אני תמים...

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
אני תמים...

כשגרתי בצפון ויצאתי מהארון, ההורים שלי אמרו לי שהם מקבלים אותי כמו שאני, עכשיו אני כבר כמעט חודש גר שוב עם ההורים ואני חייב לעוף מפה, כל הזמן הם עוקצים אותי, הם מתביישים בי, אפילו האחים שלי צוחקים עליי, נראה לי שבקרוב אני אתפוס את מקום הספסל העירוני ואתגורר שם...נטול עצות לחלוטין...

BlueCat

New member
אייל,

ניסית אולי להסביר להם את המצב שלך? אני לא חושב שיש הורים שהיו רוצים שהבן שלהם יעזוב את הבית לרחוב בגללם.

white star

New member
לפני שאתה עושה צעד קיצוני...

תעצור רגע , תיקח אוויר. תזכור שהתגובה שלהם יכולה להיות ממבוכה , שהם לא יודעים איך "לאכול את זה" שאתה הומו. אתה יכול לחכות עד תום הסערה אתה יכול לתפוס שיחה איתם להגיד להם שלא נוח לך ושירגעו או שתחזור לאיפה שהיית כי הבנתי שרק חזרת לבית הורים בכל מקרה... היה חזק! שלך

ELP

New member
ממממ...

יכול להיות שזה רק מהמבוכה, ואולי זה גם בגללי, יכול לןהיות שלשים לק ואיליינר ליד ההורים זו טעות, למרות שככה אני אוהב... הבעייה שאין לי לאן לחזור, השכירות שם נגמרה וכך גם הכסף שלי, הפיתרון הכי טוב בשבילי כרגע אני חושב שזה איזה הוסטל איפשו... כרגע אני מסתגר בחדר שלי רוב הזמן, יש לי כאן את כל מה שאני צריך...

דרור22

New member
תבוא תגור אצלי.......

ההצעה יכולה היתה להיות תראלית ת- אומנם אסור לי להכניס דייטס הביתה.... חכה חודשיים ובוא לדירה שלי...

.m

New member
איילי,

לקח לך (כמעט) 24 שנה לקבל את עצמך. אתהלא חושב שכדאי לתת להורים שלך עוד קצת זמן? בינתים אתה יכול להעיר להם שהעקיצות האלה לא ממש נעימות לך.
mai

resputin

New member
איילי.

אני חושב שמאי צודקת, כי סך הכל זה אולי קצת קשה להם. בקשר לעקיצות, אתה פשוט חייב להושיב אותם לשיחה, ובצורה המנומסת ביותר תרמוז להם (או יותר נכון תאמר) שזה אתה, כמו שתמיד היית ואתה לא תשתנה, ככה שציניות ועקיצות לא יעזרו. מה שכן, אני חושב שבאיזה שהוא מקום, אתה רוצה שהם יעירו לך, למה? כי למרות שתאה יודע ש´פתאום´ זה התחיל להפריע להם, אתה עדיין לא ממש דופק חשבון (שזה דבר טוב, לפחות הפעם), אבל עדיין- שים את זה על אש קטנה. מה זאת אומרת אש קטנה? זאת אומרת שלא תשנה את סגנון החיים שלך, עדיין תביא גברים הבייתה\ כל דבר אחר שאתה עושה -אבל פשוט אל תתן להם את המקום להעיר, אני לא אומר להגניב את הגברים מהחלון- או להתלבש לשאדו בצורה אחת, לצאת מהבית ולהחליף בגדים (תשמרו משהו לנו, הצעירים עם ההורים ההיסטריים
) א-ב-ל... תראה, אם אתה מתכוון לשים לק, או אייליינר, פשוט אל תשים את זה לידם, תיתן להם ספייס. איילי, אתה אדם מקסים- ואת זה הבנתי אחרי שדיברתי איתך מספיק זמן. עכשיו תמצא עבודה ולא תהיה כל הזמן בבית, והם ירדו לך קצת מהגב, ו..בקשר לאחים שלך.. נו טוב, אתה יודע את עמדתי -אתה יפיפה, פשוט.. תשתיק.

למעלה