אני

אא ניר

New member
אני

הקמתי תנועה חדשה, שגדלה מדקה לדקה. הספקתי להתראיין היום לדן מרגלית בערב חדש. מקווה להצטרפות חברים חדשים אשר מבינים את האיוולת שבכניסה קרקעית נוספת לדרום לבנון, כשברור שהחטופים, והשקט יחזרו אלינו רק בדיפלומטיה.

אא ניר

New member
הערב, בין 18:15 ל 19:00

בערוץ 10. אני והמלחמה. אגב, מי צפה אתמול בערב חדש, חוץ מאלה שהודיעו שצפו ?

צפיתי....אהבתי

את רועי

Rinattt

New member
לא שראיתי אבל שמעתי ש...

מחר אתה מוזמן לחיפה... נסיעה טובה

Rinattt

New member
אולי...

נעזור לו למצוא שם??? מוזר... כמה ניקים ושם לתנועה אין???
תגידי, לפחות נתן איזה פרסומת קטנה לפורום שלנו?

ראיתי

ראיתי שאמרת רק דבר אחד:צה'ל לא יכול.הדובר השני אמר שצה'ל יכול.זה הסיפור?תנועה פוליטית שאומרת צה'ל לא יכול? משא ומתן-על מה?כולנו יודעים שחיזבאללה הוא שופר של אירן וסוריה ולא גוף עצמאי.דיאלוג איתו לא יהיה מבחינתן כי אין דיאלוג איתן.חיזבאללה הוא יד ימין של אירן ומטרותיה במקרה הזה כדי להוריד לחצים מאירן ולבדוק את הדופק בישראל.השבויים הם רק טריגר למשהו הרבה יותר גדול.תנועה קיקיונית כזו לא רואה את כל התמונה אלא רק מתייחסת לסחטנות איראנית וסורית ונותנת לה פרס.כמו במקרים של מלחמות רבות-תמיד היתה תנועה שרצתה לפייס כובש ולתת לו איזה פרס העיקר שהוא יפסיק.הוא לעולם לא יפסיק.לעולם.אחרי שלב מסויים תמימות הופכת לטפשות.תבוסתנות וטפשות לצערי.בלי קשר לאישיות של ניר עצמו שכולנו כבר מכירים הטיעון הזה לא עובד ולא יעבוד.

ילוטייל

New member
כמה אנשים יש כבר בארגון 'ללא שם'?

נראה קשקוש לא רציני. אגב גם השני - סלעיסט רגיל פשוט ונדוש עם "תנחומיי" וכאלה. לא צריך לסוע לחיפה. עוד יומיים יבקר במרכז זלזלצ'יק וכוולללם יהיו באותה סירה...

אא ניר

New member
ברור.

זכותכם, מגיבים מעטים, לא להסכים. אתם רוב. עדין. גם לו הייתם מיעוט. זכותכם להגיב כאן. ההבדל הוא שאני מנסה לעשות שינוי. נלחם על האמת שלי. אם תגובותיכם היו בטעם, סבבה. לאחר השידור אמרתי לרועי, שאני אוהב אותו על שהוא יוצא להפגין, ומזיז ת'תחת, בעבור מה שחשוב לו. בלה-בלה-בלה. אגב, בהתארגנות החדשה, {מצפן חדש ?} שנולדה בסך הכל לפני שני לילות, ישנם 150 חברים. כנסו ל YNET.

ילוטייל

New member
1 למה דווקא אתה הופעת???

2 זכאי להביע דעה. בוודאי. 3 חיזבאללה אינו פתח. חיבאללה היא זרוע קדמית של אל קעאידה ועושת דבריהם של איראן וסוריה. 4 עם שלם ישב בשקט 6-10 שנים וטען "זה לא ני" ונתן לחיזבאללה להשתלט על הדרום. שום חייל לבונוני לא היה שם. הם שלטו והכינו את המלחמה נגדנו. 5 הם בפרלמנט הלבוני. ייצוג נכבד. תאר לעצמך מפלגה דתית בישראל מחזיקה מליציה וקו מול מדינה שכנה וטוענת שהיא היא מגנה על "העם" ולא הממשל הישראלי. 6 לבנון - ישבה ושתקה. צהלה כשהחטיפה בוצעה [זה שבקו ישבו שם שאננים וחסרי אחריות כולל אודי אדם שחובה עליו להתפטר זה משהו אחר כבר] ועתה כשהיא משלמת היא בוכה??? 7 הייינו בסרט הזה? יא חביב העם בוחר את נברחיו וזה מה יש. מה שזרעו בגין ["לא עוד קטיושות על ק"ש 40 שנה"..חחח] ושרון [מלך "40 ק"מ"] אנו אוכלים עכשיו. 'קדימה' = ליכוד ב. 8 לעם מגיע הממשלה שהוא בחר. 9 זה מה יש. ועדיין אומר לך - לא נראית ולא נשמעת רציני. סתם ויכוח בין סטונדט שמאלני לסטודנט ימני אותו מהלך נדוש המתרחש כאן כבר למעלה מ 40 שנה. 10 3 אוגדות - זה אומר שבקרוב לא אוכל לכתוב יותר. 11 ביי.

אא ניר

New member
תשובות.

גם אני לפני גיוס מילואים. אולי נפגש. מסכים או לא לתמונת המצב שהצגת, לא רלוונטי לדברים שאמרתי. אמרתי, ואני עומד על דעתי, שישנם זירות, שלצבא {להבדיל משב"כ ומוסד} אין מה לחפש בהן, מכיוון שמלבד דם שיוקז לא יקרה דבר. זהו, לטעמי, לא מאבק או ויכוח בין ימין ושמאל. בין העשרות הרבות של החברים {ועוד היד נטויה} ישנם אנשים שמעידים על עצמם כאנשי ימין. אני הופעתי, מכמה סיבות : ההכירות שלי עם התקשורת. {יועץ תקשורת בעברי} הנכונות שלי לאמר את הדברים, בפנים גלויים, ובשמי. {יש עדיין שחוששים}. העובדה שאני חבר בגרעין השלושה, שממנו בקע הרעיון {לפני מס' לילות} תודה על ההתייחסות הרצינית, ועל הזמן שהקדשת לצפיה.

אא ניר

New member
תשובות

גם אני לפני גיוס מילואים. אולי נפגש. מסכים או לא לתמונת המצב שהצגת, לא רלוונטי לדברים שאמרתי. אמרתי, ואני עומד על דעתי, שישנם זירות, שלצבא {להבדיל משב"כ ומוסד} אין מה לחפש בהן, מכיוון שמלבד דם שיוקז לא יקרה דבר. זהו, לטעמי, לא מאבק או ויכוח בין ימין ושמאל. בין העשרות הרבות של החברים {ועוד היד נטויה} ישנם אנשים שמעידים על עצמם כאנשי ימין. אני הופעתי, מכמה סיבות : ההכירות שלי עם התקשורת. {יועץ תקשורת בעברי} הנכונות שלי לאמר את הדברים, בפנים גלויים, ובשמי. {יש עדיין שחוששים}. העובדה שאני חבר בגרעין השלושה, שממנו בקע הרעיון {לפני מס' לילות} תודה על ההתייחסות הרצינית, ועל הזמן שהקדשת לצפיה.

אא ניר

New member
זה מה שהכי מפחיד אותי.

כבר כשסיימתי את הקורס, הרגשתי שברה"צ, זה לא החלק החזק שלי. אוהב אימוני חובשים. הצלחה. לי, ולך.

../images/Emo45.gif מסכימה עם ילו ומלה לניר

ולמה חשוב מה שאמרת ילו?כי זו האמת הפשוטה. זה לא החיזבאללה,אלא האירנים והסורים.מה שיותר חשוב הוא לא מה יקרה אלא איך.נסיגת ישראל עכשיו ומשא ומתן פחדני תביא אמת פשוטה מאוד בסופו של דבר:כל אחת ממדינות האזור תצטייד בכמה אלפי רקטות/קטיושות,ואז הגיע סופה של מדינת ישראל.זו האמת הפשוטה. מי שרק רואה את שלושת המטרים שלפניו הורס לכולנו לטווח ארוך.הורס לא רק את כוח ההרתעה של צה'ל אלא בעצם עתיד של דור שלם שיצטרך להיאבק בעתיד במחסנים שלמים של רקטות בכל אחת ממדינות האזור שלידנו שקוראות את הכתובת על הקיר:אם חיזבאללה הצליח להחזיר את השבויים ולהעמיד את ישראל על הברכיים-הכל אפשרי. בעוד שנה שנתיים המסקנות האלה יתחילו להיות מיושמות באופן מעשי.עד אז כדאי יהיה לברר עד מתי הדרכון שלך בתוקף. טוב שזה רק 150 איש.הרבה?מעט?הכל יחסי.יחסי למה רוצים להשיג. ולניר-שפו על היושר האישי להלחם על הדעות שלך במישור הפוליטי.חבל שהאיש בפורום שונה כל כך.

למעלה