אני ..

אני ..

אני אוהבת את החיים והחיים מחייכים אלי בחזרה .. אני אוהבת לאהוב ופריקית של רומנטיקה וחיבה אוהבת את השמש והשמים הכחולים אוהבת את הירח והכוכבים השחורים ולבנים אוהבת את המפרץ בכל גווניו הכחולים אוהבת את ההרים שצבועים בצבע חום בהיר אוהבת את הדולפנים שמשוטטים להם במימי המפרץ הקפואים אוהבת את העיצים המדשאות הפרחים המדהימים והאדניות הקסומות אוהבת קירות לבנים וגגות אדומים אוהבת לטייל על שפת הים ביחד עם הכלבה שלי אוהבת ללכת לקולנוע ולראות סרטים רומניטים לבדי אוהבת לשמוע מוזיקה שמימית .. מוזיקה שמזכירה לי מלאכים לבנים אוהבת לקרוא ספרים .. בעיקר סיפורי אהבה אוהבת לפנק את עצמי .. אמבטיות שמנים .. נירות ריחניים .. קטורת מרגיעה כוס יין לבן , ארוחה טובה ואפילו מדי פעם פיסת שוקולד קטנה .. אוהבת לטייל בשווקים ,לחוות ריחות צבעים טעמים ואנשים אוהבת לנסוע מידי פעם באוטובוס ..מזכיר לי נשכחות אוהבת הכי לאהוב .. אוהבת את עצמי .. אבל גם אוהבת לאהוב אותך ....

blue love

New member
ואת...

אוהב לראות איך החיים אוהבים אותך.. אוהב לראות את מבטך מלא חיבה.. אוהב לראות את השמש מלטפת אותך...והשמים הכחולים מצלים עלייך.. אוהב לראות את עינייך תרות אחרי כוכב נופל... אוהב לראות אותך יושבת על סלע .. אוהב לקטוף לך פרח...אוהב לכתוב לך שיר.. אוהב לראות אותך מקשיבה למוסיקה שמימית.. אוהב לטייל איתך יד ביד.. אוהב לפנק אותך ... אוהב להרגיש אותך ..כשאת אוהבת אותי... אוהב לאהוב אותך.. blue

אתה .....

אוהבת לראות איך שירים יפים נוגעים ללב שלך ... אוהבת לראות איך אנשים מיוחדים הופכים להיות חברים שלך .. אוהבת לראות אותך מלא אהבה .. ויש לך הרבה במלאי אוהבת לראות איך אתה מתרגש ממילה יפה אוהבת לראות איך אתה מתאהב מרגשות מוקסמים .. רגשות מופלאים אוהבת לראות .. אוהבת להרגיש ... אוהבת שאתה אוהב אותי ... אוהבת לאהוב אותך ..

blue love

New member
אנחנו...

אוהבים להקשיב לאהבה... אוהבים לרקוד לצליליה.. לפעמים ולס איטי.. ולפעמים דאנס פראי.. לפעמים מנגינת לכת.. ולפעמים..את סתם רוקדת..ואז את אחרת..משוחררת..מסוחררת... אוהב לסחרר אותך.. אוהב לראות אותך משוחררת... אוהב לראות אותך אחרת...

yoli

New member
בלו לאב ושרוני.........

מצטערת שאני מתערבת אבל............. מתי אתם נפגשים!? בהצלחה................... ושוב סליחה

blue love

New member
yoli...

קודם כל את בכלל לא מתערבת...זה פורום לא שיחת טלפון..(-: ואני ושרון ניפגשים כמעט כל יום... כאן..בעולם הקסום שלנו..(-: שיהיה לך ערב מקסים yoli .. blue

כן אנחנו ...

אני ואתה אוהבים לקרוא מילים של אהבה ... לכתוב מילים מכל הלב.... אני ואתה אוהבים לחלום ..לפנטז.. לקוות .. ואז להתעורר .. אני אוהבת לראות אותך ...משתחרר לאט לאט .. ונפתח כמו ניצן של פרח מיוחד .. אני אוהבת לראות אותך כמו שאתה ... אוהבת אותך בדיוק כמו שאתה ....

שרון בלו לאב - מהמם

תגידו מאיפוא הכשרון הזה???? חתיכת רומנטים שכמותכם תנו טיפ. יוניתתתתתתת

cici

New member
יונית היי

ברוכה הבאה.(-: אז רק שתדעי אלה הזוג שלנו כאן בפורום, ושנחה עליהם הרוח הם מנעימים את זמננו בסיפורים ושירים של אהבה. מבטיחה לך שתהני גם (-:

חשוב שתדעו משהו

אני כאן כי אני אוהבת לראות ולשמוע ולקרוא רומנטיקה. אך אני רחוקה מזה, אני רצה, ממהרת, לא יודעת לאן, בכלל לא רומנטית, תכליתית מאוד, זאת אני מה לעשות? אבל כיף לקרוא רומנטיקה. אוהבת יונית

moshem74

New member
שרונה...

הייתי מממש איתך את כל מה שאת כותבת...בחיי... מעניין אם את היית עומדת בקצב..... בייי

moshem74

New member
שרונה...

אם הייתי יכול לחבק אותך עכשיו...חיבוק כזה של דב.... הייתי מוחץ אותך על בטוח.

כבר ביקשתי ממך בעבר

בבקשה לא להכליל את הגברים או הנשים בצורה כזאת זה מעליב פוגע ויותר מכל לא הוגן!! שלך בכעס מועט אבל עדיין אוהב אחרי הכל בלוז

למעלה