אני תוהה

TillsWIFE

New member
אני תוהה

איך יודעים מתי אתה בי? אפשר לבחור להיות? או שנולדים ככה? האם זה מתחיל בזה שמתפחים רגש כלשהו כלפי בני אותו המין? היו לי כמה התנסויות עם בנות, ואני חושבת שאני רוצה יותר, ואני מגלה שבנים פחות מושכים אותי מפעם (כאילו כשהייתי ילדה קטנה, אז היה את כל החשיבה הזאת על חבר, ונשיקה הראשונה עם בן וכו' וכו', והיום סיימתי מערכת יחסים בלי לתת עליה את הדעת בכלל). הנקודה היא שבי נמשכים לשני הצדדים, ואני לא רוצה להיות בצד הקיצוני, ואין לי דבר נגד לסביות בכלל, אני עצמי פשוט לא רוצה להיות. אניווי, אשמח לתשובות על השאלות שלמעלה ^_^

SSAAMMEEYY

New member
שלום לך:)

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום ביסקסואלים
בחירה או לא בחירה. בינתיים אי אפשר לדעת אם נולדים עם זה או אם זה משו שמתפתח בהורמונים בגיל נורא צעיר יש כלמיני דרגות בין משיכה לבנים ובנות ובצדדים הקיצוניים יש את הלסביות/גייז מהצד השני וסטרייטים לבחור מה להיות זה לא ממש אפשרי. את יכולה להדחיק את המשיכה שלך לנשים, ולחשוב שת לגמרי סטרייטית... אבל זה לא ייתן לך כלום. מצד אחד את אומרת שאת רוצה להתנסות עם בנות וכל זה, אבל מצד שני את לא רוצה להיות "לסבית". אני יכול לספר לך שכשגיליתי שאני נמשך לבנים הדחקתי את זה, כי פחדתי שאני יפסיק להימשך לבנות ויעבור לצד "הקיצוני" (הומו). עם השנים הבנתי שזה לא יכול לשנות בי כלום אם אני פשוט יפנים את זה שאני נמשך לבנים אני לא הומו, בטח שלא נשי, וגם ממש לא נראה. נשארתי אותו אדם. אין לך מה לפחד בלהתנסות עוד עם נשים, את לא תשתני אם לא תגרמי לעצמך להשתנות. וזה לא מה שהולך לקרות... ובקשר לעניין הזה שאמרת שבנים פחות מושכים אותך מפעם. זה לא אומר שאת משתנה, ובטח שלא הופכת ללסבית. אין לך מה לפחד. זה קורה לכולנו כאן שלפעמים נמשכים קצת יותר לאחד משני המינים וכבר יצא לנו לדבר כאן פעם על ה"תקופות"... יכול להיות גם שזה בגלל שאת מגלה שנשים יותר ויותר מושכות אותך, אז בהשוואה לבנים, ואת מרגישה שאת נמשכת אליהם פחות ופחות ביחס לבנות... את לא לבד. זה יעבור לך מתישהו כשתשלימי עם המשיכה לנשים. תמשיכי להתנסת כמה שאת רק יכולה... ואת מוזמנת להמשיך ולכתוב כאן:) אה, ושיהיה לך יום מקסים^^

TillsWIFE

New member
תודה ^_^

התשובה שלך כ"כ עוזרת, תודה על ההשקעה. אני חושבת שבאמת אוכל למצוא כאן איזו עזרה/תמיכה בפורום.

למעלה