אני

אני

. אני נקודה בזמן מחר אולי אהפוך לקו המשך של חיים של מישהו אחר מחר אולי אתבלגן לי עם עצמי ואהיה לספירלה אולי סגול או כחול ישקעו במרכזי העגלגל או שאולי אשאר שחורה ביחס ללבן אולי תבוא נקודה נוספת לחיי ונהייה לשניים מאוזן או לשניים מאונך או לשניים מודבקים אחד על השניה או שאולי אשאר נקודה בזמן עם לווין של הילת כוכבים מעלי ואולי רק אולי אשאר לי נקודה ואת הזמן אשאיר מאחורי אבל היום אני נקודה בזמן נקודה בזמן החיים של זה שעזב נקודה בזמן החיים של זה שרוצה יותר נקודה בזמן החיים של זאת שאומרת שאוהבת נקודה בזמן החיים של אלו שהתייאשו נקודה בזמן של כל כך הרבה אנשים שבאים והולכים ורוצים ובורחים שמתרגשים ודועכים שרצים ונופלים אני נקודה בזמן של מיליון נשמות שמרגישות וצמאות שמבקשות וטועות אני נקודה בזמן של אלו שמתו ולקחו זכרונות אני נקודה בזמן של אלו שחיים שקמים בבוקר בדיוק באותה הנקודה שמחפשים בדרכים באותה נקודת זמן שמפהקים איתי מבעד לזגוגית החיים אני נקודה מכווצת בבוקר שקועה תחת פוך וחלומות הדמיון אני נקודה אפורה מבולגנת מחפשת רגליים ידיים וגוף בדרך לשם אני מוצאת את הרגש הרגש של אותה נקודת זמן חולפת והרגש שמתגלגל באותה נקודה מעגל אותי מסובב אותי לנקודה הפוכה אני רגש בזמן נקודה שאוהבת אני נקודה בזמן רגש אוהב בלילה אני שוב נקודה מקפצת נקודה מלאה ברגעים של היום נקודה בודדה מחכה נקודה אבודה ללא הזמן שלה ובתוכי נקודות של חיים של אחר עמוקות עמוסות ריקות צבעוניות שמחות עגומות עקומות ושקטות בתוכי נקודות מימים אחרים בתוכי נקודות כן יודעת עוד אגשים .

אם אפשר...

פרנץ' לרגליות... זה מדליק אותי

old friend

New member
טלווזיה של פעם

כשמכבים אותה התמונה מתכווצת נהיית לפס והפס מוצר לאט לאט... עד שנהיה נקודה אחת לבנה קטנה... והיא נעלמת

N D R

New member
הידעת שמשך העלמות הנקודה באמצע

היה אינדיקטור להתיישנות המסך? היום כשהטלויזיות עם מנורות מסך מורכבות משבבים ולא ממנורות, קשה לראות את הנקודה באמצע. לא שהיא לא שם. היא שם אבל מוחבאת היטב. היום, לא מחליפים/מחדשים מסך כשהוא הולך, מחליפים טלויזיה - יותר זול. יותר זול=יותר פשוט=יותר קל=למה להשקיע. מניח שאם היו לוקחים את עקומת נסיונות תיקון טלויזיות במהלך השנים האחרונות ורושם תחתיה את הכותרת:"עקומת נסיונות שיקום אמיתי של מערכות יחסים במשבר" אף אחד לא היה שם לב.

jane34

New member
ואני חשבתי זוויות- לפתוח שוקיים

ומשם לתת לנקודה שבך להיות פשוט זוית: פתיחת שוקיים זוית חדה 30 מעלות לערך- זהירות אני לא ממש מוכנה.... פתיחת שוקיים זוית ישרה 90 מע'-אוקי עכשיו אני רגועה אפשר לדבר.... פתיחת שוקיים זווית קהה עד 180 מע'- מאד רוצה להשתעשע- (רצוי לא לבד)... פתיחת שוקים זוית שטוחה 180 מע'- עכשיו אני כבר אחרי -שיואו זה היה טוב.. אז נכון יש דבר נפלא להיות נקודה אחת אבל חושבת שאם יודעים לפתוח ולמשוך את השוקיים נכון בקלות אפשר להפוך מנקודה אחת קטנה לעוד נקודות שתמיד הקודקוד ייחבר ביניהן..... אין אין על תיאוריית הזויות...... סתם כי התכוננו למבחן והחומר עוד אצלי בראש.....

vered 37

New member
מה שבטוח

הזכרת לי חדר לידה ! ושוקיים של עוף (פולקע ...מזכיר לי את סבתא של אלכס חולה אהבה ) אני ..גם לא ממש אוהבת ...!!!

אני

נקודה שמכורה להמשכיות ולתנועה אני נקודה משוגעת שנעה למטה למעלה בסקלת החיים רואה עולם מבעד לענן רואה חיים כשמעלי אדמה עד שלפעמים אני נקודה שמאבדת צורה מתאדה מתעבה משלימה מתרבה אני נקודה חייה נקודה אחת קיימת בכל אחד מאיתנו שמשנה צורה בהתאם למפגש ביחס למגע במשב של מילה

R a c h e li

New member
הנקודה בזמן....

תמיד בורחת לי..... ואני רצה רצה....ואופ כשנידמה לי שתפסתי היא שוב בורחת לי..... ולכן רחלי תמיד במירוצים...... ועם נקודות....

למעלה