אני משוחררת! למי בא להיות ריבאונד?
A A לוןA New member 3/2/14 #3 אני מכיר מישהי שהיתה מתה להיות הריבאונד כאן --> או לפחות להיות ארגז לולדימיר.
ל לולה 123 New member 4/2/14 #16 תגיד A לון כשמנהל בפורום משתמש ברמזים מיניים זה יכול להקרא "הטרדה מינית" ? (הטרדה למה ? כי הוא מזכיר את ולדימיר ולא מביא אותו לכאן ... )
תגיד A לון כשמנהל בפורום משתמש ברמזים מיניים זה יכול להקרא "הטרדה מינית" ? (הטרדה למה ? כי הוא מזכיר את ולדימיר ולא מביא אותו לכאן ... )
A A לוןA New member 4/2/14 #32 אני לא חושב ש"ולדימיר" יכול להיחשב להטרדה מינית- אפילו ברוסיה אבל תשמעי- אם זה מה שמטריד אותך, אז הנה ולדימיררררררררררררררררררר איך עכשיו?
אני לא חושב ש"ולדימיר" יכול להיחשב להטרדה מינית- אפילו ברוסיה אבל תשמעי- אם זה מה שמטריד אותך, אז הנה ולדימיררררררררררררררררררר איך עכשיו?
ל לולה 123 New member 6/2/14 #74 יקירי מבחן התוצאה. רק זה חשוב - מבחן התוצאה. קראת ולא הגיע לא קראת !
A A לוןA New member 4/2/14 #23 כיוונים תעבור את המשרד של אייבורי דלת שניה משמאל, אצל המזכירה הכוסית. (את המשרד של איבורי מזהים לפי התור של הנשים עם קנקני המים ביד שבאו להתראיין)
כיוונים תעבור את המשרד של אייבורי דלת שניה משמאל, אצל המזכירה הכוסית. (את המשרד של איבורי מזהים לפי התור של הנשים עם קנקני המים ביד שבאו להתראיין)
ח חניתה דרלינג New member 3/2/14 #9 מה קרה, לולה? סתם, ברור שאת לא צריכה לשתף, אבל אני מציעה חיבוק לעידוד בכל זאת. ובהצלחה!