אני

רוני 23

New member
אני

אני בתוך ענן, אפור מלא וקודר, אני כבר בתוכו שנה וחצי אולי קצת יותר. משהו השתנה, אני השתנתי. לא הייתי מוכן לזה, לא ידעתי להתכונן לזה. נרדמתי בשמירה. אני ממשיך בשלי, כי אני יודע שבסוף אני אצא מהענן הזה. אבל תמיד אני נע בין יאוש לתקוה, הנה התחלתי בדרך חדשה , הנה אני רואה את השמש זורחת ואז מסתבר שלא, זה היה שביב של קרן אור שחדרה לשניה את נפתולי הענן. איך לא צפיתי את זה מראש אני ממשיך ושואל את עצמי. אדם צריך להאמין בעצמו , ואני מאמין בעצמי אבל לפעמים הפידבקים השליליים שאני מקבל מהסובבים אותי מכאיבים לי ואני מקפיד תמיד להשתפר לפיהם. הכל לטובה ככה אומרים , אני מקווה שכמו תמיד בחיי אראה שגם זה היה לטובה אלא שזאת רואים רק כשיוצאים מהענן ואני כרגע עדיין בתוכו.

JudyWn

New member
רוני

אל תשכח שבין כל ה
יש עדיין
. לפעמים זה חיוך של בחורה חמודה ברחוב, לפעמים זה סרט טוב ב
. לא הכל שחור.

kzzz

New member
הי....

היי!! רציתי לעודד אותך לא לשקוע ביאוש... זה לא כיף וזה לא בריא... תתפקס על הדברים החיוביים, ואין דבר כזה שהכל רק ימים של שמש, תמיד יש עננים פה ושם... וזה בא וזה הולך, וככה זה החיים, אבל תזכור -- שתמיד אחרי לילה מגיע יום, והשעה הכי חשוכה בלילה זה לפני הזריחה...הכל תקופות בחיים, ומה שאתה עובר עכשיו זה גם תקופה, למרות שזה נראה לך הרבה זמן... אז... תמשיך להיות חזק ותחפש את הטוב שיש לך בחיים!! בטוח שיש משהו אפילו קטן שיגרום לך שמחה!!!

בהווה

New member
ובכלל

תקופות עצובות קורות לכולם. אפילו ארוכות כאלו. ולהוסיף למה שחכמים כתבו לפני, אל תתבייש לבקש כמה עזרה שצריך.

אילוש36

New member
האמן בעצמך

מכירה את התקופות שבהן הדכאון נראה כי שולט בחיים וכי אין כל דרך יציאה. אין אנרגיות לכלום, שיעזבו אותי במנוחה. הכוחות באים רק ממני, אני היא השולטת במוחי, בגופי ובנפשי. אמנם, צריך רק טריגר קטן שיפעיל מחדש את האנרגיות, ופעמים רבות הוא אינו צפוי מראש. אך זה קורה. בימים שכאלה אני עושה רק את הדברים שעושים לי טוב, אם זה לשחק עם האחיינים שלי, אם זה לראות סרט קומי, להאזין למוסיקה אהובה, לדבר עם חבר קרוב ועוד אלף ואחת דברים המשמחים את ליבי. אני חושבת שבמקום להקשיב לסובבים אותך ולהשקיע מאמצים בלרצות אותם, תשקיע את אותם מאמצים בלרצות את עצמך. היה נאמן לרצונות שלך, למחשבותיך, לעצמך. אתה האדם הכי חשוב לעצמך. אני רוצה להזמין אותך לקרוא את הבלוג שכתבתי, כיצד חיי השתנו הודות לסדנה שעשיתי. אחרי שתקרא, אני מזמינה אותך להגיב ולפנות אלי. אני מאד אשמח לקבל פידבק ממך. באהבה רבה

רוני 23

New member
תודה

תודה על התגובה אבל הבעייה שלי היא לא איך ליצור מצויינות מהסיבה שכל חיי הצלחתי בכל התחומים.רומנטית,חברתית, לימודית גם בצבא.מעבר לכך אני יודע איך להתמודד עם מצבים קשים והאמיני לי יש הרבה כאלו לצערי. הבעיה אצלי קשורה להשתנות שלי ולאיך במצבי העכשווי קשה לי להשתלב ולהיות מקובל כפי שהייתי (גם עם אנשים זרים). אני עושה הכל בשביל זה ואני מקווה לקצור את הפירות בקרוב. די.. חלאס אני מרגיש תקוע אבל בקרוב מאוד אני אמריא (בע"ה). זה מזכיר לי כדורגל - כשלא הולך נגד הקבוצה היריבה עם תרגילים משוכללים ומסירות עמוקות צריך לשחק הכי פשוט שאפשר , מסירות מרגל לרגל (פאסים) וככה לאט לאט להתקדם לעבר השער ככה גם חוזר הביטחון והכל סבבה.

למעלה