אני תקועה!

infatuation

New member
אני תקועה!

הראיתי לכם את הציור שהתחלתי, מאז לא התקדמתי בכלום חוץ מאשר לנסות עוד ועוד סקיצות.. כל מה שיוצא לי יוצא נורא הומוריסטי או נורא מילולי. ואז יצאו לי שתי סקיצות יחסית טובות אבל הן נורא סוריאליסטיות ויש לי בעיה עם ההגדרה הזו. אני אעלה את הציור שוב ואת הסקיצות.. סתם אם יש לכם רעיון שיכול לעזור לי. אבל מעבר לזה, מה אתם עושים במצבים כאלה? איך מצליחים לצאת מהתקיעות הזו?

יNOT

New member
זה דווקא לא רע...(לדעתי לפחות)...

הבעייה היא שמהסקיצה הזו אני לא ממש בטוח מה רצית שאני אראה... ולכן אני אשתף אותך במה אני רואה, אני רואה כד,כאשר הייצוג של איבר המין משמש לו לידית, נמלים מטפסות על הצד, ואיזה סוג של שתיל בתוך הכד. לדעתי, אם הביצוע היה יותר מושקע, היה ניתן לקבל סוג של חוויה, אני אסביר: אם היה ניתן להבדיל שהכד הוא כד זכוכית, והשהשתיל,אדמה אכן בתוך הכד. כמו כן היה לזה אפשרות של סדרה או לכל הפחות דיפטיך, כאשר אחד הלוחות היה הייצוג שציינתי קודם(שדיי תואם למה שעשית) , והשני היה, אותו הכד שוב, רק עם לדוגמה..שני כדורים/קלמנטינות בתוכו, ובמקום נמלים וריקבון, משהו אחר... אוליי משהו שקשור לפוריות(פרח, פרפר,וכו... ) את יכולה להמשיך את הרעיון של הצגת האיבר מין, בפרשנות נוספת ע"י הקצנת גודלו, או לנסות לייצג מבנים ארכיטקטוניים שבעלי צורה דומה... כמו כן, יש עבודות מאוד מוכרות, של אמן בשם klaus oldenburg שאוליי יתנו לך השראה על דרך שונה להסתכל ולהציג אובייקט... בהצלחה. *אוליי כדאי לציין בכותרת השרשור, שמדובר בייצוג של עירום, יש שיכולים למצוא העיסוק בעירום לכזה שמצדיק אזהרה מוקדמת.

iwata018

New member
מה התכלית של העבודה ?? אמנות לשמה .........

או עבודה להגשה עם הקשר מסויים ?....בכל אופן , אם זה עבודה אישית וזה תקוע...להשאיר בצד ולעבור לדבר הבא . אסור להילחם בזה יותר מדי מכיוון שהדבר הופך להיות מאולץ וחסר מעוף . שימי את זה בצד ואם תבוא המוזה , קבלי אותה באהבה

infatuation

New member
גם וגם...

זו הגשה, אבל התרגיל הוא "תעשו מה שאתם רוצים". אז אני יכולה להניח לזה קצת, אבל עוד חדשיים יש הגשה וזה בכל זאת שמן..

iwata018

New member
קחי דוגמא מה-gps ............................

שאומר בקול צלול וברור : חישוב מסלול מחדש !!תקיעות בעבודה היא בדרך כלל תוצאה של עליה על מסלול ששגוי מלכתחילה . הטעות היא שאנו מנסים לפעמים להתעקש להמשיך בו רק מעצם העובדה שכבר התחלנו והלא "צריך לסיים משימות בכל מחיר" !! מנסיון אני יכול לומר לך שלעיתים רצוי פשוט לעזוב וללכת לכיוון אחר וזה נכון בכל תחומי החיים , על אחת כמה וכמה , באמנות !!.......................................................................בהצלחה.

roni yoffe

New member
אם התרגיל הוא: "עשו מה שאתם רוצים"

למה שלא תגישי את זה כמו שזה?..... מה תקוע בדיוק? למה זה לא מוצא חן בעיניך? או מה היית רוצה לשפר? נסי לכתוב לעצמך מה הרעיון שאת מנסה להעביר בעבודה. מה את מנסה להארות לצופה. אם יש לך קונספט - הוא חייב להיות ברור. גם ברמת הסקיצה. אני חושבת שאם הייתי היום במסגרת של לימודים אקדמאים והמורה היה אומר לי להגיש עבודה בנושא: עשי מה שאת רוצה. הייתי הולכת הבייתה להשלים שעות שינה.. או ללמוד מקצוע כלשהו.

infatuation

New member
תודה על כל התגובות

נראה לי שדווקא הצלחתי למצוא דרך להתקדם עם זה. אראה בהמשך

למעלה