אני lvl100 [אני חורש]

avishai222

New member
אני lvl100 [אני חורש]

מה מבאס יש לי קצת כסף יש לי רק 40 mil קצת נכון _______________________________________________________________ תורידו מייפל ישראל שווה ________________________________________ ממני: אבישי

Don Nirtin

New member
מה הפואנטה בדיוק, אבישי?../images/Emo87.gif

מזל טוב על רמה 100 זה דבר ראשון. 40 מיל זה יחסית בסדר גמור אבל היה עדיף אם היה לך קצת יותר מזה.

אם אתה במייפל ישראל....

למה אתה כותב כאן? (במיוחד כ"כ הרבה שירשורים שנפתחו על ידך) כולם כאן בגלובאל ומתכוונים להישאר אלא אם יחסמו ישראלים מהמשחק (מה שאני רואה שמתקרב אלינו) ויש כאלו שהיו הורגים (אולי איזה חילזון מקסימום פטריה
) בישביל 40 מיליון (שוב לא במיפל ישראל שהוא סתם מעפן ועוד לא הגיע אליו אראן)

Macbook

New member
לא יחסמו את הישראלים בקרוב.

אלא אם כן יוסיפו את ישראל לרשימת המדינות של EMS וגם אז זה לא יהיה באן IP. בינתיים אנחנו בגלובל ואנחנו נשארים.

SimsY

New member
לא יוסיפו את ישראל בחיים ל-EMS

אם הם היו חושבים שישראל נמצאת באירופה הם היו עושים את זה כשמייפל אירופה יצא באפריל 2007. וחוץ מזה הם אמרו אז בפירוש למי ששיחק בגלובל כשאירופה יצא שמי שכבר פתח דמויות לא יצטרך להתחיל מחדש - אבל מי שירצה להתחיל חשבון חדש יצטרך לעשות את זה כבר בגרסה של האיזור שלו זה יהיה די אידיוטי אם מישהו יתאמץ ויקנה מלא NX וציוד והכל ואז פתאום נקסון יחליטו שהם פותחים גרסה חדשה אז הופ הכל נעלם והוא צריך להתחיל הכל מחדש - לא נראה שיש מישהו אחד שיסכים לדבר כזה יש גבול לפראייריות של אנשים.

SimsY

New member
מייפל ישראל דפוק

האחיינים שלי הורידו - אתה הורג חילזון אוטומטית אתה מגיע ללבל 100 תוך שעה אתה גומר את כל המשחק. ולגבי הכסף - באמת צריך עוד הרבה כסף כדי לקנות את הספרי מאסטרי

למעלה