אנלי

דיני

New member
אנלי

אני מתה על אנלי. אך החדירה כואבת תופת, למי יש עצה? תכשירים בדקתי הכנסתי כל קוטר להיתרגל-אך כלום החדירה כואבת חזק... תודה

דיני

New member
חדירה

האקט כיףבשמים. הבעיה זה החדירה כואבת קורעת לי את התחת!

אם היא נעשית נכון, בעדינות ובהדרגה

וע"י פרטנר מתחשב - אין סיבה שיכאב לך. אלא אם כן יש לך טחורים או בעיה דומה, ואז מומלץ להתנזר ממין אנאלי לעת עתה.

gambino

New member
סבלנות לאט לאט...

יש לעשות בעדינות את פי הטבעת בתנועות סיבוביות בשילוב חומרי סיכה . כל חומר על בסיס מים .תוך כדי עיסוי יש להתחיל לאט לאט בחדירת אצבע קצת אחרי זה לנסות את הפין ואם לא עזר אז לחזור על הפעולה .בהצלחה .

דיני

New member
תודה!!

תודה! היה 10 יחסית לפעם הראשונה אחרי התידרוך.איזה חומר כדאי להשתמש בתור סיכה?

במה את משתמשת לסיכה?

אתם בכלל משתמשים במשהו לסיכה/שימון? זה מאוד מקל. וכמובן - אם את לא מאוד מאוד מגורה ורטובה בעצמך, זה לא יילך. אם כואב לך לא רק בסקס אנאלי, אלא גם כשאת הולכת לשירותים, אם את מדממת מפי הטבעת או כל דבר כזה - יכול להיות שיש לך בעיה רפואית (טחורים, פיסורה) ואז אין מה לדבר על אנאלי, אלא ללכת לרופא.

לא הבנתי משהו...

איך זה קשור לאם היא מגורה ורטובה? הגיאוגרפיה לא מסתדרת לי

מימדיון

New member
אני חושב שזה יותר קשור

להלך הרוח... אם היא רגועה ונינוחה ובוטחת בבן זוגה זה יעזור הכי גירוי ורטיבות אף פעם לא הזיקו...

נורררררא קשור

לא לעניין הסיכה (הסיכה זו השאלה על חומרים שעוזרים). אלא לעניין הרפיית הגוף. רק כשאני סופר-סופר-סופר מגורה (ואז מן הסתם גם מאוד רטובה) הגוף שלי מספיק רפוי ורגוע כדי לקבל את העניין בהנאה. אחרת יש פשוט כיווץ, לפעמים לא רצוני בכלל, של השריר הזה שאלוהים לא תיכנן לכניסה אלא רק ליציאה, וזהו - אפשר לשכוח מאנאלי להיום.

מסכימה במאה אחוז../images/Emo45.gif

גם אצלי זה כך. אם אני לא ממש מגורה, אז אין סיכוי לאנאלי. שילוב אנאלי+גירוי הדגדגן הוא שילוב מנצח.

דיני

New member
מצחיק

גם הגאים לפני אנלי מגרים את הדגדגן !!!?? רק עיסוי נכון עוזר.

הם יכולים לגרות למוחדר את הפין

אגב זה מיתוס שכל ההומוסקסואלים עושים אנאלי. יש שעושים ויש שלא.

מיתוס?

מממ... סליחה על חוסר הידע שלי, מה זוג הומוסקסואלים עושים יחד אם אין לאן לחדור?

../images/Emo122.gif

וואלה אני כניראה לא בעניינים... זוג סטרייטים גבר ואישה עושים גם וגם לא? מממ...מה שאי אפשר להגיד על זוג הומוסקסואלים. בעצם-זה שאלה שצריך לשאול בפורום גאווה...

ToryMaster

New member
למה אי אפשר להגיד על הומוסקסואלים?

אני לא יודעת אם פורום מיניות נשית זה המקום הכי מתאים לדיון הזה, אבל תמיד יש סקס אנאלי.

למעלה