אני

וונקי

New member
אני ../images/Emo163.gif

אחרת לא הייתי עושה את מה שעשתי היום בית ספר. אני עדין לא יודעת למה עשתי את זה. אבל אני כן יודעת מה הייתה הסיבה לזה. אוקי אז ככה היום לשכבה שלנו היה את "יום התותים הגדול" ומה שעשנו ביום הזה היה חומר מאוד חומר שתינו אלכהול בזמן לימודים. אני עדיו לא יודעת למה ההלכתי כמו טמבל אחרי שאר השכבה לשתות איתם למרות שלא שתיתי הרבה אבל בכול זאת שתיתי למרות שלא ידעתי שתיתי כי הם יכנסו לתוך הקולה טקילה וברגע שמתי לב לזה מיד הפסקתי לשתות לקחתי את חבר שלי לפני שגם הוא יפול בפח והלכתי מי שם לכיון הדשא של בית ספר. אבל בדרך תספה אותי המכנת שלי והתקשרה לאמא שלי להגיד לה שאני שתיתי. אז עכשיו אני גם מושעת ליומים (שלישי רבעי) וגם אסור לי לפגוש את חבר שלי עד הודעה חדשה. בקיצור הרסתי לעצמי את כול סוף שנה בגלל טימטום הזה ועדין כואב לי הראש מי זה כי אני ממש לא רגילה לשתות. אני לא יודעת למה אני מבלבלת לכם במוח בשטיות. אבל מה שכן אחרי שעשתי חושבים אני יודעת למה עשתי את זה אבל אני לא רוצה לכתוב על לגיבי פורום למה הלכתי לשם בכלל. מה שכן ביום חמשי אני הולכת לדבר עם מחכנת שלי ולהגיד לה למה עשתי את זה כי אני לא יכולה להגיד לאמא שלי למה עשתי את זה. אני רק מקווה שאני לא הולכת להרוס לעצמי עוד קשר עם מישהו שאני מאוד אוהבת רק זה חסר לי עכשיו להפריד מי חבר שלי בגלל זה.

את לא טמבלית..

אז שתית ותפסו אותך...חפיף,לא נורא....אז את תושעי מלימודים{הלוואי עליי} זה לא סוף העולם...ועד מתי לא תראי את חבר שלך?..שנתיים??..לא! אז הכל יהיה בסיידר חומד..אל תדאגי. חחחחח....ביוש לך בינתיים, דרוש.{מסטולה אבל לא משתייה....חחחח}

וונקי

New member
עונה לך בכייף

אני מושעת מי בית ספר וזה רע מאוד רע כי זה סוף שנה וזה י"ב עד מתי אני לא יראה את חבר באופן עקרוני עד יום חמשי כי אז אני חוזרת לבית ספר. אני לא יכול לפגוש אותו עד שאמא שלי תראה שאפשר לסמוך עלי וזה יקח המון המון זמן. מה שאומר שמחכה לי פסח אורך מאוד כי את חבר שלי אני לא יכול לראות וזה כמעט בטוח היה בסדר אני לא יודעת בקשר לזה

נינושש

New member
אל תידאגי יהיה בסדר..

קודם כל את לא טמבלית.. את לא שתית מרצון.. שמו לך טקילה בקולה את לא אשמה!! תדברי עם המחנכת שלך ותסבירי לה הכל.. וזה יסתדר אני מקווה... כמה זמן יאסרו עלייך לפגוש את חבר שלך.. לא נראה לי שהרבה זמן... לא ייכולם להחזיק אותך לנצח.. יהיה טופפפ... בייוש נינוששששש.......

וונקי

New member
את לא מכירה את

אמא, אמא שלי כבר הרסה לי קשר אחד בגלל שהיא לא סמכה על חבר שלי ואני לא רוצה שזה יקרא שוב. למזלי הרב החבר שלי רוצה לדבר עם אמא שלי ולהגיד לה מה באמת הלך שם. אפשר להחיזק אותנו לנצח ושנפגש רק בית ספר אבל אנחנו תמיד יכולים להשאיר בית ספר מעבר לזמן לימודים בשביל להיות ביחד. אני ישרוד לא לראות אותו שישי שבת הזה ושישי שבת הבאה . הכי חושב לי שפסח נוכל להפגש איפלו עם זה היה בתים אחד של השני.

יהיה טוב מתוקה

תסבירי למחכנת שלך שאת לא אשמה בזה וששמו לך את זה בקולה וגם לאמא שלך... השעו אותך מהבצפר כי מבחינתם זה חמור אבל בתכלס זה לא..! את לא תראי את חבר שלך עד שתחזרי לבית הספר ואני מקווה שזה יעבור מהר..! תדברי עם אמא שלך ותסבירי לה שזה לא היה בכוונה.... ואני מקווה שהיא תבין אותך ותחזיר את האמון שלה בך מתוקה.. רעותי תותי 1............ תנו חיוך הכל לטובה :)

וונקי

New member
עונה לך

נכון זה לא היה באשמתי אבל בכלל לא הייתי צריכה להיות שם בכלל. אמרתי לאמא שלי שלא הייתה לכוונה לשתות למרות שבהתחילה כן רצתי לשתות אבל בכול זאת לא הייתי צריכה לשתות שם. למכחנת שלי אני יספר סיפורים למה עשתי את זה ולמה עשתי את זה כי יש סיבה מאחורי זה. וזה מאוד חמור מה שעשנו חצי שכבה השתכרה שם לגמרי. אני מושעת כי אני בעצמי הייתי שיכורה קצת כי כמו שאמרתי אני לא רגילה לשתות בכלל ובטח שלא בבוקר. זה מאוד חמור כול עניון הזה עברנו על חוקים של בית ספר וחטפנו על זה על ראש עם אמא שלי דברתי היא כועסת אבל היא הבינה שאת לקח שלי קבלתי וכנ"ל לגיבי הענוש אני פשוט יתנהג כמה זמן כמו ילדה טובה וילמד כמו שצריך ולא יכנס לעוד צרות ואז אולי אני יכול לפגוש את חבר שלי.

sh53

New member
למדת את הלקח שהיית צריכה ללמוד

אמנם בדרך הקשה ואמנם בדרך לא נעימה, אבל למדת. אני בטוחה שעברת דברים אחרים שהיו מבחינתך יותר קשים ועברת אותם יפה מאוד, אז זה קטן עלייך ובטוחה שהזמן יעבור מהר (יודעת שלפעמים הזמן עובר לאט דווקא כשלא נפגשים, אבל בסה"כ יש המון ימים בשנה וכמה ימים בפסח לעומת כל השנה זה קטן, אז לא לקחת את זה קשה).

וונקי

New member
בהחלט למדתי את לקח שלי

למדתי אותו בדרך מאוד קשה להיות מושעת מי בית ספר זה לא כזה נורא כי זה לא ימים חושבים גם ככה. נכון עברו עלי דברים נוראים מי זה ועברתי אותם זה נכון.אני גם לא חושבת שאמא שלי לא תן לי לא לראות את חבר שלי כול פסח כי היא תשגע עם היא תעשה את זה. אני פשוט יתנהג כמו ילדה טובה ובוגרת ויעשה כול מי שהיא רוצה ואז אני מקווה הכול היה בסדר

למעלה