אני

day1234567

New member
אני

האני האמיתי (או הנשמה)- אנרגיה המשתמשת במערכות הגוף כדי לנוע לחשוב להשתמש בזיכרונות וכיוצא באלו. אף על פי שמדובר באנרגיה, מכיוון שהיא מעוגנת בגוף יש לה תחושה של צורת הגוף. לאני שהוא כלום מטיבעו, אין דעות כל שהן אולם הוא מצפוני ולכן תמיד יעשה את הדבר הנכון. כשמדברים על מהות הכוונה לשלב אחד יותר חומרי מהאני- אמצע הדרך בין הנשמה לגוף - תכונות, פונטציאל. האישיות היא בגוף - זיכרונות, התניות ותוצר החינוך שאצורים במוח. אותם זיכרונות והתניות יוצרים תחליף לאני אמיתי (עד שבשלב מסוים בחיים הוא נשכח) ומכאן השם אישיות מזויפת.

אור גינאל

Well-known member
קשה לשכוח

כדי לשכוח את האישיות המזויפת הזיכרונות ההתניות או איך שלא תקרא לזה ,צריך לצאת למדבר ,הכוונה למדבר תפיסתי, לא פיסי ,לא כל אחד מסוגל לנטוש את הביטחון שמעניקה לו הסביבה ולהניח לאנרגיה של הנשמה להתבטא דרכו בלי לעוות את האור שלה באמצעות האגו . כדי לשכוח צריך לזעזע את מערכת החיים בצורה כזאת שתגרום לך להיות ערני ופיכח (ההיפך משיכור ) כל רגע, זה אומר לנטוש את כל גורמים שמאפשרים לך להרגיש בטוח בעולם (ואני מדגיש ,בשום אופן לא על חשבון הזהירות וסיכון החיים ). אתה חושב שאתה מסוגל ? או שסתם כך זרקת רעיון חכם ? להיות רוחני זה לא להיות חושב ,ההיפך מחומרני . להיות רוחני, זה להיות קשור לעולם בלי שום אפשרות לשנות את המצב, כי האשליה של האגו היא שניתן לשנות להשפיע על החיים ולשלוט בעולם , רק אז אתה מתחיל להיות חיים אמיתיים חיים שבהם הנשמה מתבטאת דרכך .

למעלה