אני תכף בת....

talila3611

New member
אני תכף בת....

37. גרושה טריה עם 2 בנות בנות 10 וחמש ומעונינת להכיר גברים בגיל מתאים. אני טיפוס רגיש ועדין לא מתבלטת במיוחד. מלאה, לא רזה ולא שמנה. אשמח למצוא אהבה...

שלומי969

New member
../images/Emo140.gifהייtalila3611

חג שמח ושנה טובה לך ולבנות גם אני גרוש כנראה קצת יותר ותיק וגם לי שני ילדים בת14 ובן12 מחפש משהי לקשר יציב וטוב מלא שמחת חיים

הפלא ה8

New member
נו באמת..אל תהיה קטנוני

מי סופר אחרי 35?

talila3611

New member
כשכתבתי את הכרטיס...

לא דייקתי. אני בת 37 בדצמבר. אנסה לתקן הכרטיס...

3שרונית

New member
מה עכשיו??תיכף תשכרו בלשים...

מה זה מבחני גיוס לשב"כ??. תתעוררו רבותי , זה עולם וירטואלי וכל אחד יכול להיות מי ומה שהוא רוצה. עיינתם בכרטיס..לא מתאים לכם..תעברו הלאה.

מה הקשר?

בסך הכל תהיה על למה בכרטיס רשום 42 ובשירשור רשום 42. זה הכל, הרחקתם עם המסקנות והכעס.

מפחיד........../images/Emo5.gif

אני תייכף <בדצמבר> כמעט בת 37......אם ל 2 בנות...10 ו...15 ואווו כמעט נפלתי מהכסא עד שהגעתי לבת שלך בת ה 5... חשבתי מישהו החליט לאמץ לי שידוך על דעת עצמו. הנתונים "כמעט" דומים... בכל אופן ברוכה הבאה אליינו..

seeyou

New member
יש לי הערה קטנה../images/Emo8.gifבקשר לניסוח

כאשר שולחים רורות חיים מציינים את הדברים הרלוונטים למקום העבודה ולא של הפונה. אם המישרה דורשת ידע-אז מתחילים בידע וניסיון במקומות עבודה אם הגש הוא על ניהול,זה לא תמיד חשוב בידע כמה שחשוב בתפקידים הקשורים בניהול וגודל הצוות שניהלת... גם ב מצבים כמו שלך,כאישה גרושה+2 כולם(גברים) יודעים ומבינים מה דרוש לך ממה שרשמת:"מעונינת להכיר גברים..." נותן רושם לא כול כך טוב... בהצלחה יוסי

עוד אחד ל - "רזומה".

יוסי. לא כולנו "נאורים" וקוראים מעבר לשורות שלא נכתבות. אולי אחריי מסכת ורומן פרוע עם הרבנות היא החליטה ללכת על הג'אנדר שלה להמשך? ואלי לא..... טוב שהיא ציינה אם כך. אולי היא מחליטה לאמץ עוד שלישיה על הדרך לחסידות בעל"ז. מה ניסגר? אסור או לא מקובל או לא כלול ברשימה או בהגדרה "מעוניינת.." להבא לרשום "רוצה! דורשת! תובעת!"??????. ג-ב-ר?

seeyou

New member
"רוצה! דורשת! תובעת!"??????. ../images/Emo6.gif

עוד לא למדת מנסיון החיים שיש פער בין הציפיות שלך למה שאת מקבלת?
"רוצה!" זה מה שילדה קטנה אומרת כול הזמן דורשת!?? זאת מילה שלא קיימת באף מערכת יחסים תובעת!"??????. אולי את מתכוונת למזונות

3שרונית

New member
ליוסי יש דרך מיוחדת מאוד לומר

דברים, אבל כשתלמדו להכיר אותו תראו שיש מה ללמוד. ברוך הבא

למעלה