אני, NELLY והשנאה....

Syndrom

New member
אני, NELLY והשנאה....

יום שישי...אני שומע לי בסבבה 88 אף.אם, פתאום מגיע שיר של נלי.. תגידו לי אנשים.... אני לא יודע אולי זה אני, אבל צריך פשוט לשים סוף לדבר הזה שקוראים לו נלי.... עזבו אותי עכשיו טאליב לא טאליב (בבקשה אל תתחילו עם זה), בלי קשר, הבן אדם לא עושה, לא מוזיקה ולא ראפ, הוא ניזון מלהיטים עם קצבים זולים (אולי חוץ מהשיר Country grammer שהוא יציאה חמודה), האלבום שלו מתחת לכל ביקורת, אבל האבסורד הגדול והשמן הוא שהוא מקבל כ"כ הרבה התייחסות מעבר למה שמגיע לו, ולפני שאני מבין מה קורה כל טראנסיונרי השכבה רוקדים בטרנסיונריות אידיוטית ל E.I (יכול להיות שמכאן הסיבה), והדבר המבעס הוא שזה היצוג שאנשים מקבלים לראפ. דעה אישית הבן אדם מייצג כל מה שאני שונא בראפ מא´ ועד ת´. אז השאלה אליכם... מה דעתכם על זה? האם לעשות שירים סתמיים תוך כדי הגייה דרומית מעצבנת בשביל לקבל תשומת לב היא נכונה? סוף ההודעה.. מומי מנגן את "The Roots - The next movment" .. אני נרגע, חושב לנסות להשוות בין השניים ומחליט שלא כדאי להתחיל....

2gt

New member
לדעתי אתה קצת מגזים

הוא לא עד כדי כך נורא איך שאתה מציג אותו הדבר המעצבן אצלו שכל השירים נשמעים אותי הדבר כלומר באוטו פרייז ולדעתי זה משעמעם. אני גם לא ממש חולה על הראפר הזה אבל זה עניין של טעם. מה שטוב שאת השירים שלו כיף לרקוד (עדיף צמוד צמוד עם איזה כוסית)

Curly

New member
ממש לא הבנתי משהו...

זה שאתה לא אוהב את נלי זאת זכותך אבל אני רוצה להגיב על משהו אחר שקיים פה בפורום מאוד: אתה ממש קנאי למוסיקה "שלך"!! נכון ערסים רוקדים למשהו שהוא לא ממש ראפ ואומרים שהם אוהבים ראפ אבל מה זה משנה לך???????. אחרי הכל עולם חופשי, אם אני אקשיב כל היום למוסיקת טלטביס ואגיד שאני אוהבת את זה כי זה רוק כבד אתה לא תגיד כלום... טל

Syndrom

New member
ל- Curly...

ידעתי שיקום הגאון שיתחיל עם "מי אתה חושב שאתה", למרות שביקשתי במיוחד בהודעה לא להתחיל עם השטויות האלה.. אז לא דיברתי על נלי בהשוואה לאחרים, ולא זילזלת באנשים אחרים שכן שומעים אותו ולא בדעות שלהם, כי אם לא הייתי מעוניין בדעות של אחרים לדעתך הייתי מעלה את השאלה ל*דיון*(!) בפורום? לכל אחד יש דעה אבל אל תתחיל/י עם השטויות של "אתה ממש קנאי למוסיקה "שלך"!! " כי לא דיברתי על המוזיקה "שלי" בגרוש... ולג´ורג´... גם נכונה הטענה שהפרייזינג שלו נשמע זהה בכל המילים, זה אחד הדברים שמעצבנים אותי..

s.n.o.o.p

New member
בדיוק ...

"הראפר" נלי (שלא בצדק זכה בפרסי ה mtv ) מוציא שירם מכוערים בקצב הסגנון השמח עד כדי בחילה שלו מעצבן. ( מה לא???) תעשו טובה תאזינו ל ja rule S.N.O.O.P

עוNר

New member
WORD UP!

אני מסכים 100%, כי גם לי אישית לא מפריעה עובדת קיומו של נלי (טוב, אולי קצת... :) מה שמפריע לי במיוחד שנלי הוא מבין היצוגים הבולטים שיש עכשיו להיפ-הופ. ילדה מהשכבה שלי שואלת אותי אם אני אוהב היפ-הופ, אני אומר לה שכן, אז מה היא שואלת אותי? "אתה אוהב את NELLY או EVE?" -זה מה שהם שומעים, וזה מה שהם חושבים שזה היפ-הופ. מכל הסינגלים המעולים שיצאו השנה, עשו מ-E.I. איזה מינימום סינגל אלוהי, למה?!!?!?!?

RUFF-RYDERS

New member
מה?!?!?!?!?

תגידו לי מה איתכם??????? זה אחלה ראפר ואני מת אליו יש לו שירים יפים והכל סתם שטויות הכל נו אז מה שהוא לא דומה לאחרים זה מה שיפה בזה RUFF-RYDERS-שחושב שנלי הוא ראפר ע-נ-ק

s.n.o.o.p

New member
אחלה ראפר אבל השיר סביר

מסכים על ja rule אבל הביצוע נחמד לא יותר מידי טוב נ.ב נלי לא ראפר ענק למי שרוצה לראות איך האלבום האחרון של ja rule נראה תסתכלו בקובץ המצורף. כבוד. s.n.o.o.p

למעלה