אני!

LiOr CaRtEr

New member
אני!

1. שם: ליאור. איסיקיו:166639589 מסנג`ר:אין. 2. גיל: 17 בעוד 53 ימים. 3. תאריך לידה: 18/07/87 4. כינוי: יש הרבה.. נבחר ב"משו". 5. תכונה טובה:
חברה טובה. 6. תכונה רעה: אני לא החלטית.. לגמרי! 7. חולשה: אממ...... וואו שמעו זה שאלון קשה. חולשה.. השאלון הזה. 8. אובססיות: לקבל מה שאני רוצה. 9. פדיחה: יש פול... הממ.. דוגמא די רחוקה.. במועדון בתאילנד איזה אחד כוסי ואמריקאי וכוסי התחיל איתי מסתבר.. היה רעש, לא הבנתי מה הוא רוצה, הוא היה חצי ערום.. כבר ציינתי שהוא היה כוסי? קיצור אח שלי בא והתחיל לדבר איתו והוא הלך ואח שלי עושה לי.. "הוא התחיל איתך.. וודקה?!" חחח.. כן.. באותו רגע הפסדתי את הכוסי האמריקאי.. 10. כאב: ביצים.. סורי זה היה דורש... אממ אין כרגע אז הכל טוב
. 11. משאלה: אם אני אגלה לכם היא לא תתגשם! 12. זיכרון רע: הממ... לא יודעת. 13. זיכרון טוב: לחזור מהגן עם שן שנפלה לי! (בלילה מקבלים מתנות כאילו דה). 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אמא!!!!! 15. געגוע: חברים שהתרחקו. 16. פחד: מוות. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "תסדרי את החדר". 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: פורים. 20. אוכל מועדף: של אמא. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דברים חריפים. 22. שתייה מועדפת: מים. 23. קינוח מועדף: פאדג' לבן!!! 24. ממתק מועדף: כל שוקולד מקבל אצלי העדפה. 25. עוגה מועדפת: שוקולד! אבל עכשיו גבינה=) ייאמ! 26. צבע מועדף: אדום. 27. חיה מועדפת: חתול. וכלב. אבל בכלב מטפלים יותר אז חיה לעצלנים - חתול=) 28. חיית מחמד [אם יש]: מוות. לא מדברים על זה. 29. ספורט מועדף: שחייה. 30. מספר מזל: 2. (זה תמיד ביחד...) 31. ספר: הנסיך הקטן. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות. 33. סרט: שיער. 34. שחקנ\ית: אני. 35. זמר\ ת: אלאניס מוריסט/טורי אמוס. 36. סדרה מעודפת: חברים. 37. מקצוע אהוב: אתם צוחקים עליי?! טוב.. תולדות הקולנוע עם שחר החמדמד=) 38. מקצוע שנוא: כל השאר. 39. מקום בעולם: כמעט כל מקום. כרגע - אי בודד עם קוקוסים. 40. המעשה הכי נועז שעשית: נועז באיזה מובן? בואו נגיד שקיבלתי אישור מהרכזת מגמה לעשות סרט גמר פורנוגרפי... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לגלות לכם את זה. 42. פריט לבוש מועדף: מי צריך לבוש כשיש נודיסטים. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מברשת שיניים. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: כבר אמרתי שאני לא החלטית? 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? יש מצב. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אני מאמינה בישות עליונה שאני לא יכולה להגדיר. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. הוופל סתם מיותר ומשמין. 48. שקיעה או זריחה?
תלוי בסיטואציה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אוי וויי... רצוי שלא. 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס זה סתם מכנס... 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? האמת שבכסף שלי דווקא חסכנית. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון=) 53. קור או חום? חום. 54. לישון או לקום? לישווווווון! 55. חוף או הרים? חוף!!!!!!! 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו. 57. תות או בננה? שניהם ביחד עם קצפת. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר האוטובוס שלנו מפולין. 60. שיר שגורם לך לבכות: כשהמלאכים בוכים בעולם אחר. 61. השיר של כל הזמנים: led zeppelin - stairway to heaven. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אהבנו, של אביב גפן. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הגזמתם... אח שלי אמר לי פעם שהוא רוצה בחתונה שלו את "בדד". נלך על זה, זה משעשע=) 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: החיים יפים של אחינועם ניני... גם משעשע=) 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לד זפלין - סטרוויי.. כתוב למעלה בשיר של כל הזמנים. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? אנושית. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מיכל, טיפני, בולי, ליהיא. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?תמיד מוכן לעזור. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אממ... כיתה ה'..? אולי... לא זוכרת!! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? סטייג'. וישראבלוג. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה. ובפורום באתר של חברה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? כאן הוא.. ליאור קרטר.. כי... טוב, יו קנואו. באייסיקיו זה "רוג".. כי אומרים לי הרבה שאני דומה לרוג מאקס מן. אז.. סבבה, הלכתי על זה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בוודאי. 75. באיזה פורומים אתה? לא שאלתם את זה כבר? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? רע.. מאוד רע.. הרגשה רעה, וקושי להסתובב עם הבנאדם אח"כ. אי נוחות. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? המבט. 78. יש לך חבר\ה?לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים גדולים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? וואיי לגמרי! הם 2 האנשים הכי מגניבים בעולם הזה. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?עוצמת עיניים. 83. מה התחביבים שלך? אף פעם לא הייתי טובה בשאלה הזאת. לעשות דברים שאני אוהבת! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? הבנאדם הכי משמעותי לי בתקופה המסוימת. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים, מברשת שיניים, משחת שיניים, מברשת שיער, כסף, דיסקמן ודיסקים!! אה ודרכון במקרה הצורך! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אני כבר חיה... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? זין. טוב.. בוטה.. בוטה.. אוטו. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת פינג פונג. אם לא שמעתן עליה אתן גרועות! הארוחה הכי שווה! 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סעודת שחיטות של כל הדברים הטעימים והמשמינים. את מי זה יהרוג? אותי בכל מקרה משמידים.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הכל. 92. מי החברים שלך בפרום? טוב גליה כבר לא פה פול זמן... אבל בעיקרון עם מי שאני מדברת באייסיקיו... שזה אולגה, סיון, שירן, רוני ומעיין כמובן. ואם שכחתי מישהי אני מתנצלת מראש! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?ביום השואה, כי הופעתי בטקס הכי גדול. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול נתתי לזקנה לשבת באוטובוס. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אתמול בלילה. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן מתים באושר..." 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? כל מקום אחר - יש לי שיעור מתמטיקה עוד חצי שעה. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כשגזרתי את כל השיער שלי בכיתה א'. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? יותר מידי. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?בשום אופן לא.

LiOr CaRtEr

New member
אלוהים ישמור איך זה לא בשירשור?!?!?

אההההההההההההההההההה שני!!!!!!!!!!!!!!!!!! עזרה!!!!!!!!!!!!

למעלה