רוב הזמן נח
Well-known member
אני לא יודע למה אומרים שזה הכי טוב. הטונה במים בקופסה הצהובה הרבה יותר טעימה. ומבדיקה לאורך זמן, גם יותר זולה.
סליחה שאני הורס לך.אני לא יודע למה אומרים שזה הכי טוב. הטונה במים בקופסה הצהובה הרבה יותר טעימה. ומבדיקה לאורך זמן, גם יותר זולה.
עשו מבחן טעימה בצינור. הרוב בחרו את וילי פוד. היא פשוט טעימה יותר. מבחינתי טונה ושמן לא הולך יחד.סליחה שאני הורס לך.
אתה לא יכול לקבוע מה יותר טוב, אלא רק מה יותר טוב לטעמך.
לטעמי, באופן כללי, טונה במים היא חסרת טעם.
ואכן, טונה סטארקיסט היא באמת מהסוג הטוב ביותר, לטעמי!!!
אין צורך במפעלשזה קצת מוזר. כי בטונה בקופסה צריך מפעל לייצר אותה ולשים בקופסה. טונה קפואה צריכה פחות עבודה.
לא אתווכח איתך על טעמך, אותי ממש מגעיל טונה במים, ללא טעם.עשו מבחן טעימה בצינור. הרוב בחרו את וילי פוד. היא פשוט טעימה יותר. מבחינתי טונה ושמן לא הולך יחד.
אני אוכל רק במים או קפואה בתנור. אפילו טונה עם אבוקדו זה בעייתי בשבילי.
השמן/ שומן במזון משמש כמגביר טעם. אם שמים למשהו מתוק שומן, זה מגביר את המתיקות. כי השומן גורם לסוכר להיות יותר זמן על בלוטות הטעם בלשון. לטונה יש טעם מסוים שאני יכול לסבול ואפילו לאהוב, בכמויות מסוימות. אבל אם זה מגיע עם שמן כלשהו, זה יוצר הגברה של הטעם שזה ממש עיוות של הטעם המקורי של הטונה וזה מגעיל אותי.
טונה זה דג שחי במים מלוחים. לא בשמן. אז למה באכילה מטביעים אותו בשמן? ואם שמן, אז למה שמן צימחי זול? למה לא טונה בשמן טונה? או טונה בשמן כבש?אין צורך במפעל
לא אתווכח איתך על טעמך, אותי ממש מגעיל טונה במים, ללא טעם.
אם הטונה חי במים מלוחים מדוע אינך אוכל אותו טבול במים מלוחיםטונה זה דג שחי במים מלוחים. לא בשמן. אז למה באכילה מטביעים אותו בשמן? ואם שמן, אז למה שמן צימחי זול? למה לא טונה בשמן טונה?
כשאני אוכל טונה במים בקופסת שימורים, אני אוכל טונה במים עם מלח.אם הטונה חי במים מלוחים מדוע אינך אוכל אותו טבול במים מלוחים
כשאוכלים טונה בתנור או במים, טועמים את הטעם הטבעי של הטונה. השמן והשומן משמשים כמגביר טעם במזון. אם למשהו מתוק מוסיפים שומן, זה הופך אותו למתוק יותר. כי חלקיקי המזון בגלל השומן נשארים יותר זמן על הלשון. בטונה קורה אותו הדבר בגלל הוספת השמן ונוצרת הגברה של הטעם של הדג, שברוב המקרים אומרים שזה רע. לכן בדגים משתמשים בלימון גם בבישול ובאכילה וגם בהשריית הדג לפני ההכנה. על מנת להפחית מטעמו הרע.אין צורך במפעל
לא אתווכח איתך על טעמך, אותי ממש מגעיל טונה במים, ללא טעם.
כאשר אוכלים טונה בתנור נצרבים וגם לא נוח, טונה במים היא חסרת טעם!כשאוכלים טונה בתנור או במים, טועמים את הטעם הטבעי של הטונה. השמן והשומן משמשים כמגביר טעם במזון. אם למשהו מתוק מוסיפים שומן, זה הופך אותו למתוק יותר. כי חלקיקי המזון בגלל השומן נשארים יותר זמן על הלשון. בטונה קורה אותו הדבר בגלל הוספת השמן ונוצרת הגברה של הטעם של הדג, שברוב המקרים אומרים שזה רע. לכן בדגים משתמשים בלימון גם בבישול ובאכילה וגם בהשריית הדג לפני ההכנה. על מנת להפחית מטעמו הרע.
אז אפשר להוציא את הטונה מהתנור לפני שאוכלים אותה.כאשר אוכלים טונה בתנור נצרבים וגם לא נוח, טונה במים היא חסרת טעם!
אם זה טעמך אז יבושם לך.
מגעיל!!!אז אפשר להוציא את הטונה מהתנור לפני שאוכלים אותה.
תנור זה קשה.מגעיל!!!
מי שרוצה טונה אמיתית, זה רק דג חי שנמכר קפוא. אני שם בתנור עם קצת מלח ואוכל חלק ממנו כשהוא עדיין ורוד/ אדום מבפנים. טעים.פילטונה לרוב לא מאכזבת גושים גדולים ולא דייסה.
לא מתחשבן על כמה שקלים או אם היא בשמן קנולה
סוחט את העודפים וכל גרם שנשאר סה״כ 9 קקל.
קפוא? רק טרי..זה משהו אחר ועולה בהתאם. מעדיף לצרוב על מחבת עם מעט שמן זית ופלפל שחור כאשר 2/3 נותר ורודמי שרוצה טונה אמיתית, זה רק דג חי שנמכר קפוא. אני שם בתנור עם קצת מלח ואוכל חלק ממנו כשהוא עדיין ורוד/ אדום מבפנים. טעים.
איפה אתה קונה טרי? דג טרי מתקלקל מהר. בגלל זה טונה טריה נמכרת קפוא.קפוא? רק טרי..זה משהו אחר ועולה בהתאם. מעדיף לצרוב על מחבת עם מעט שמן זית ופלפל שחור כאשר 2/3 נותר ורוד
"טונה טריה נמכרת קפוא" משהו במשפט הזה מזכיר לי לא נשכחות:איפה אתה קונה טרי? דג טרי מתקלקל מהר. בגלל זה טונה טריה נמכרת קפוא.
הכוונה טונה טריה שהקפיאו אותה. כשמפשירים, זה עדיין דג חי בלתי מבושל."טונה טריה נמכרת קפוא" משהו במשפט הזה מזכיר לי לא נשכחות:
איך אנחנו אוהבים את תפוח האדמה שלנו במדורה? שרוף שרוף שרוף שרוף חג שמח יפים שלנו | By כאן | Facebook
איך אנחנו אוהבים את תפוח האדמה שלנו במדורה? שרוף שרוף שרוף שרוף חג שמח יפים שלנוfb.watch
זה לא כמו השוואה בין עוף וכו'.הכוונה טונה טריה שהקפיאו אותה. כשמפשירים, זה עדיין דג חי בלתי מבושל.
הטונה בקופסאות שימורים כבר מבושלת למוות.
זה כמו השוואה בין עוף צלוי בתנור, לבין
עוף מכובס במרק.
זה לא כמו השוואה בין עוף וכו'.
טונה קפואה היא לא טונה טריה, היתה כזו אולי עד המקפיא.
זה לא כמו השוואה בין עוף וכו'.
טונה קפואה היא לא טונה טריה, היתה כזו אולי עד המקפיא.
הזילזול שלך הוא ממש מגעיל כמו טונה מכובסת במים!!הכוונה טונה טריה שהקפיאו אותה. כשמפשירים, זה עדיין דג חי בלתי מבושל.
הטונה בקופסאות שימורים כבר מבושלת למוות.
זה כמו השוואה בין עוף צלוי בתנור, לבין
עוף מכובס במרק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.