אני

../images/Emo20.gif בחירה לגמרי מקרית של השורות

עם הדגש בהחלט על Life indeed can be fun, If you really want to שיר חביב שרץ בזמנו הרבה ב MTV ותפס את תשומת ליבי כי היה עתיר פרפרים לכל האורך... וגם את בלינדה קרלייל אוהבת

Netta79

New member
מ-ק-ס-י-ם../images/Emo140.gif

הלינק היה מקסים ... מי זאת כסות פרומה?את? איזה שם פיוטי ...איזה כייף לאנשים שיודעים לכתוב

גלי10

New member
פַּרְמה ועכשיו סורגת ../images/Emo8.gif

וגם עושה ועורגת מקרמה
חדוות היצירה . תודה
גלי , לא עושה חלונות ופנלים...בכלל גלי , אופה עוגת אגסים גלי , עכשיו כסות פרועה

פרפר הוא...בעצם..

נהנה מכל העולמות. לוגם מצוף הפרחים. חופשי , ללא מעצורים. נקי מכל ועדין מאוד. כי.. מספיק טיפת מים אחת כדי להזיק לו. אבל פרפר... עובר המון גילגולים עד שמגיע בסופה של דרך להיות פרפר וכשהוא פרפר חי פחות מכל זמן הגילגולים שעבר עד שהגיע הוא היה צריך לעבור "תקופת בשלות" כדי להיות "בשל" להיות פרפר אבל משהפך לפרפר הוא חי טוב,הוא חופשי. חיי פרפר הינם חיי "איכות" הרבה יותר מ"כמות" אז מה כדאי להיות ואילו חיים כדאי לחיות? ואני אומר-חיי איכות קצרים עדיפים על חיי כמות ארוכים. כי "הכאב" ו"צער" מקצרים לנו את החיים. קחי את מוטיב הפרפר והיפכי אותו "ממערבל רגשות" למרגיע נפשות, למשחרר עכבות, למוריד משקולות, למנתק מטענים, למפני כשלים בדרכים.

גלי10

New member
עיין ערך

פסיפלורה שמשייכים לה תכונות של תשוקה וסערה והיא בעצם פרי מרגוע. כמו גם יין. מעורר יצרים ומרדים בנעימים . כמו גם מֶלַח (סתם , לא קשור
) כולם עושים ת'עבודה , עם קצת עזרה מידידי
זהו בידיוק מה שאני מרגישה , שתשוקה וסערה ומשחררי עכבות ואנדורפינים שבסיסם בכבוד , הערכה , חברות ואהבה אל אחר , מביאים בעצם אל שלוות הנפש . אל הנקיון הפנימי. אל מסיר הדבק מהפחד. תמיד הייתי בעד איכות על פני כמות וכך גם עשיתי ועושה. בכל תחום. בלי שום עכבה ו/או הרהור שני. גלי יש לה סנטימנטים ל "מספרים" שלה
ובהערכה למילים של חתול , נזכרת בחתול ישן וגיבור
ומלח זה לא סתם , הוא מסיר דבק עצמי אל הפחד , מעולה ועושה פרפרים לבנים ... רק בריאות

למעלה