אני

Elpar

New member
אממממ.... כן :S

חחחחח, לא היה במקום לרשום את זה XD די כבר שיבואו בנים!!!!! לא הוגן! אני באמת הבן היחיד כאן נראה לי! ושמעו ת'שיר P: של אינפקציה חחחח עכשיו אני בועט בכלב של השכנים, כי הוא מאונן עלייך (סליחה לקטינות אם יש כאן), יש סיבה לזה שלקחתי שני סלעים, וניפצתי לו את שני האשכים, ואיש אחד על אופניים..... הלשין עליי לצער בעלי חיים.... ואז הפזמון P:

RoY Circa182

New member
ואואו?!@#?! יהודה סעדו!@?#?!@#

אני ראיתי אותו פול פעמים בטלווזיה וכאלה הוא מכוער כפרע עליך.... וגם קצת נסחף לא? הכיפה שלו בגודל של מפה של ארה"ב פאק...כאילו הוא לא מבין שזה לא באמת יפה? ורק חסר לו הנחמן והפונפון המזדיין הזה והוא יכול לעלות על משאית ולזיין לכולם את השכל בדרך עם מוזיקה! סה"כ..קלר...הפתעת אותנו....באמת... אם יהודה סעדו יעשה לך ילדים יתרוצצו לך 700 ילדים חסידים עם כיפות בגודל פעמיים הראש שלהם ולא לשכוח את התלתלים האלה שהם מגדלים... איך זה שזה תמיד מתולתל!?@#!?@# ביביליסט כול שעה??? ומשפט אחרון לסיום... " אוייי קויידש"

../images/Emo45.gif

עכשיו מלא ערסים שמים את הכיפה הזאת.. ולהיות דתי זה נורא מגניב... וואו!~!;121#$@ רוי אתה בא לסיבוב במסחרית? יהיה נורא כיף.. נשיר שירים חרדים עד אור הירח! (או השמש?) בא לך? הא? הא? אתה יודע שזה מה שאתה רוצה! (הם מסובבים את השיר סביב האצבע, ואז זה מתולתל כל הזמן! גאוני)

ליטלושי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חח צודק!
קלייר!! וואטס רונג וויט יו?! יהודה סעדו? למה?!@?!?#?#?#

למעלה