אני?

אני?

תמיד כשקראתי על שלשיות זה נראה לי משהו שתמיד יהיה באופק כי לא יהיה לי אומץ.
לוקח לי זמן להתקלף, גם כשמישהו נמצא מולי וברור לי לפחות לפחות ברציונל שזה לא סתם מפגש לקפה –
אני איכשהו תמיד מופתעת שהוא מנסה להצמיד לי נשיקה.. לי ,,,
במפגשים של אחד על אחד אני בסדר, למיטב הבנתי את המפגש, אני נהנית מהאיטיות ההתחלתית של הגישושים עד שקצב הלב שלי מתחיל להשפיע על הקצב שלי היידים והנשימות לא מסגירות את שהגוף רוצה וחפץ, ויש לי רעידות מובילות בכל הגוף, אני יכולה ואוהבת למשוך רגע של מגע לסוג של נצח ולהתמוגג על גמירות שלי כי אני מהמתפנקות לדעת שאני מקבלת עינוג רק כי אני אישה
ואח"כ לפנק את המפנק ולתת תשומת לב מדוייקת לענג רק אותו להכתיר אותו למלך המיטה
נפגשנו בבוקר , התחשק לי קצת תשומת לב, קצת התפנקות של הגוף והתגעגעתי לגבר הזה שלי לידיים המפנקות, הוא אמר שהוא יבוא שוב יותר מאוחר בערב, כי הוא בחתונה באזור אז למה לא,
קצת אחרי חצות צילצול בדלת – והאיש שלי שאני כל חומדת מולי והוא לא לבד, אני מכירה אותו, אייל, - חבר, "לא רציתי שינהג ככה עד הבית.." נשתה קפה ונקפל אותו הביתה.."
יושבים, קפה, החבר מתחיל לנמנם על הספה
"בואי, תקרבי אליי קצת, התגעגעתי מהבוקר, להריח אותך, להסניף אותך"
אני נכנעת לו, והחבר ישן נראה שהוא די שקוע, מיישרת אותו על הספא, מפסקת לו את הרגליים נעמדת מולו, מצמידה לו את השדיים עמוק בפנים, אני אוהבת שהוא מנשק לי אותם מצמיד אום חומק לי אותם, והידיים עוברות מתחת לחולצה, אני בלי חזייה והידים שלו קרות מרעידות לי את הגוף, "בוא למיטה, אנחנו נעיר את אייל.."
הוא משתיק אותי בנשיקה מרים לי את הכותנת, דוחף לי יד לתוך התחתונים, ואני משותקת לתוך עונג מנסה לנשום בשקט, מרגישה את התחתון מוסט למטה, מגניבה מבט לוודא שאייל ישן בכל זאת , אם לרגע הוא פותח עיניים הוא ניצב מולי ערומה סגורה בתוך פיסוק של החבר שלו כשהיידים שלו מענגות אותי, "תרד לי.." והוא יורד, הוא מלקק אותי מוצץ כולי, כאילו הייתי פרי טרופי עסיסי ואני מכורה למגע הזה לרגע הזה לטיפוף הלא נשלט שלי על הלשון שלו, וקצב הלב שלי מתעצם עונג עונג הגמירות הכי טובות שלי הם מהנישקות האלו הירידות החייתיות האלו, התאווה הזו
"שבי עליי קצת, אני אוהבת להרגיש אותך עלייי,,," אני מורידה לו את המכנס, לאט, חגורה כפתורים, נעמדת על הברכיים, הזיין שלו מולי זקור, נושקת לו מכניסה אותו ליניקה לתוכי , קצת לפני, ומושיבה אותו על הספה מתיישבת עליו, מנשקת, מתענגת על התחושה שלו מבפנים, עוצמת עיניים והידיים הקרות שלו מלטפות אותי, הסתכלתי לרגע וראיתי שאייל מביט בנו, נראה שכבר כמה דקות, והיד שלו בתוך המכנס, מתענג אני מחייכת במבוכה, וממשיכה לנשק ולהתענג על האיש שלי שמחרמן אותי וממשש אותי, והוא הבין, ניגש מאוחר, צירף את הידיים שלו לליטוף של האיש, אני רוצה להרגיש גם את אייל בתוכי, זה כל מה שעובר לי בראש, אני רוצה את הזיין הזה, עכשיו, אני מתרוממת, נעמדת בין שני הגברים, מנשקת את אייל והאיש שלי נצמד לי מאחור ואני מרגישה ידיים מלטפות את כולי, עוצמת עיניים, רוצה רק להרגיש, ויש את התחושה הזאת של לשון שיורדת למטה ומוצצת לי את הכוס ואני מסוונרת הידיים והשפתיים והלשון, מי זה מי ואין לי מושג ואני רועדת על מול לשון ואצבעות בתוכי – ואני רוצה שיזיין אותי – רוצה שאייל יזיין אותי והאיש יסתכל עלינו – כמה צעדים אחורה, ואני מושבת על השולחן – האיש ואייל מולי, אני מול האיש מנשקת, כמה ידיים ושני גברים זקורים מולי, מה צריכה אישה יותר מזה כדי להרגיש אישה מולי, שלי, בשבילי,,,, אני עוצמת עיניים "מנשקת את האיש מרגישה זיין חודר לתוכי וזה לא האיש, זה אחר , זו עוצמה אחרת, זה מגע אחר, זה דחיפה אחרת, פותחת עיניים רואה את האיש שלי – מענג את עצמו ואייל בתוכי ואין לי שליטה, אני החננה מזדיינת ומתענגת וגומרת מול 2 גברים,,, אני?

אפשרי

אין לי התנגדות..............

giligil55

Member
השתתפות בתחרות

כדי להשתתף בתחרות יש לשלוח אלי במסר
את הסיפור ואני מפרסמת בשירשור התחרות
כי התחרות היא אנונימית

אחרי שהסיפור פורסם כבר עצמאית בפורום
אין אפשרות לצרף אותו לתחרות

אבל ממש לא נורא שפירסמת עצמאית

בשבוע הבא יתפרסם נושא חדש ואם תרצי להשתתף