אני

אני../images/Emo13.gif

קצת בכללי שם: רוני פירסינג: קעקועים: אין! גובה: לא זוכרת! מידת נעליים:
צבע שיער:חום אחים/אחיות: יש.אח אחד מעצבן!(והוא הגדול
) בת כמה את נראית:15 אבל אני בת 11 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות: עברית,אנגלית וספרדית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:מסיבת פיג'מות של סמדר שיר סרט מושכר שראית: לא זוכרת! סרט בקולנוע: סקובי דו 2 שיר ששמעת: עכשיו אני שומעת את "הלב" של בוסקילה השיר שנתקע לך בראש: "הלב" של בוסקילה הדיסק שקנית: סוד של רוני דואני הדיסק ששמעת: מאיר בנאי
האיש שהתקשרת אליו: בן דוד שלי כי היה לו יומהולדת האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: אמ"ל איש שחשבת עליו: מי שהו שאני חולה עליו! האם את/ה דלוקה על מישהו:בטח! את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לפעמים(בערך...) את/ה רוצה עוד פירסינג: לא! את/ה אוהבת רכבות הרים:כן! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אולי... להרוג אנשים: נגד! עישון אצל בני עשרה: נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד! האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא בדיוק בת.על הכלבה שלי שמתה אתמול
אי פעם בכית על בן: כן.על סבא שלי שמת אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: מלא נשבר לך הלב: לא זוכרת שברת לבבות: לא שברתי,אולי פעם אחת... השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: כמעט כולם! סרט מצויר: אחי הדוב
קורנפלקס: צ'יריוס מסטיק: אורביט.התחפשתי לזה פעם
צבע: כולם!(במיחד סגול) יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף:ראשון ג´לי:
תכשיט: שרשרת שסבא שלי ז"ל הביא לי חורף\קיץ: חורף בחדר: הארון והמיטה והשידה האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: חברות מהכיתה צעק עליך: אף אחד שלח לך אימייל: חברה שלי האם אי פעם.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג´מה? כן
בכית בסרט? כן היית על במה? בטח! חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים: שיר אהוב: המון... אוכל אהוב:ממתקים... תוכנית אהובה: אמ"ל,השיר שלנו,כוכב נולד... ספורט אהוב: שחייה... תחביב: ריקוד,שירה ... זמר/זמרת/להקה אהובים:אין ספציפים עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו?לא זוכרת
תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? לא יודעת סתיו או אביב? סתיו מסנג´ר או אייסיקיו?שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? ? תיכון או אוניברסיטה?
אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? את עצמי צורחת
ריח האחרון שהרחת? בושם הספר הקרוב אלייך, עמ´ 103, שורה 17. מה כתוב שם?"דמיונך הוא פורה,וגדדול עד מאוד,אך לפעמים גם יש בו צרות,גם אהבה וחיבה,גם חיוכים,מזל רע ואולי גם טוב,אך לפעמים אתה מדמיין גם דברים רעים..."זהו איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי מלא! במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מחר והוא בגאוגרפיה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו-יהודה,אגוס...

love amor

New member
יניבבבבב../images/Emo46.gif

מזה נכנסת לשניה לא הספקתי לענות וברחת?!?! פויה

k a b o o k

New member
לאאאאא!!

זה היה בטעות, המחשב נדפק לי והייתי צריך לעשות לו ריסט.. אני בטיסההההההה מתחבר!!

למעלה