אני תימני גאה! סתם היה בא לי לרשום את זה... תגובות?
T That Skeeter Woman New member 5/7/01 #4 ואני רומנית אבל אני לא כותבת הודעה חדשה בנושא הזה ^_^ ( כן, אני שלושת רבעי רומנית...עזבו, זה לא מעניין) -ליאת-
ואני רומנית אבל אני לא כותבת הודעה חדשה בנושא הזה ^_^ ( כן, אני שלושת רבעי רומנית...עזבו, זה לא מעניין) -ליאת-
M MadonnaFan New member 5/7/01 #8 ואילו אני... תופים... דרום-אמריקאית לילה טוב @מעין@ Long Live Madonna נ.ב מה זה משנה בכלל?
V Vilia© New member 6/7/01 #12 טוב אצלי זה קצת מסובך.... אני כמו תרגיל חשבון.... חצי רומניה רבע פולניה ורבע בולגריה מגניב...לא.... טלי
טוב אצלי זה קצת מסובך.... אני כמו תרגיל חשבון.... חצי רומניה רבע פולניה ורבע בולגריה מגניב...לא.... טלי
L Lady_Voldemort New member 6/7/01 #14 טוב לדעת ש, אנחנו פה קבוצה מעורבתאו שלא אניווי תראו איך הארי פוטר והנט איחד את כולנו ביום יום כמעט אין סיכוי שהייהנו נפגשים וגם אם כן אז לא היינו מכירים אחד את השני אפילו הכרות בסיסית.....
טוב לדעת ש, אנחנו פה קבוצה מעורבתאו שלא אניווי תראו איך הארי פוטר והנט איחד את כולנו ביום יום כמעט אין סיכוי שהייהנו נפגשים וגם אם כן אז לא היינו מכירים אחד את השני אפילו הכרות בסיסית.....