש מאפיה וזונות,איחס. הגעתי לעבודה ופתחתי כפתור בחולצה,התאפרתי שוב בשירותים. הבוס קרא לי שוב,נכנסתי לחדר,הורדתי חולצה,התיישבתי על הבוס ונעתי קדימה ואחורה במהירות. אמרתי לו אני דורשת העלאה,אופציות במניות,אני רוצה לקנות דירה. הוא פרסי קמצן. אמרתי לו מאתים אלף דולר במזומן או שאני הולכת לאישתך ולמשטרה וצועקת אונס. הבוס פיטר אותי. הלכתי לעורך דין שביקש כסף,אמרתי עזוב אנו נסתדר. העורך דין הסכים ליצג אותי בחינם,אבל דרש אנאלי,יש לו זין קטן ופה גדול:עורך דין. כל הגברים סוטים,מנאייקים,חולי מין,מזל שאני לסבית חד הורית. אתם לא יודעים איזו טראומה זאת אונס. עכשיו אני מובטלת ואז גרישה מהמכון הציע לי הצעה. יש שר אחד שצריך לסחוט אותו,את צריכה להתלבש במדי צבא ולהתחיל אותו,תדאגי שיהיו עדים ותגרמי לו לנשק אותו. אמרתי לו גרישה כמה?ענה לי נסדר לך טיול לקוסטה ריקה. בוא אלי לקומונהhttp://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges

iftach

New member
איך לא תבוש ? בוש .

להביא סיפורי משפחתך לציבור ?

למעלה