אני תקועה.........

מאו יין

New member
אני תקועה.........../images/Emo10.gif

טייגר.. זוכר שכתבת לי על "מילכוד 22"... אני די בטוחה שגם אתה כמו הרבה מאוד אנשים טוען שחשיש הוא לא סם שממכר פיסית ואם אתה מפסיק לעשן אותו אז לא תחווה שום תופעות לוואי פיסיות,יכול להיות שאדם (לדוגמא אני) יפתח תלות נפשית כל כך גדולה וחזקה לחשיש או גראס (לא משנה) שניסיון להפסיק ילווה דווקא כן בתופעות פיסיות כמו סוג של תופעה פסיכוסומטית (כאב בטן לדוגמא שהמקור לכאב נמצא בראש כתוצאה ממתח) אוף הייתי ממשיכה אבל מתפוצץ לי הראש וכך היה כל הסופ"ש
לכן לא כל כך הייתי פה.... יום טוב!!!!!!

קשכפית

New member
אני חושבת ש"מילכוד 22" זה משהוא

שתוקף אותנו המון בחיים, בכל מיני שטחים. ואני מאמינה שהתלות היא באמת נפשית, אותו הדבר לכל הרגל אם זה לחשיש, או סיגריה, שוקולד ועוד.. שיש משהוא שאוהבים ורגילים לעשות זה קשה להיפטר, קחי למשל סיגריות רגילות, ותראי עד כמה קשה להיפטר מההרגל הזה! התופעה הפיזית יכולה אפילו להיות תוצאת לוואי של הסיכסוך הפנימי הזה, שחלק רוצה וחלק רוצה להפסיק, ההתמודדות מעייפת, המתח והמלחמה הפנימית גם. זה זה מה שאת מרגישה לדעתי. מחזקת אותך!!! שיהיה לך יום טוב
קשכה

נעמי גל

New member
אני רוצה לעמיד אותך על טעותך

הי קשכפית, סיגריות רגילות מכילות נקוטין שזהו החומר הממכר שבהם,החודר לנו אל מערכת הדם וכך גורם להתמכרות. לעומת זאת החשיש ודומיו אינם מכילים חומרים ממכרים (למעט העובדה כי בשנים האחרונות הסוחרים מוהלים את התרכובת הטבעית בכל מיני חומרים כימיים הגורמים לתופעות שונות אצל המשתמשים, וגם למצב של התמכרות,אומנם לא לחשיש עצמו אלא לחומרים המוחדרים אליו.) הבדל נוסף בין השניים הוא העובדה שסיגריות רגילות הם סם חוקי!!! החשיש וכל השאר לא!! אבסורד אבל זו המציאות- וזאת אל אף מחקרים שהוכיחו כי הסיגריות הרגילות מזיקות יותר............. הגמילה מסיגריות הינה פיזית כי הדם שלנו הרגיל לקבל את הניקוטין חש בחסרונו, ולכן ברוב המיקרים ממליצים על גמילה מעישון באופן הדרגתי. הגמילה מחשיש הינה נפשית ולכול הדעות הוא אינו ממכר!!! שוב תודה על התגובה הקודמת שלך לסיפור של אחי - שלכם, נעמי.

myofer

New member
ממכר נפשית

עישון אינטנסיבי (כל יום כל היום) של חשיש וכו´ גורם להתמכרות נפשית.

yoav2002

New member
אני מניסיון של עישון שנים טוען ש

החשיש והגראס כן ממכר פיזית גם כן וכמובן נפשית מאוד ממכר בשבוע הראשון להפסקתי לעישון גראס וחשיש לוותי בהזעות לא נורמליות בלילה הייתי מתעורר פעמיים בלילה כדי להחליף גופיה תחתונים וסדינים אז מי יכול להגיד לי שזאת לא התמכרות פיזית אני מדבר על שימוש יום יומי בגראס וחשיש את הבולשיט הזה שזה לא ממכר אכלתי בהיותי נער בן 16 שרצה לנסות דברים חדשים בחיים יום מוצלח לכולם והרבה הרבה טוב ואהבה והצלחה אוהב אתכם יואב

למעלה