אני שרתי עם סרנגה...

מנדובלה

New member
אני שרתי עם סרנגה...

באחת ההופעות שלו עליתי לבמה ושרתי יחד איתו את "ברבה יאניס" זה היה חלום שהתגשם... עם היתה לכם את האפשרות איזה שיר אתם היתם שרים איתו?

TNT531

New member
אני הייתי שר את שיר "השירשור" ../images/Emo8.gif

והייתי משרשר את כל השירים שלי איתו יחד בהודעה המקורית והראשונה שלי

מנדובלה

New member
סליחה על הבורות...אבל

למה אתה מתכוון שיר השירשור מה זה כאילו מחרוזת או שיש שיר כזה ולא ידעתי עליו....

חולפת2

New member
אני הייתי מוכנה לשיר

שיר שסרנגה לא שר,אבל תמיד מעביר בי רטט,והוא של מנוליס חיוטיס: פרזמנס מו אגפס אונירה פו זוויסטה....

מנדובלה

New member
חולפת... שלום !!!

ככל הניראה לצערי לא הבנתי איזה שיר או שאולי אינני מכירה אותו אם יש באפשרותך לשלוח לי את השיר לאיימיל במידה ויש לך אותו במחשב אשמח כתובתי היא : [email protected] באופן כללי אם יש למשהוא איזה שהוא חומר מעיניין או שירים אשמח שישלחו אלי

odeliaabut

New member
לא הייתי שרה

אני פגשתי,את שלומי בהופעות והחמאתי לו והוא היה שחצן מאוד לא הייתי עולה לשיר איתו, אם אתה או את מכירים אותו, תגידו לו שמתנהגים יפה לא רק שהמצלמה עובדת

דורוניס

New member
אחי גם אני שרתי איתו בקסטל 11

וואלה הוא הזמר הישראלי היחיד שמגיע לו כבוד

yannhs

New member
אתה צריך בכלל לשאול?

לשלומי סרנגה לא הייתי נותן לשיר אצלי בחצר, כל שכן לא הייתי עולה לשיר איתו על הבמה, כי עליו בדיוק נאמר: " עבד כי ימלוך" קזנג'ידיס הישראלי עאלכ, שיילך לשיר בפסטיגל

odeliaabut

New member
איזה כיף לך בועז

אני מצדיעה לך לשיר איתו הוא זמר מדהים עם קול שחודר ללב ואנחנו מאמינים לא צריך עדים יש סיכוי שזה יקרה עוד פעם? אני למשל החלום שלי לשיר עם אדוניס רמוס(לפני הכל) הוא מדהים בעיני אשרייך שהגשמת ואני מקווה שיגיע גם הרגע שלי לא סרגנה ולא אף אחד אלא רמוס וטרזיס גם אני אוהבת מאוד

rodedy

New member
עבורי טרזיס מס' 1

אך איני יודע לשיר לכן הסתפקתי בתצלום איתו

חברייה, לאחר המופע באילת בו הופיע

שלומי סרנגה, ברצוני לומר כי הופתעתי לטובה גם מרפטואר ואיכות השירים שהועלו בהופעה, ומהגישה החיובית לקהל כאשר ירד מהבמה ושיתף את קהל המאזינים, וכן מרגע אישי שנהניתי ממנו במיוחד כאשר ר'-היפייפיה עלתה לפי בקשתו של סרנגה והלהיבה את הצופים הרבים שנכחו בהופעה בריקוד סוחף...עוד יותר הופתעתי לטובה בשינוי העצום שחל במילים היווניות שהגייתם בשירים ששר סרנגה היו ללא דופי, וזה לכשעצמו הייה מאוד מרענן...לעניין החלק בו כותבים נפגעו ממנו, אינני רוצה לסנגר על הזמר אך ישנם מספר צופים בקהל שלעיתים שוכח שהאומן איננו רכושם הפרטי, למשל, לדחוף לו פלאפון לפה כאשר הוא שר ולספר לחברה בבית "הנה שימעו אני ליד סרנגה", ישד פשוט גבול לחוצפה שיוצר או אומן כל שהוא מוכן לסבול...

yannhs

New member
אחח חיימיקו חיימיקו

אף אחד לא התייחס לשלומי כאל רכוש פרטי פשוט מדובר בבחור שהיה צנוע ונעים הליכות שלא היה מסוגל להישיר מבט למצלמה בלי להתבייש אבל מאז... וזאת אני אומר עפ"י עדויות של אנשים שהיו קרובים אליו. אבל בוא נעצור פה כדי שלא ייפתח פה שרשור סרנגה מיותר למרות שזה נראה לי מאוחר מדי

ל-yannhs אהבתי את הגישה החיובית

תיסלם, ושיהיה לך למשפחתך ולנו אחלה שבוע מעולה...

למעלה