אני COOL נכון?
מ מיקגאפ New member 15/5/03 #3 איזה חמוד ו-Cool הבן שלך../images/Emo47.gif בטוח שיהיו לו מליון מעריצות. דרך אגב - מה החלטת בסוף לגבי הנסיעה?
איזה חמוד ו-Cool הבן שלך../images/Emo47.gif בטוח שיהיו לו מליון מעריצות. דרך אגב - מה החלטת בסוף לגבי הנסיעה?
ת תמרה* New member 15/5/03 #5 אני כנראה נוסעת מדטבר על עוד הרבה זמן, והייתי צריכה לתת תשובה בכל זאת. אם בסוף משהו ישתנה ואחליט לא לנסוע ,מקסימום אני אפסיד מקדמה קטנה שאני אשלם החודש.
אני כנראה נוסעת מדטבר על עוד הרבה זמן, והייתי צריכה לתת תשובה בכל זאת. אם בסוף משהו ישתנה ואחליט לא לנסוע ,מקסימום אני אפסיד מקדמה קטנה שאני אשלם החודש.
ק קרן^ New member 15/5/03 #4 ../images/Emo6.gif איזו תמונה חבל"ז!! חחחחחח../images/Emo6.gif הוא קוווווווווווווווווולללללללללללל בהחלט
../images/Emo6.gif איזו תמונה חבל"ז!! חחחחחח../images/Emo6.gif הוא קוווווווווווווווווולללללללללללל בהחלט
D dafgol New member 15/5/03 #6 אני מתה ממנו ../images/Emo99.gif יו....זאת אשכרה תמונה לפרסומת. ברצ'וק שלך משו משו
מ מתרגשת New member 15/5/03 #13 אני מכירה הרבה חדגבים חמודים אז מבחינתי זו ועוד איך מחמאה... אבל אני אשנה אותה במיוחד בשבילך.. בר פשוט מקסים ו- cool ביותר.... פשוט מקסים
אני מכירה הרבה חדגבים חמודים אז מבחינתי זו ועוד איך מחמאה... אבל אני אשנה אותה במיוחד בשבילך.. בר פשוט מקסים ו- cool ביותר.... פשוט מקסים