אני

remezh

New member
אני

למה אתה מסיים משפט ב``אני`` אגואיסט שכמותך... מה זה האני הזה? זה רק אתה נמצא פה בעולמינו ???? בסדר בסדר ,יודעים שזה אתה ,ואתה שבור, ובכלל העולם דיי אגואיסטי שאתה בוכה על מישהו מת אתה בוכה עליו מצטער עליו שהלך מין העולם? או שאתה מיצר עליך על שנשארת בלעדיו ?? ותגעגע אליו.??? ובכלל, למה אתה נותן צדקה לעני מסכן ברחוב? כדי שיהיה לו עוד כופסת סיגריות לקנות? שיהיה לו מה לשתות איזה בקבוק וודקה אולי? או כדי להקל ולהרגיע את מצפונך? ושאתה אוהב ,אתה אוהב ,בגלל שטוב לך לאהוב אותה ? או טוב לך שאתה אוהב ,בלי כל קשר אליה? לא הבנתי את המשפט האחרון ,אבל לא משנה. שאתה קורא סיפור לילד זה כדי שישכיל או כדי להרגיע את מצפונך לומר לך ,``אני אבא טוב``, מה זה ה``אני`` הזה? אל תסיים משפט באני.... וכן ,חזרתי . אז מה אם נעלמתי? אני יודעת שהתגעגת , ראבק , לא אני . רמז.

שבור

New member
רמז דרלינג

אופו ברחת ? לילותי אינם לילות... למה אני כותב אני? זוהי מעין חתימה במקום לחתום בשמי האמיתי קפיש מתגעגע אני (~:

remezh

New member
שבור ,

תחתום ביוליוס, תחתום בקיסר תחתום בנשיקה . למה אני .... ראבק . ולמה לילותיך אינם לילות? אפילו בימים לא ראית אותי . ת`געגעת באמת? לא אני . התכוונתי ,שאני לא מסיימת ב``אני`` רמז.

שבור

New member
בנשיקה?

נכון עדיין לא היה לי העונג איך את רוצה שאסיים כל שתבקשי

remezh

New member
כן ,

תחתום בנשיקה . מה לא מגיע לי? אחרי הכל , אני נעלמתי B-) וכבר חזרתי רמז.

למעלה