אני

orsher

New member
אני

אני מוריד בפני חיפה את הכובע. ההתקדמות שעשיתם היא משהו משהו(להגיד עם מבטא רומני עדין). כל הכבוד לכם עוד יבוא יום ותחליפו את השם למרות שיכול להיות שזה מה שמדרבן אתכם כל כך

roei90210

New member
בשם הקפטן וצוות הקבוצה: תודה, אור

אבל השתגעת? להחליף את השם אומר להחליף את המדים, אין לי כסף לזה
אל תשכח, לך היה חלק בהתקדמות שלנו, ביחד עם איתי ובמיוחד קלי (ונדמה לי שגם רביב היה איתכם) אז, תודה לכם.

FootballH

New member
תודה אור

אני מעריך את מה שאתה אומר. זה מחזק ומדרבן להמשיך קדימה. גם לכם לא חסר כלום, אגב. נראה לי שנהנה מאוד מהליגה שלנו :)

orsher

New member
תודה אבל

תודה אבל להגיד שלי היה חלק בהתקדמות שלכם באימונים המעטים שהגעתי זה לעשות אבל עם ההישג שלכם. לדעתי השתפרתם אינדיבידואלית ובייחוד כקבוצה. זה בהחלט עדות לאימונים טובים (ופה קליי בהחלט היה פקטור) ורצון ונכונות וכן, של יכולת אם היית אומר שעזרתי לכם בכך שהסתכלתם עליי משחק, עמדתם מופעמים ושאלתם את עצמכם " דיימ, איך גם אני יכול להגיע לרמת המשחק של הבחור הנאה והזריז הזה" הייתי לוקח, אבל להגיד שעזרתי באימונים, זה לא יהיה פייר כי עם כל הצניעות שיש לי, ויש לי צניעות (המשפט הקודם הוא חריג ואתה יודע את זה) לא עזרתי אז כהוא מה אור.

אישי

אור אני יכול להגיד לך שלי אישית עזרת מאוד בלשפר את רמת המשחק שלי אתה ואיתי שניכם באמת. עם כול הטיפים הקטנים האלה בין במשחק ותוך כדיי (אז בימים שלא היה ליגה ומשחקים פתוחים היו שכונה). עומר

orsher

New member
עומר

the answer? יא שחצן קטן. אגב אתה בגובה של אלן. חבל שאתה לא שחור.

FootballH

New member
תגיד לי עומר

אין לך בגרות היום? מה אתה עושה כאן עכשיו. לך תלמד! חחח

וואה וואה

איזה בגרות נפילה...!! ס'עמק ציפיתי לסיים על מתמטיקה יאללה מועד ב' לפנים!

omrili77

New member
בזמני (כשהיינו הולכים בשלג לבי"ס)

לא היו מועדי ב'...
מצד אני הייתי בשנים של ההגרלה, אז בכלל לא עשיתי את 2 היחידות האחרונות של מתמטיקה...

למעלה