אני תוהה...

אני תוהה...

למה צריך עוד ערוץ מסחרי? יש את ערוץ 2 עכשיו רוצים עוד ערוץ מסחרי חדש עוד פרסומות מפגרות שיותר ארוכות מהסרטים עצמם... מה צריך כזה דבר??? מה בכלל ישדרו שם בלי פירסומות? יחי הכבלים!!!

כדי לחזק את הישראליות

יותר מוזיקה ישראלית קורט נשמה. יותר הפקות מקור ישראליות. בר בהתחלה הכריזו אנשי המכרז שזכיין שיציע סרט הוליוודי בפריים טיים יוכל לשכוח מזה. הכוח להמונים, האופיום לעשירים.

goldy

New member
בשביל התחרות!

הצופים ילכו לערוץ שבו הפרסומות קצרות יותר, מה שאומר שעכשיו הפרסומות יהיו ממצות יותר ולא יתבססו על שטויות. לדוגמא: בארה``ב בלי קשר למוצר מראים לך פרצופים מחייכים. שם ההשפעה חזקה יותר כי שיטת השידור שלהם, NTSC, מכילה יותר צבעים. (ב-PAL התמונה בהירה יותר). כאן בלי קשר למוצר הולכים על ``מין מוכר``. (אולי בערוץ החדש יראו את המוצרים וינסו למכור א-ו-ת-ם ולא את המפרסמים) :) חוץ מזה שאם לכבלים היתה אפשרות הם היו משדרים פרסומות, אבל אסור להם מסיבה כלשהיא שאני לא זוכר כרגע

מתח

New member
אני אוהב את הפרסומות בערוץ 2

כלומר, לא את הפרסומות לשמפו וגרבונים וכל החרא הנשי, אלא דברים טובים כמו פלאפון אורנג` וסלקום, והוויסוצקי האחרונה, ו-מה נחה מה?? ו-``טרי לי`` ועוד ועוד ועוד. פרסומות שוס. מוות לכל הפרסומות שמראות מוצרים, אני רוצה לצחוק, לא לקנות.

סופרמן18

New member
איזה שטויות...

אף אחד לא מחליט מה הוא רואה בגלל הפרסומות. אנשים מחליטים מה הם רואים לפי התוכן ועובדה בערוץ אחד אין פרסומות בערוץ 2 יש ועדיין לערוץ אחד יש רייטינג בתחת. אה ודרך אגב מישהו פה רואה בטברנה? (אני מחפש מישהו שהצליח לראות את זה בלי לירות לעצמו בראש)

rastotman

New member
מישהו אמר בטברנה??

קודם כל, הוא דיבר ברמה אחרת- זה כמו להגיד על מישהו שהוא שיטחי כי הוא אמר ששימעון פרס חמוד בלי להייחס לדעות הפוליטיות שלו [היפוטתית כמובן ;-)]. ןלטברנה- אוו יאק!! אני לא יודעת מי המציע את זה שיש לתוכנית הזאת רייטינג- אם מישהו [יש כבר מישהו- ההורים שלי] רואה את התוכנית הזאת, זה ממש מהדברים הבילתי מוסברים שלי הם הכי הגיוניים שיש, ואחרים מסרבים לראות את זה. אני אכתוב פעם תקציר של הדברים, פשוט זה כבר ממש גולש מהנושא הלא קשור לדיון שאני מגיבה עליו [עוד מישהו שם לב שאין מילים הגיוניות לדיון תגובה והודעה- מה עם קצת סלנג אינטרנטי שלא ניראה כאילו הוא ברח משיעור הבעה?]. וטברנות יש, למי שרוצה לדעת ביום חמישי בשני הערוצים, ביום שישי עם איזו בחורה וביום רביעי בערוץ אחד- טברנה של שנות השיבעים- או ייא! ואני קוראת עכשיו לרצוח את האיש [לרצוח את האיש!]- אין יותר ערס בננה מברנס האיום הזה- עם הישיבת ערס ג`ינג`י שלו עם היין והדיבור הערס הקטן הזייניק שמרגיש נורא קול עם הידיים המשונות שלו--- נכון שלכולכם הוא עושה רע וזאת לא רק אני? נכון?? [``גם אתם שומעים את הזימזום הזה? <איזה זימזום?>``- ציטוט של שיחה שהיתנהלה בצרחות עם כל אחת מהחברות שלי היום אחרי בית ספר].

12lior

New member
לא תמצא

בחיים לא תמצא אחד כזה,רק לראות בטברנה שתי שניות ואתה כבר מתעלף.. מלא ההורים..אבל אנחנו????

12lior

New member
נכון....

זה די טימטום....הפרסומות.אף אחד לא רואה אותם.נכון שהם מרוויחים מזה כסף, אבל באיזשהו שלב זה מתחיל לעצבן...אם תחשבו את משך הפרסומות זה 16 דקות,וכל 20 דקות יש פירסומות.מזל שהמציאו את הכבלים,מאז שאני מחוברת אני רואה הרבה פחות. ליאור

למעלה