../images/Emo172.gif שבת שלום אלונה
האם-חמישה מטבעות כדאי-הכהן הגדול ונכון-העולם לי-מלך המטות לחזור לקשר זוגי-יום הדין עם x- תשעה מטות בחצי שנה הקרובה? שני גביעים סיכום-מיזוג אני חושבת שכן. כדאי. הקשר הזוגי שלכם יקבל אור שונה, הרבה יותר טוב והרבה יותר מאושר. עכשיו שכבר הייתם נשואים, וגם התנסיתם כגרושים, הזוגיות בינכם תהיה יותר אמיתית וכנה. X עדיין חושש להיכנס שוב ממחוייבות, וזאת בגלל ניסיון העבר שלו. את יותר נוקשה. נראה כי הדברים כרגע בשליטתם, את המלך, ואת תחליטי כן או לא. אבל אני חושבת שהוא מעריך אותך ויתן לך את הזמן שלך להחליט. את אולי מרגישה שהדברים שהיו בינכם בעבר יחזרו, ושוב תישארי לבד או שתיפגעי. הכהן הגדול והעולם לדעתי, ממליצים לך ללכת על זה בגדול ולא להתלבט. בחצי השנה הקרובה תועלו להתקרב אחד לשניה. יהיה בינכם שיתוף פעולה יפה ויכולת זוגית יפה, אם כי אולי לא הרבה אהבה. כלומר, יש חיבה, יש שיתוף פעולה, יש הקשבה, אבל אל תצפי שאהבה תהיה כמו פעם. המיזוג קורא לך ללכת עפ"י רחשי הלב. המיזוג גם מראה על היכולת שלכם לגשר על הפערים שהיו בניכם בעבר. יש לך הרבה קלפים יפים בפריסה, שאני חשה מהם הרבה עדינות ורוך. אני חושבת שהחזרה הזו תעשה לך טוב לנשמה. מה דעתך?