אני תוהה...

למה???

New member
אני תוהה...

אני אצרף להודעה זאת תיאור של חלום שחלמתי. בשיחה עם צ'רלילה הועלה חשד שהחלום היה משותף (?). מעניין אותי, האם יש כאן עוד אנשים שהחלום הזה מעלה אצלם זכרונות על חלומות דומים. והחלום: היינו חבורה של אנשים, טיפסנו על גדרות במטרה להגיע "עמוק" יותר. בלילה הראשון שעברנו במקום אחד, ראיתי חתול כחוש תלוי. בלילה שאחריו, עברנו באותו המקום, התבוננתי לעבר החתול והוא היה עוד יותר מגעיל (אני מרגישה שאני מפספסת מלא דברים בתיאור- עבר זמן...) המשכתי להתבונן בו וקלטתי ילדה מבין השיחים, היא עוררה בי פחד עצום! כל החבורה טיפסה על הגדר ואני לא העזתי, פחדתי שהיא תרדוף אחרי ובגלל שהיא מסוגלת להרבה יותר ממני היא תתפוס אותי ואני לא רוצה. לא זוכרת מה קרה עכשיו (אבל לא טיפסתי על הגדר). אני בבית של סבא וסבתא שלי ורק אמא שלי וסבתא שלי בבית. הילדה רוצה לשחק איתי (היא עוקבת אחרי)- היא באמת מראה טוב לב אבל לי יש פחד מוות- היא מכשפה, מסוגלת לרצוח אותי ואני חושדת שזה מה שהיא רוצה לעשות. היא לא מוכנה לעזוב אותי ואני מתחננת ומתנהגת אליה ברוע כדיי להרחיק אותה- היא ממשיכה להיות טובת לב. היא מכינה לי חצר וים מול הבית ואומרת לי שהיא הגשימה את מה שרציתי שיקרה ושואלת אותי אם זה יפה- אני צועקת עליה ואומרת לה לעזוב אותי בשקט.. איכשהו היא מסכימה לעזוב לזמן קצר. אני פותחת את הדלת אל סבתא ואמא שלי ואומרת להם על הילדה והם לא קולטות. אין לי מושג מה לעשות עם עצמי... אני רצה בגשם לאיזו ספינה ומנסה להזעיק עזרה בדרך אני מפחדת שהילדה לא הזיקה לאמא ו/או סבתא. לא זוכרת מה קרה בחלק הזה. חזרתי לבית וראיתי המון של אנשים והילדה שוכבת באמצע מתה- הרגו אותה. אמא שלי בוכה ואני מחבקת אותה. זהו.

charlila

New member
תודה, למה?? ! הנה, לאחר הפסקה

ארוכה, שכבר העלתה לי את הסעיף, מתפוצצים להם קור או שניים! ומתי כבר מישהו יצא מן הקשקשת וישים יד? לא, אני דווקא לא נשברת אבל כבד עלי העול, אין לכם מושג!

charlila

New member
השאלה היתה למי זה מזכיר משהו, לא

למי זה לא מזכיר. מה היתה כוונת המשוררת כשקפצת עים תשובה שלילית? זו לא הפעם הראשונה שאת מתנדבת לתפקיד הזה.

kung fu

New member
ה"אני" שנמצא בקונג-פו כרגע

אינו אותו "אני" שנמצא בקונג-פו ברגע זה. אני מנסה לשחזר מה הניע אותי לכתוב אז את התגובה הזו. לא הצלחתי לשחזר במדוייק, אבל נראה לי שפשוט היה לי חשק להגיב בפורום, והגבתי להודעה שפתחת. כך הוצאתי את החשק הזה לפועל. תודה על הארתך

kung fu

New member
התשובה "השלילית" אינה רלוונטית.

באותה מידה זו היתה יכולה להיות תשובה "חיובית". אין ליצור זה, שמקליד כרגע, יותר חשק באופן כללי לכתוב דווקא תשובה "שלילית".

charlila

New member
יקירה, גם כשאת לא אומרת שאני הסטרא-

אחרא המפיץ פחד והיסטריה בפורום, את פועלת באופן עקבי להפליא כדי לחסום אותי. את חוסמת כל נסיון שלי ליצור בסיס לשיתוף פעולה. ואם בנסיוני הקודם זה לא כל כך בלט, כי בינכה אף אחד לא קם - הפעם מישהי קמה. נדמה לי שאם לא היית ממהרת לחסום, היו מתגלים עוד חלומות זכורים מאותה סידרה. כפי שכבר אמרתי לך פעם: זה נכון שתפקידך "האמיתי" הוא להוליך הלכי-רוח והתייחסויות של הקבוצה. את אומרת שאת לא מודעת לכך? שהזו שכתבה את ההודעה זו לא את? "אין ליצור הזה, שמקליד כרגע, יותר חשק באופן כללי לכתוב דווקא תשובה "שלילית"? לא, זה לא מקובל עלי. מה עם טוהר המילה? ואי-שיפוט? ולקיחת אחריות?

kung fu

New member
אני חותרת ליישום ארבע ההסכמים

כל הזמן. אני לא שם עדיין.

kung fu

New member
ארבע ההסכמים / ארבע ההסכמות

כל דבר שקורה לנו אינו אישי. (קראת את הספר ארבע ההסכמות?) אני לא יכולה לפגוע באדם אחר. אם מישהו נפגע זה קשור רק אליו. (לכאב שהיה בו קודם מהעבר וכו') אף אחד לא יכול לפגוע בי, אם אני נפגעת זה קשור אלי. (לכאב שהיה בי קודם מהעבר וכו') לא פעלתי מתוך נסיון לדרוך עלייך או לפגוע בך. אם פגעתי בך, אז נגעתי במקום כואב בתוכך
סליחה שנגעתי שם!

למה???

New member
אני הבנתי אותה אחרת-

הבנתי שהיא מרמזת ל "קחי אחריות למה שאת עושה/אומרת"...

charlila

New member
אכן.

קחי אחריות. וזה כאב בהחלט בהווה, לא בשום עבר. השאירי לי את האחריות שלי וקחי את שלך.

למעלה