אנלוגיות

Mapisto

New member
אנלוגיות

הצלחתי את זה מאינטואציה
אבל אני עדיין לא מבין איך לעשות את זה בלי להמר בין 2 תשובות. * סבלנות : אורך רוח עזרה : אוזלת יד אדישות: קורת רוח הרהור: כובד ראש חוצפה: עזות מצח התשובה היא ד', ה2 הראשונות נפסלות ישר. בשביל הרהור צריך כובד ראש (או שזו תכונה מאפיינת בכל מקרה זה לא הכי נשמע לי) ובשביל חוצפה צריך עזות מצח (נשמע טוב זה למה בחרתי) אבל צריך להיות בטח משהו יותר מדוייק * מתנה : הלוואה התחלפות : שינוי נטישה: עזיבה פריחה :לבלוב התיישבות : ביקור המשפט שלי היה לפני א' גדול\ה (או רצינית) צריך ב' ואז נשארתי עם ה2 האחרונות, ואז הימרתי

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אממ ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אני לא כ"כ בטוחה אבל באנלוגיה הראשונה, זה פשוט מילים נרדפות. סבלנות זה אורך כוח וחוצפה זה עזות מצח לגבי השאלה השניה- הייתי הולכת על ד'- זה התשובה ? עם המשפט שלך- עם איזה 2 תשובות נשארת ? אגב, אני זוכרת אותך משנה שעברה. אתה משפר פסיכו' ? כמה קיבלת אז?

Mapisto

New member
קיבלתי אז 660

וכן אני משפר, לא שזה כזה נורא פשוט אני יודע שאחרי הצבא אני ארצה להשקיע בדברים יותר שווים מהפסיכו הנאחס הזה. גם עכשיו אני לומד בקושי, בכל זאת חופש גדול אחרון
וצריך להיות כמה שיותר עם חברים. בעע

yakirml

New member
תשובה לאנלוגיה השנייה

באנלוגיה השניה: הלוואה היא מתנה הניתנת לזמן קצוב. כמו שביקור הוא התיישבות לזמן קצוב. תשובה (4).

Mapisto

New member
מצאתי את הפיתרון

1. א' וב' הם נרדפים 2. ב' הוא א' למשך זמן מוקצב.

למעלה