אני

Shappiro

New member
אני

היי, אני בת 19 והגובה שלי הוא 163 או משהו כזה, כבר פנו אליי פעם או פעמיים בנוגע לדוגמנות אבל אף פעם לא עשיתי עם זה שומדבר. פעם הייתי יפה אבל אז הורידו לי את השיער ועכשיו הוא די קצר, אני לא נראית כמו חולת סרטן. אני אצרף בכל אופן את התמונה עם השיער הארון ואשמח אם תגידו לי אם אפשר לעשות איתי משהו :) תודה http://www.dropshots.com/day.php?userid=225420&cdate=20061231 (מצטערת, לא יודעת איך מוסיפים תמונה כמו שצריך)

R166

New member
חבל שאין לך עוד תמונות..

היא לא הכי מוצלחת... אבל ממה שראיתי אני חושבת שאת בהחלט מתאימה (מדעתי האישית וטעמי)...אבל את צריכה להוריד קצת שומן מהפנים....לא שהן שמנות אבל בשביל דוגמנית נראה לי שאת צריכה להוריד... זהו, שיהיה לך בהצלחה, אני מייעצת לך שתלכי לנסות את מזלך באיזה סוכנות טובה....:--)

בהחלט יש לך פנים יפות

גוף לא ממש רואים אז אני לא יודע. בכל אופן קחי בחשבון ש 1.63 זה מאוד בעייתי ובסוכנויות הגדולות רוב הסיכויים שידחו אותך בגלל זה. יכול להיות שלא יסכימו איתי כמה אנשים אבל לדעתי עם פחות מ 170 זה לא חכם להיכנס לתחום של דוגמנות כי רחוק אי אפשר להגיע (וכמו שאמרתי בעבר,המעטים שכן הגיעו "רחוק" עשו את זה דרך ניצבות משחק וכו)

Shappiro

New member
תודה על הפידבק :)

למען האמת חשבתי לדגמן גוף ולא פנים, כי לדעתי הגוף שלי טיפה יותר מוצלח ויש לי מידות די טובות. אני לא מחפשת להגיע רחוק או להתפרסם אז זה לא ממש משנה. האם אתם יכולים להמליץ לי על סוכנות טובה? כמו כן, האם כל סוכנות מבקשת סכום כלשהו על בוק והוצאות כאלו או אחרות? האם יש איזו התחייבות שאני אעבוד כדי להחזיר את הכסף ששילמתי על הבוק? מתנצלת על הבורות :)

ברררר

New member
את יפה מאוד לטעמי. פנים מיוחדות.

למה גזרו לך את השיער?

Shappiro

New member
תודה :)

תאונת דרכים, פגיעת ראש. צלקת אחת בלבד במקוםשהשיער מסתיר. ובקשר לתמונה, היא צולמה במצלמה פשוטה, בלי איפור ובלי שום נסיונות לעשות פוזות או בכלל להראות יפה (די הופתעתי בכלל לראות את אבא מולי עם מצלמה), אז אני חושבת שאם אני אנסה אני יכולה להוציא תמונות מוצלחות :) בקשר לתגובה הראשונה, הפנים שלי באמת נראו די רחבות שם ואני חושבת שזה הופחת משמעותית מאז, אבל בכל אופן - מישהו מכיר דרך לרזות בפנים בלי לקבל מראה אנורקסי ובלי להוריד משקל מהגוף? אשמח לעזרה. תודה :)

למעלה